Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz reelc #60468 üzenetére

az hogy relatív valami szvsz ez a legjobb a világban, az emberek változatosan választanak párt, és ha már témánál vagyunk akkor mindenkinek más jelenti a jót, én is szeretem az fpseket, és van egy paletta ami a műfaj legjobbjait tartalmazza) nem rossz a Far Cry 3 sőt, van benne 130~ órám de még mindig nem fejeztem be 100%ra, van benne játékóra és ami a legjobb te magad készíthetsz multi pályákat!

a legjobb játékot inkább úgy fogalmaznám meg mi köt le a legjobban, és máris helyben vagyunk, engem a GTA :) de rohadt mérges vagyok amit az 5. rész PC változatával csinálnak.. és a PC-s táborral.. láttam gameplayeket, sokat nem mert nem akarok spoilerezni magamnak, de az autók irányítása förtelem, sajna elmentek Saints Row, Just Cause, Sleeping Dogs konzolirányítás/stílus váltás felé ami felér nekem egy tarkólövéssel, remélem lesz olyan ügyes ember aki vissza tudja állítani valahogy majd, feltéve ha megjelenik PC-re! :(((

Játék zene, most tolom a Crysis 3at és baromi jó zenéi vannak, sőt az eddigi részeknek szintúgy!

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Új hozzászólás Aktív témák