Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
Mosanke
senior tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Minden esetre érdekes ez a filozófia.

Egy hasonlattal megpróbálom elmagyarázni, hogy miért nem értem igazán és miért tudom elfogadni teljesen. Persze az könnyen meglehet, hogy ezzel a véleményemmel, mára csak én maradtam egyedül.Autós példa lesz: - adva van egy neves (sok ilyen van) olaj gyártó cég. Mondjuk legyen a Castrol. Ez jutott elsőre eszembe. Egyik nap úgy döntenek a fejlesztésen, hogy beszüntetik a dízel motorokhoz való a 10W/40-es részszintetikus (ásványi alapú) motorolajok gyártását, és ezt azzal a jól hangzó indokkal magyarázva, hogy hiszen évek óta nem gyártanak már szívó dízeleket az autó gyárak, amikbe ez a fajta olaj kell. A mostani modern közös-nyomócsöves, vagy PDTi motororkhoz viszont 5W/30...5W50..0W/20/30/50 szintetikus olajok kellenek. Aztán akinek meg nem tetszik a "menyasszony" az vegyen modernebb dízelmotorral szerelt autót, mert ahhoz gyártanak (Ők) olajat.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest