Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Hővezető paszták
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Aktív témák
-
Telepítsd az eredeti CD-ről, ne iso-ból.
Én is tolom persze az isokat, de ha gondom van, akkor csöndben oldom meg. :) -
FRaGeR
csendes tag
Látom virágzik a tudás hozzászólásodból!
Csak azt nem értem hogy lettél senior tag?!
Mondjuk ha mindenhez csak ennyit tudsz hozzászolni akkor könnyen megvan!
Béke veled ! -
Skica
őstag
Szegényke, de sajnálom hogy nem megy! :)) :))
-
FRaGeR
csendes tag
SZASZTOK!
Lenne egy sokadjára visszatérő gondom !Már sokmindent megpróbáltam hogy egyáltalán rájöjjek a probléma okára de minden prób negatív szval má' a f@szom tele,gondoltam megpróbálom itt is!
A dolog lényege:játék telepítésekor mielőtt elkezdené a fájlokat másolni kíír a telepítő egy érdekes üzenetet:
''ERROR 1311.Source file not found g:game.cab.Verify that the file exists and that you can access it.''
Na most ,a gond ott kezdődik hogy a file létezik, az iso-ban nincs hiba hisz más gépeken csont nélkül felment.Ua a daemon,windows installer,op.rendszer +frissités, filerendszer(FAT32) van a gépeken (AMD konfig,Ati kártyákkal).
Régebben is jelentkezett ez a probléma -Chrome,Merc.Word Racing,LOTR telepítéskor és azoknál is jó volt az image.
A legnagyobb röhej hogy azóta a videókártyán kívül a gáp ÖSSZES alkatrésze le lett cserélve----tudjátok gyün a DOOM :)
Na ez lenne a téma!K*rva fogalmam sincs hogy mi a baj !
PLEASE HELP! (Bocs a sok szövegért! :)
Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest