Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz reelc #60468 üzenetére

az hogy relatív valami szvsz ez a legjobb a világban, az emberek változatosan választanak párt, és ha már témánál vagyunk akkor mindenkinek más jelenti a jót, én is szeretem az fpseket, és van egy paletta ami a műfaj legjobbjait tartalmazza) nem rossz a Far Cry 3 sőt, van benne 130~ órám de még mindig nem fejeztem be 100%ra, van benne játékóra és ami a legjobb te magad készíthetsz multi pályákat!

a legjobb játékot inkább úgy fogalmaznám meg mi köt le a legjobban, és máris helyben vagyunk, engem a GTA :) de rohadt mérges vagyok amit az 5. rész PC változatával csinálnak.. és a PC-s táborral.. láttam gameplayeket, sokat nem mert nem akarok spoilerezni magamnak, de az autók irányítása förtelem, sajna elmentek Saints Row, Just Cause, Sleeping Dogs konzolirányítás/stílus váltás felé ami felér nekem egy tarkólövéssel, remélem lesz olyan ügyes ember aki vissza tudja állítani valahogy majd, feltéve ha megjelenik PC-re! :(((

Játék zene, most tolom a Crysis 3at és baromi jó zenéi vannak, sőt az eddigi részeknek szintúgy!

Új hozzászólás Aktív témák