Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Már az új UFS szabványnak is az AI lett a húzószava
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen nyomtatót vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Jól van, na! Nem akartam tönkrevágni az új alaplapomat, és a foglalat sem volt olyan egyértelmű, mert ezek a nyamvadt bevágások sem ott vannak, ahol lenniük kellene. Meg ez a Voltos dolog, hogy csak az új 1,5V-os kareszokkal megy. Ez van írva a júzerz menyüelben. De működik, bátor voltam, sőt hős, mert AMD alapokra tértem át, és életemben először raktam össze gépet külön vásárolt alkatrészekből! Szüleim meg el vannak ájulva a tudásomtól! :))
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung ViewFinity S9 S27C902PAU
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest