Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• echterion

nagyúr

válasz ZsZso #130851 üzenetére

És SenorGrande:
    Igen, azért szürke, mert nem tudod. Csak egy esetben károsítja meg a fejlesztőt, ha a lopott kártyás helyzet áll fenn. De igazából akkkr sem, mert ha nem derül ki, akkor ugye csak az szív, akié a kártya, ha kiderül, akkor meg a pénzt visszavonják, de a kulcs sem marad, ergo megint nincs anyagi kár. Minden más esetben nincs karosítás, mert legális eszközökkel cserélt gazdát a kulcs, ergo a fejlesztő akarátából került ki a kulcs. Az, hogy esetleg régiós dolgok miatt más áron kellett volna a vevőnek vennie, az az én szememben nem kár, mert eleve nem tartom fair dolognak a régiós árazást (a jelenlegi formájában), plusz ha akar, tud ellene tenni.

• d@vee

őstag

válasz ZsZso #130851 üzenetére

Ugye a g2a évekkel ezelőtti sötét kora nyilvánvalóan lopott kulcsok árusításával indult igazán be.
    Egész egyszerűen a több ezer forintos játékok, amik steam akcióban is 10 euró környékén mentek, g2a-n sok eladónál párszár forintért ment el. Persze hogy lopott kulcsokkal kereskedtek.
    De ennek meg is lett a böjtje. Maga a g2a kezdte el kidobálni az ilyen embereket a sok negatív visszhang miatt. Volt is erről cikk valamelyik gamer oldalon pár éve.
    Vásároltam ott? Igen, amikor elkezdtem abbahagyni a kalózkodást, onnan tudom mennyire változtak az eladók az oldalon.
    A lopott kulcsokat az ubi és az ea is visszavonta mikor kiderült a turpisság, ez megintcsak negatív értékelés volt a g2a oldalnak, magának az eladónak persze ment az 5 csillag a tranzakciónál, hogy húha olcsón megvetted a drága gammát. Mikot 1-2 hét múlva meg hirtelen nem indult a Far Cry multi, akkor persze az oldalt magát szidták a fórumokon.

Új hozzászólás Aktív témák