Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
válasz
bobsys #16639 üzenetére
Kösz a gyors választ!
Válaszod második részét csak azért nem értem, mert ha beikszelem a "Use a different address"-t, akkor buborékban kiír egy figyelmeztetést "delivery options": "please be aware, that this may couse a change in your delivery option price"
Tehát ha jól értem figyelmeztet, hogy ha itt más adatokat (nevet, címet) adok meg, az befolyásolhatja a korábban kidobott szállítási költséget. Ha úgy van ahogy mondod, (pl. egy Új zélandi rokonom kártyájával vásárolok magamnak Pestre, akkor ha kéri az ő címét, az miért befolyásolná a szállítási költséget?
Nem lehet, hogy ide épphogy az én -kártyatulajdonostól eltérő nevemet és címemet - kell beírni a "Use a different address"-t választva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest