- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- CES 2025: idén sem lesz hiány MSI notebookokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutfile
aktív tag
válasz retfirg #1122 üzenetére
én leírtam, hogy hogyan parkolok és ez nekem miért jó. nem kritizáltam az sms-es parkolást. a stílusodat minősítettem. az nem változott, így a véleményem sem...
de azért regálnék (és korábbi írásommal ellentétben most már kicsit személyeskednék). egyszer és megígérem, hogy soha többet nem fogok reagálni, mert már most is szinten alulinak érzem, mert csak kötözködsz és nem érted amit írtam...
1. végülis teljesen biztonságos és szabályos vezetés közben sms-t írni... de akár otthonról is megírható már az az sms...
2. azért - én legalábbis - feltételezem, hogy olyanok használják az appot, akik ismerik és tudják használni. magamat ilyennek tartom => sosem kaptam büntit azért, mert rossz zónára indítottam parkolást. ha neked ez nem menne, akkor tényleg maradj az sms-nél, nincs azzal semmi baj!
3. szövegértésből megbuktál, vagy pedig direkt ferdítesz. egyik jobb, mint a másik... értsd: senki nem írta, hogy az sms bonyolult, csak annyit, hogy többször kell a képernyőt megnyomni hozzá, mint bármelyik parkolós appban
4. szövegértésből ismét megbuktál, vagy megint direkt keresed a konfliktust... azt írtam, hogy "számomra" és nem általánosan fogalmaztam. különbözőek vagyunk, nem írtam, hogy ez neked/másnak előny, mivel nem akartalak meggyőzni semmiről
5. ez a legjobb hozzászólásod. köszönöm, hogy oktatsz bár így 2017-ben ha tisztában lennél a hozamkörnyezettel/inflációval, akkor lehet, hogy rájönnél, hogy max 1 hónapos időtávlatban (vagy a számládat se fizeted havonta? ) gyakorlatilag nem igaz az gazdasági alapvetés, hogy 1 Ft többet ér ma, mint holnap... (a slusszpoén persze az lenne, ha kiderülne, hogy feltöltőkártyás vagy )
+1 nem érted a parkolási rendszer lényegét, de hát ezen nem lepődök meg...és a szöveged végén megint azt bizonyítod, hogy szövegértésből gyengusz vagy. nem akartalak meggyőzni semmiről. eszem ágában sincs! azt írtam le én hogyan parkolok és az nekem miért jó. te vagy az egyetlen, aki h.ly.nek néz mindenkit, aki nem úgy parkol, mint ő...
-
nutfile
aktív tag
válasz retfirg #1099 üzenetére
te beteg vagy, de nyugodtan parkolj sms-sel, senki nem kötelez másra és senki nem szól meg miatta.
én amúgy így parkolok:
1. beállok a parkolóba
2. leszarom az automatát és indulok dolgomra
3. közben elindítom a parkolást (még térképes ellenőrzéssel is kevesebb gomnyomással, mintha sms-t írnék. bár ekkor valószínűleg még csak keresgélném az automatát...)
4. számomra a legfontosabb: tuti nem felejtem el leállítani, mert a notification bar-ban látom, hogy aktív a parkolás!
5. mindig van pénzem parkolásra, nem csak hónap elején, amikor a mobilszámla jön, ezért nem zavar, hogy akkor fizetek, amikor a szolgáltatást igénybe veszem
+1 nem zavar az időkorlát, hiszen az én érdekeimet is szolgálja, hogy legyen forgás és találjak helyet...[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz retfirg #1112 üzenetére
Nem szabad újraindítani a parkolást, a max. várakozási idő nem viccnek van.
Értem, hogy az sms-t el tudod küldeni kétszer, de ez olyan, mintha azt várnád az apptól, hogy a boltban segítsen kevesebbet fizetni, mint amit vásàroltál, mert érted van, és úgysem ő sért törvényt, amikor nem fizetsz ki valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
1. Egyszer megadod a rendszámot és kész.
2. Felesleges? Sokkal gyorsabb mint néha elkezdeni keresni a parkolóórát...
3. Ránagyítasz a térképen és pontosan látod a zónahatárokat.
4. Mi van?
5. Barátnőd Para Nóra?
6. Mi ezzel a gond? Ha nincs fedezet a kártyádon akkor mégis hogy fizetnéd ki?
7. És?
8. És?
9. És?
10. Ha nem megy technikai okok miatt akkor elbattyogsz az automatához és fizetsz a parkolásért ott.Amúgy használtad már a simple parkolást vagy csak okosnak próbálsz tűnni?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
viktorhu
veterán
válasz retfirg #1105 üzenetére
Hogyan tudjon többet, mint az sms, amikor ugyanazt a szolgáltatást veszed meg vele? Amit az sms-ben meg kell adnod manuálisan (kiszállni az autóból, automatát keresni, hogy elolvasd a zóna telefonszámát, rendszámot beírni), az lesz sokkal kényelmesebb az alkalmazásban. Ha mindig ugyanazokon a helyeken parkolsz, akkor persze lementheted template-nek, és ugyanott vagy, de én ritkán használok ilyen parkolót, és akkor sokat segít.
-
viktorhu
veterán
válasz retfirg #1100 üzenetére
A jogszabályt nem tudja egy app megváltoztatni. A rendszámot egyszer kell megadni, megjegyzi, a zónát pedig automatikusan választja ki. Nem tudom, mi lehetne egyszerűbb ennél. Rányomok a parkolásra, megmutatja, hol vagyok, elfogadim és fizetek is, szintén az egyik mentett kártyával.
-
eami
veterán
nekem előre ki van töltve az autó adatai, a GPS rögtön a megfelelő helyre ugrik. kiválasztom melyik kártyával szeretnék fizetni aztán elindítom a parkolást. Az egész talán 10mp és annyit fizetek amennyit parkoltam. ha megyek vissza az autóhoz akkor az app külön fel is dob egy parkolás leállítás gombot notification sávba, még csak az appba sem kell visszamásznom. szerintem túl bonyolítod.
-
A-tech
csendes tag
válasz retfirg #1095 üzenetére
Megteheted, két módon:
1. Simple alkalmazásban létrehozol egy virtuális kártyát, annak egyenlegét feltöltöd a CIB kártyád segítségével, és tudsz telefonnal fizetni.
2. Hozzáragasztod az újdonsült PayPass-os CIB kártyát a telefon hátuljához, akkor is tudsz a mobiloddal fizetni érintéssel
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- Külpolitika
- Kuponkunyeráló
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest