Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprite75
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Az új sor makró van modolba, a sorszámozós amit írtál az pedig a 2020 nevű lapon.
Így kellene lennie?Ha futtatom az új sor makrót akkor kapom ezt a hibát.
De csak abban az esetben ha a sorszámozósban a Target <> "" az egyik feltétel, ha ezt elhagyom akkor nincs ez a hiba.
Viszont működésileg jó lenne ha benne lenne a Target <> "" feltétel, mert ugye ha ez nincs benne akkor bármi kerül a Q uszlop valamelyik sorába (akár véletlenül egy betű szám helyett vagy egy Del gomb) már le is fut a sorszámozás, és ha ezt nem veszi észre aki majd használja akkor a sorzámok nem lesznek megfelelőek.Mivel én még mindíg nem vágom enniyre ezt a makró témát ezért fogalmam sincs, hogy miért van ez a hiba az új sor makró futtatásakor, de ezekre rájöttem amit fentebb írtam

Majdnem biztos vagyok benne, hogy az új sor makró sem tökéletes mert azt is én alakítottam ilyenre egy másik táblázatból kiszedve.
üdv
Gabi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- RAM topik
- Steam Deck
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50