- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz
Bujdy81 #148672 üzenetére
Anno Dudu is asszem Sonoff-ot használt, vagy írta, hogy b*zul vele. Cégnél is most jött elő, hogy messziről kéne kapcsolni egy kültéri valamit, amihez egy Sonoff cuccot nézegettek, de kiderült, hogy az pont nem jó a feladatra, amire kéne.
Wifis kell, vagy vezeték nélküli?
Nem mindegy. Van Zigbee, meg még pár hasonló őrület. De ha Vodike tud segíteni, akkor nem alvázkodom bele, tuti mélyebben benne van, mint én, aki már olvasott ilyenről de még sosem csinált. Meg már láttam képen
-
blueboi69
őstag
válasz
Bujdy81 #148672 üzenetére
Ha magyar bolt kell, akkor én innen választanék:
https://okosotthon.bolt.hu/webaruhaz/termekkategoria/okos-lampakapcsolok/
Sonoff az jó, smartwise-t nem ismerem, de azokra kisértetiesen hasonlító kínai klónból üzemel nálam 2db már 3éve hibátlanul.Mi a cél? mihez kéne integrálni? Vagy csak telefonról azt a kettőt akarnád kapcsolgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest