-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gombcomp #5187 üzenetére
Azt a mindenit!!
Borzasztóan köszönöm, hogy áldoztad rám az időd és energiád, nagyon szuper válasz, köszönöm!
Még tegnap, tegnapelőtt nekiestem, nem bírtam várni. És akkor okosnak hitt megoldással leszigeteltem a lapot. Eredetileg LET (folyékony szigszalag)-t akartam használni, de az nem volt itthon, így az autómnál használt plastidip festéket vetettem be alsó rétegnek. Nem vezeti az áramot, szuper is volt. Erre került a felső oldalon rizs, alul pedig nem Arma, de valami hasonló állagú, anyagú szivacs. Azonban így is sikerült eláztatni a lapom... Nem tudom hogyan, de tocsogott a vízben a szigetelés ellenére és zárlatot okozott. Szétszedtem, megtörölgettem, hagytam száradni éjjel, reggel kapott egy kis hajszárítózást és hál'istennek minden működik. Mindenképpen meg fogom próbálni a te javaslatod is! Bluetec (nem tudom jól betűzöm-e, mert így olyan mint a Mercedes húdekörnyezetbarát kiadásai) jó lehet a foglalat közvetlen közelére?És végül itt egy eredmény a topiknak, az elázás előtti utolsó. Ne hajtsatok el, tudom, hogy 775 elavult és, hogy 4.4GHz közelében nincs az extrémnek, ráadásul a LinX-et sehol sem nézik, de alapfeszen én jónak tartom ezt és lesz még felfelé innen bőven, ez csak a folyamat kezdete, viszonyítási alap (load temp -60 fok):
Köszi mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged