Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen TV-t vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
azopi74
üzenetére
Először is elnézést mégegyszer, ha túl sértő voltam, de tényleg felbosszant, amikor a látvány fontosabb, mint a hatékonyság.
A magyar függvényneveket meg én is utálom. Rendre elgépelem az HÓNAP.UTOLSÓ.NAPJA függvényt. Bár a CONCATENATE vs. ÖSSZEFŰZ esetén a magyar javára billen a mérleg
De a feladat. IGyekeztem egy template-et összedobni. Az a lenne a cél, hogy a különböző csoportokat tudjam mérni. Ha érkezik tag és beszúrják ne legyen baj. (Ne fix range-ek legyenek a függvényekben.) Mivel egy egész évet tartalmaz a táblázat, ezért lenne az, hogy külön mérni havi szinten. Külön akár a feladatokat is.
Ha már egy kis rávezetést kapok, lehet rákeveredek a jó útra, de ha a teljes koncepciót leírod, azt külön köszönöm
Ráadásul mivel elég sok függvény van már így az excelben (1-2 perc egy-egy frissítés), így nem szeretnék túl összetett függvényekkel kooperálni. Ezért gondoltam azt, hogy makróval kiszedem a "tagokat" és flag-elem, hogy melyik csoportba tartoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50