- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
Na szuperul működik, köszönöm újfent, de most rájöttem, hogy ez így tök jó, de kellene még valami.
Van nekem egy listám, van a kollégámnak egy listája, ugyanazok a cikkszámok szerepelnek, csak a végén még dátum szerepel. nálam pl Alma_180528, nála Alma_170714.
Amiben kaptam segítséget, egy szuper függvény, ami ignorálja az utolsó 6 karaktert, és tökéletesen megtalálja az én listámban szereplő értéket a kollégám cikkszámához.Viszont amit elfelejtettem, hogy amikor felhasználnám ezt az értéket, az ÉN cikkszámommal kellene szerepelnie, és jelenleg az Ő cikkszámával szerepel az én értékem.
Na gondoltam egyet sebaj, Fkeres/keres/Hol.VAN függvénnyel visszakeresem az értéket a cikkszám alapján, viszont hülye vagyok, mert 1 érték szerepel többször, így ott üres, és nincs adat, és a fkeres/keres függvén pedig az első hasonló találatot megtalálja, ami nem bizonyult pontosnak.
Simán tökéletesen elég lenne, ha valahogy az ő cikkszámos listájában rákeresne függvény az én cikkszámomra, és kihozza a találatot az én cikkszámomra az én listámról.
Példa, mert leírva nekem is magas, pedig tudom mit szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50