Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
az hogy relatív valami szvsz ez a legjobb a világban, az emberek változatosan választanak párt, és ha már témánál vagyunk akkor mindenkinek más jelenti a jót, én is szeretem az fpseket, és van egy paletta ami a műfaj legjobbjait tartalmazza) nem rossz a Far Cry 3 sőt, van benne 130~ órám de még mindig nem fejeztem be 100%ra, van benne játékóra és ami a legjobb te magad készíthetsz multi pályákat!
a legjobb játékot inkább úgy fogalmaznám meg mi köt le a legjobban, és máris helyben vagyunk, engem a GTA
de rohadt mérges vagyok amit az 5. rész PC változatával csinálnak.. és a PC-s táborral.. láttam gameplayeket, sokat nem mert nem akarok spoilerezni magamnak, de az autók irányítása förtelem, sajna elmentek Saints Row, Just Cause, Sleeping Dogs konzolirányítás/stílus váltás felé ami felér nekem egy tarkólövéssel, remélem lesz olyan ügyes ember aki vissza tudja állítani valahogy majd, feltéve ha megjelenik PC-re!
Játék zene, most tolom a Crysis 3at és baromi jó zenéi vannak, sőt az eddigi részeknek szintúgy!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- A DEI-programok beszüntetésére kéri az Apple-t Donald Trump
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512gb, Black titán, újszerű, 3 év garanciával, tokkal, fóliával, eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 G3 AMD Ryzen 7 Pro 6850U Magnesium CTO 32GB 1TB WiFi 6E
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Új Gamer - GIGABYTE Z790 EAGLE + Intel I9 13900KF + Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Új GAMER félgép - MSI B450M-A Pro Max II + Ryzen 5 5600 + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest