-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaliJoe
tag
Szia Mutt,
Köszönöm a megoldásod / próbálkozásod. Ki fogom próbálni.
Szerintem, ki lehet lépni a ciklusból egy vizsgálattal, például, ha 3 (vagy akár csak egy) üres sort i talál, így nem fut le mind az egymillióra. Ez világos.
Ha jól értem a megoldásod, készítettél egy formátum táblát, ahol megvannak országra, plusz külön Magyarországra részletesebben a használandó formátumok, ezeket beolvassa a makró, majd sorról sorra megnézi, hogy melyikhez hasonlít a számsor, ha talál megfelelőt, akkor arra a típusra beállítja a táblában kódolt formátumot.Ha jól értem a működését, akkor ez jó lehet. Tetszik is a megoldásod, de egy kicsit jobban húzok a feltételes formázás felé, mert azt rögzíteni lehet a sablon munkafüzetbe és csak mindig azt az oszlopot kell neki megadni, ahol az adott munkalapon a telefonszámokat reprezentáló számok vannak.
Köszönöm a segítséged, majd még jelentkezem, ha ki tudtam próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest