Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kicsipapucs

őstag

válasz gombcomp #5187 üzenetére

Azt a mindenit!! :Y
    Borzasztóan köszönöm, hogy áldoztad rám az időd és energiád, nagyon szuper válasz, köszönöm! :R :R
    Még tegnap, tegnapelőtt nekiestem, nem bírtam várni. És akkor okosnak hitt megoldással leszigeteltem a lapot. Eredetileg LET (folyékony szigszalag)-t akartam használni, de az nem volt itthon, így az autómnál használt plastidip festéket vetettem be alsó rétegnek. Nem vezeti az áramot, szuper is volt. Erre került a felső oldalon rizs, alul pedig nem Arma, de valami hasonló állagú, anyagú szivacs. Azonban így is sikerült eláztatni a lapom... Nem tudom hogyan, de tocsogott a vízben a szigetelés ellenére és zárlatot okozott. Szétszedtem, megtörölgettem, hagytam száradni éjjel, reggel kapott egy kis hajszárítózást és hál'istennek minden működik. Mindenképpen meg fogom próbálni a te javaslatod is! Bluetec (nem tudom jól betűzöm-e, mert így olyan mint a Mercedes húdekörnyezetbarát kiadásai) jó lehet a foglalat közvetlen közelére?

És végül itt egy eredmény a topiknak, az elázás előtti utolsó. Ne hajtsatok el, tudom, hogy 775 elavult és, hogy 4.4GHz közelében nincs az extrémnek, ráadásul a LinX-et sehol sem nézik, de alapfeszen én jónak tartom ezt és lesz még felfelé innen bőven, ez csak a folyamat kezdete, viszonyítási alap (load temp -60 fok):
    Köszi mégegyszer! :R

Új hozzászólás Aktív témák