Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
10 órát simán játszottam vele
Az első körben azt sem tudtam mit kell csinálni. Az a rövid tutorial semmire se volt elég. Persze volt leírás is miközben töltött, de nagyon nagy vonalakban. A szörnnyel még most sem tudok játszani, szégyen vagy sem. Hajtani jobban szeretem azt a nagy dögöt, kicsit taktikázni, hogy egyszer egyszer elé kerüljek, vagy meglepjen a sentrykkel
Sajnos én is az általad leír réteghez tartozok. Ha megjelenik a játék én is csak hétvégén tudok majd vele játszani, de azért bízom benne, hogy megmarad a mostani játékélmény. Én már nem multizok, csak olyan játék érdekel első sorban ami coop. Egy pár órás singleplayer-ért nem szoktam megvenni játékot, akkor kimarad az életemből.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest