Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Traxx

őstag

válasz Fire/SOUL/CD #14385 üzenetére

Feltöltöttem a fájlt ide. amit nem tudok, az az, hogy miért kb. 2 mega, mert ez az eredeti méret kb. ötöde, viszont az eredetiben voltak képek is szép számmal :)

A táblázatban található képletek az eredetivel teljesen megegyeznek. A kódok fülre csináltam meg a tartomány elnevezéseket, és ezeket az Nyh munkalap kifogástalanul hozza is, a többinél pedig az van, amit már mondtam :( A tervben az egyik cella direkt van srafozva, de az egy másik dolog, és az kifogástalanul működik is mindegyik fülön (lappynak ismét köszönet érte :) :R ...mint ahogy a mostani segítségért is, de kevésbé tudom dekódolni...és így, látva az eredetivel megegyező vázat, hátha könnyebben kibogarászható lesz számotokra, mi a gond.)

Még annyit, hogy az Nyh. munkalapon nem, de az összes többin ha újra érvényesíteni akarom a Leírás blokkban lévő adatokat, akkor A kijelölés adatérvényesítés nélküli cellákat tartalmaz. Kívánja kiterjeszteni az adatérvényesítést ezekre a cellákra?" üzenetet kapok, az eredeti táblázatban is így van. Ezek után ha az Igenre kattintok, akkor ugyanazt adja be az Excel, mint a kifogástalanul működő Nyh munkalapon :O Magyarul: papíron minden jó, de az igazságot csak nem akarja...

Remélem valaki ki tudja szúrni, mit is hibáztam :R

• Traxx

őstag

válasz Fire/SOUL/CD #14385 üzenetére

Rendben, csak ahhoz a nem publikusakat kiszedem, meg a fülek számát megritkítom, mert 40-re nem lesz úgysem szükség, tekintve, hogy elvileg az elsőnek a klónjai :)

Viszont. Ugyebár nem sikerült csak a "kódos" munkalappal megcsinálnom a listázást.Ezért kipróbáltam egy olyat, hogy azokat az adatokat átmásoltam egy munkalapra (konkrétan a harmadikra), és ott végeztem el ismét a tartománynevek megadását. És amikor megnéztem a Beszúrás - Név - Név megadása pontban, a következőt kaptam:

Ahogy látható, a hivatkozás a hármas fülre mutat (és ott prímán hozza is a legördülőket), de a többin nem. Lehet ennek vajon jelentősége? :F Arra gondolok, hogy valami beállítás vagy nem tudom mi folytán mégsem terjesztődne ki globálisra a tartomány elnevezés, hanem megragad munkalap szinten?

Bár ez tényleg csak fejtegetés, sajnos nem vagyok olyan képzett az excelből, hogy meg tudjam ítélni, hogy helyes-e a gondolatmenetem...és ennek ellenére a feltöltést elvégzem majd :K

Új hozzászólás Aktív témák