Hirdetés
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
-
Hirdetés:
Törölt hirdetés
lonorb
értékelést adott
ibor21
számára:
Minden rendben ment,megbízható vásárló,ajánlom! Köszi!
ibor21
értékelést adott
lonorb
számára:
Nem nagyon ajánlom...
Többszőr megkérdeztem tőle, hogy Karc, kopás található e rajta azt mondta nem teljesen át nézte. Átvettem 2 Kopás + karcot találtam rajta, megkérdeztem ez micsoda? Nem erről voltszó. "Korral jár"
Egy pozitív van benne, hogy vissza vette volna a gépet... De szólhatott volna hamarább, hogy ez meg az hibája van és nem ujszerű állapotban hírdetni. Én értem vissza akarta venni de elmondtam ajándékba kell most váratassam meg az illetőt azért mert rossz terméket hírdetett?
Köszönöm az üzletet és ezt a véleményt itt hagyom hiszen nem vagyok megelégedve, legközelebb jobban legyen megnézve a termék és ne arra alapozzunk hogy 5 en jöttek volna és már rég elvitték volna. Állítása szerint volt 2 személyes ember is aki jött volna érte csak azt nem értettem miért akkor postát válaszotta? Na mindegy. Sok sikert a további eladásokban de én csak öszinte vagyok.
Aktív témák
-
ibor21
csendes tag
Mint írtam benne volt az, hogy korrekt volt hogy vissza vetted volna, de olvasd el figyelmesen benne volt, hogy ajándékba lenne most akkor mit adtam volna ajándékba az illetőnek várjon még 1 hetet mire találok egy értelmeset? Itt azzal volt a gond, hogy nem nézted át rendesen csak azt írtad hogy karc és kopás mentes.
-
lonorb
csendes tag
Én kértem, hogy küldje vissza....mindegy is.
Aktív témák
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest