Hirdetés
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haribo
csendes tag
Még konkrétabban: Létrehoztam egy listát Pl:Józsi, Péter, Kata, Klára
Aztán létrehoztam egy kombi panelt az Űrlapok eszköztár segítségével.
Ezután a létrehozott kombi panel bemeneti tartományának megadtam a fenti listát, cellacsatolásként pedig egy tetszőleges üres cellát.
Mindezzel azt szerettem volna elérni, hogy ha a kombi panelen kiválasztom mondjuk a Klára nevet akkor ezt a nevet írja be a definiált(cellacsatolás) üres cellába. Ehelyett azonban az történik, hogy csak a listában elfoglalt sorszámát írja az excel a cellába: Józsi=1, Péter=2 stb.
Remélem érthető volt, ha nem létrehoztam a fenti példát egy fájlban amit átküldenék bárkinek aki segíteni tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest