-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14385 üzenetére
Feltöltöttem a fájlt ide. amit nem tudok, az az, hogy miért kb. 2 mega, mert ez az eredeti méret kb. ötöde, viszont az eredetiben voltak képek is szép számmal
A táblázatban található képletek az eredetivel teljesen megegyeznek. A kódok fülre csináltam meg a tartomány elnevezéseket, és ezeket az Nyh munkalap kifogástalanul hozza is, a többinél pedig az van, amit már mondtam
A tervben az egyik cella direkt van srafozva, de az egy másik dolog, és az kifogástalanul működik is mindegyik fülön (lappynak ismét köszönet érte
...mint ahogy a mostani segítségért is, de kevésbé tudom dekódolni...és így, látva az eredetivel megegyező vázat, hátha könnyebben kibogarászható lesz számotokra, mi a gond.)
Még annyit, hogy az Nyh. munkalapon nem, de az összes többin ha újra érvényesíteni akarom a Leírás blokkban lévő adatokat, akkor A kijelölés adatérvényesítés nélküli cellákat tartalmaz. Kívánja kiterjeszteni az adatérvényesítést ezekre a cellákra?" üzenetet kapok, az eredeti táblázatban is így van. Ezek után ha az Igenre kattintok, akkor ugyanazt adja be az Excel, mint a kifogástalanul működő Nyh munkalapon
Magyarul: papíron minden jó, de az igazságot csak nem akarja...
Remélem valaki ki tudja szúrni, mit is hibáztam
-
Traxx
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14385 üzenetére
Rendben, csak ahhoz a nem publikusakat kiszedem, meg a fülek számát megritkítom, mert 40-re nem lesz úgysem szükség, tekintve, hogy elvileg az elsőnek a klónjai
Viszont. Ugyebár nem sikerült csak a "kódos" munkalappal megcsinálnom a listázást.Ezért kipróbáltam egy olyat, hogy azokat az adatokat átmásoltam egy munkalapra (konkrétan a harmadikra), és ott végeztem el ismét a tartománynevek megadását. És amikor megnéztem a Beszúrás - Név - Név megadása pontban, a következőt kaptam:
Ahogy látható, a hivatkozás a hármas fülre mutat (és ott prímán hozza is a legördülőket), de a többin nem. Lehet ennek vajon jelentősége?
Arra gondolok, hogy valami beállítás vagy nem tudom mi folytán mégsem terjesztődne ki globálisra a tartomány elnevezés, hanem megragad munkalap szinten?
Bár ez tényleg csak fejtegetés, sajnos nem vagyok olyan képzett az excelből, hogy meg tudjam ítélni, hogy helyes-e a gondolatmenetem...és ennek ellenére a feltöltést elvégzem majd
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Vicces videók
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Drón topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged