- Androidos fejegységek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Delila_1 #52881 üzenetére
Szia!
Ha a 13. sorban kezdődik a szűrésre kijelölt tartomány (mert a fejléc a 12. sorban van), akkor szerintem lehet fixre venni, a látható tartományt nem fogja befolyásolni.
A ciklus pedig azért kell, mert amikor nem összefüggő a szűrt tartomány (több külön területet is tartalmaz), akkor sajnos csak így lehet beírni mindenhova az értéket. Legalábbis nálam O365-ben így viselkedett a teszten. Ha egyben van a szűrt terület, akkor ment az egyben értékadás. Mivel egy-egy terület összefűggő, így a ciklust területre vonatkoztatva nem kell minden cellán végigmenni:For Each trlt In srng.Columns(1).SpecialCells(xlCellTypeVisible).Areas: trlt.Value="x" : Next
Sőt az sem mindegy milyen sorrendben határozom meg a látható cellákat.
Tartomány.oszlop.látható cellák ad jó eredményt, a Tartomány.láthatócellák.oszlop pedig sajnos nem az igazi.
Az állomány méretét tekintve szerintem nem okozhat számottevő lassulást a ciklus.
Üdv. -
gycs02
tag
válasz
Delila_1 #52881 üzenetére
Próbálgattam a Tieddel variálni, de nem jutottam előrébb. Abban az esetben nem tölti az előzőekben említett cellákat, ha itt Range("cj" & elso) = "x" a cj helyett cj13-at írok, igaz így kitölti azt amit szeretnék, de kitölti az összes ezalatt látható sort is.
A Tieddel felfelé tölti a látható sorokat, az én kontárkodásommal meg lefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest