Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Raspberry Pi
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markymark
csendes tag
G2A-ról hány nap, amíg PayPal-ra érkezik a pénz!?!?!?!? A két részletből a kisebb itt volt másnap reggelre, vagyis tegnapra, de a lényeg sehol!!!
-
tomsolo
addikt
Ha már g2a...
1 dollár körül már kapható a Megamagic: Wizards of the Neon Age
Aki szerette a régi He-Man/Sport Billy rajzfilmeket, ilyen Harry Potter szerű varázsló iskola feelinggel, ráadásul mindezt egy posztapokaliptikus jövőben, nos annak tudom ajánlani a cuccot. Első 2 percben bevallom még az egy dollárt is soknak éreztem de később szépen kibontakozik a játék.
Egy varázsló fiát alakítjuk, aki a bátyjával a nagyapjuknál él - aput megette a tutorial és a főgonosz - és onnan kell majd über varázslóvá válni - ami nem lesz könnyű mert már az első...
- , mindenféle spellek, és megidézések segítségével. A megidézett lényeket akár irányítani is tudjuk, van saját speckó támadásuk, etc...
-
markymark
csendes tag
G2A.com-ról mennyi idő, amíg megjön a pénz? Egy részletben nem engedte PayPal-ra küldeni, a kisebbik részlet már megjött, de hol marad a többi!!?
Bankszámlát közvetlenül nem is tudtam hozzáadni, hiába van elvileg lehetőség rá.
-
csaba951
veterán
tinyBuild vs G2A folytatás
G2A responds to fraudulent key complaint
Már most borítékolom, hogy a G2A sokkal jobb ügyvédeket tud megfizetni. Nem hiszem, hogy a tinyBuild nagyon erőltetni fogja a folytatást...How to get every game on STEAM for free
Nem egy friss poszt, de nekem meglepetés volt, hogy ezek szerint az olcsó kulcsokat maguk a készítők adják ki, csak éppen PR és nem eladási célból. Erre mondjuk már rég "kitalálták" a nagyok, hogy csak előre beregisztrált, névre szóló fiókokra adnak 1-2 hétig használható kulcsokat. És még ekkor is ellenőrzik, hogy az aktiválta-e be, akinek kiadták. -
markymark
csendes tag
Ez a fos G2A hányszor akar pénzt legombolni rólam? A PayPal egyszer már érvényesítve volt 1€-ért, most küldeném rá, és megint akar pénzt!
"We were unable to verify your account for payouts, if you would like to continue please try again."
-
markymark
csendes tag
Sziasztok!
G2a.com-ra feldobtam pár kulcsomat, ami fölöslegben voltak, nem sok, pár euró értékben. Láttam ezt az akár 14 napos átfutási időt, de ez szentírás? Amúgy holnap telik le a 14 nap, pár kulcsot még aznap el is vittek, 1-2-t csak a következő napokban, de a legtöbbjét aznap. Mikor lehet a pénzt kivenni érte, és mit kell még tenni, hogy kivehető legyen? PayPal fiók érvényesítve lett az oldalon, az 1€-t le is gombolták rólam.
-
maross
nagyúr
válasz
tomsolo #104359 üzenetére
Fura ez az egesz sztori a kovethetetlen keyekkel az élen, nem tudja mit ad el...hatbaz...hogy nem lehet azt tudni, hogy mit vettek stolen credit carddal, es mit adott el a partnereinek...elso reszet revokeolja a francba, masodik reszet meg ha van kedve vasarolgasson neha g2a-rol, aztan koszonje meg a reszvetelet annak a partnernek aki ott arul (bar nem ertem ez miert zavarja, ha megkapta a penzt amit kert erte [szerk: kiveve ha benne volt a feltetelekben, hogy x ár alatt nem adhatja]).
-
eami
veterán
válasz
tomsolo #104359 üzenetére
máj bed... korábban olvastam a tinybuildes írást, itt meg már meg sem néztem mi van linkelve.
"Utána meg rápróbálkozott a nyomorult, hogy adjon neki kárpótlást a g2a
Egy fillér kára nem történt volna ha simán bannolja a lopott kártyás kulcsokat, aztán hajrá. A saját bolt üzemeltetése meg rizikós és tehetség kell ám ahhoz is, mert már nem az első indie sztárt olvasom aki sír hogy belefullad a chargebackbe."Pont ezt írtam én is. Neki semmi kára nem keletkezett volna ha normálisan nyilvántartja mit ad el hova mikor és hogy. Sőt ezzel lehetne csak igazán leszoktatni az embereket az ilyen kétes üzletekről.
"sötétweb adatbázisból - LOL"
-Get ahold of a database of stolen credit cards on the darkweb
-Go to a bundle/3rd party key reseller and buy a ton of game keys
-Put them up onto G2A and sell them at half the retail pricePont így tudnak akasztani jó kis pénzeket. A kártya adatok százas-ezres tételekben mennek darkweben occón, mert nem megszerezni nehéz őket (lásd saját linked is), hanem felhasználni.
De tudom neked ez csak fantasy
(#104361) tomsolo: nope, ez eléggé realitás és sajnos a nagy többség pont így áll ehhez az egész témához mint te is, lásd amit linkeltél
-
tomsolo
addikt
A fenéket. Pont azzal kezdi, hogy jujj nem tudni honnan vannak a kulcsok, mert lehetnek bundle-ból is utána meg jön a felvázolt ellopják a bankkártyát a sötétweb adatbázisból - LOL - utána meg megy ezek összemaszatolása, hogy jaj nagyon nehéz ám kideríteni melyik kulcs honnan van - értsd nem tudja kideríteni mi az amit resellernek - sőt saját maga által üzemeltetett boltban LOLOLOL - és mi az amit a bundleba rakott.
Eredeti butthurt, ha kimaradt volna.
Utána meg rápróbálkozott a nyomorult, hogy adjon neki kárpótlást a g2a
Egy fillér kára nem történt volna ha simán bannolja a lopott kártyás kulcsokat, aztán hajrá. A saját bolt üzemeltetése meg rizikós és tehetség kell ám ahhoz is, mert már nem az első indie sztárt olvasom aki sír hogy belefullad a chargebackbe.
-
eami
veterán
válasz
tomsolo #104349 üzenetére
szerintem a cikk szerint a fejlesztők egy fillért sem látnak belőle, hiszen az eladó sem lát belőle végül semmit sem. az már más kérdés hogy nem is buktak semmit, mert az hivatalos eladó kommunikálja ezt a fejlesztővel azok meg tiltatják a kulcsokat steamen. szóval egyetlen igazi vesztes a g2a vásárlója lehet, az meg szokja csak
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
SenorGrande #104330 üzenetére
na most kommenteljenek a G2A-ról megéri, meg olcsó, meg csak ott vásárolok arcok
-
Erdei88
veterán
Lenne egy kérdésem. G2A-n eladott játékokat átlag mennyi idő alatt írják jóvá és kerül a walletba? Eladtam pár játékot, írja is G2A Wallet Total Balance mennyi, de Total Available csak az 5%-a
-
cyberkind
félisten
-
NyMRooD
őstag
válasz
sith7 #104072 üzenetére
Az on topic összefoglalójából:
G2A, Kinguin és társairól:
Nem Best buy téma, minden ezzel kapcsolatos dolgot, akciót az OFF-topikban lehet megbeszélni.
Internetes piacterek, leginkább a Vaterához hasonlítanak, mert a legtöbb esetben maga az oldal nem saját maga árul, csak közvetítőként szolgál. Ebből adódóan egy terméket több eladótol is beszerezhetünk. Szinte bárki lehet eladó ezekben a boltokban és amikor vásárolunk sokszor nem is tudjuk kitől veszünk.
Ezekből eredően és a tapasztalatok is alátámasztják, hogy megvannak a kockázatai ilyen helyen vásárolni pl.: nem kapunk semmit a pénzünkért vagy rosszabb, lásd Bluerainbow esete, kinek nem egyszer tiltottak le játékokat. Ugyanakkor lehet jó üzleteket is csinálni ezeken a piactereken (érdemes figyelni az eladott példányszámot), azonban a kockázatuk miatt nem lesznek ajánlott helyek, mindenki kizárólag csak saját felelősségre használja őket.
G2A Shield egy feláras szolgáltatás, melyért cserébe a G2A biztosítja, hogy sikeresen aktiválni tudjuk a vásárolt játékot, letiltás ellen ez sem véd: lásd Watch Dogs esetében, amikor csupán a kiadó jófejségének köszönhető volt, hogy visszaadták a lopott kulcsokkal aktivált játékokat.
G2A áfa: mindenki saját belátása szerint választhat, de aki nem a valoságnak megfelelöen választ az törvényt sért.Szóval csak óvatosan.
szerk: Nekem is onnan van a Wacth_Dogs, de nekem nem törölték, ebből is látszik, hogy ahány eladó annyi lehetőség. Illetve még hozzá tartozik, hogy annyira a kiadók sem preferálják a dolgot.
-
sith7
félisten
noob kérdés
G2A - n hogyan van a vásárlás ?
Beírom a játék nevét, rákattintok, és alul kiír 8-10 árat
A legolcsóbbat kiválasztom, és annyi ?
Miért van több ár ? -
Csapoati
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #103995 üzenetére
Azért az SC2 is volt már olcsó nem egyszer.
G2A-n már most is 4400 a Reaper, a rossz kulcstól nem félek, WoW GC-t is mindig onnan veszek és még sosem volt érvénytelen.
-
PeeterssoN
őstag
Helló! G2A shieldet hogy a búbánatba kapcsolom ki? Nem a vásárlásnál, hanem konkrétan az accountomról, mert a kis rohadékok levonogatnak havi 500 ft a számlámról és a számlámat sem engedi törölni amíg ki nem kapcsolom a shildet, csakhogy nincs olyan opció ! Vagy én nem találom! Help me!
-
cskamacska
addikt
válasz
sixpak #103609 üzenetére
Zseniális, lol.
Videó lesése közben nem tudtam nem erre gondolni.
Jól össze van vágva, de rettenet hatásvadász. Persze akár jó is lehet a játék, gameplay sehol, de nagyon erősen az a gyanúm, hogy WW1 környzet csak egy alap lesz.. amire felépíthetik a sci-fi játékukat.
Erdei88, Frod: Ahol tudod.
Seftermesterek az aprón(épp láttam Mad Max-et 10000-ért
), jó fiúk a linkelt Groupbuys topikban, optimisták a Steam trade topikban(hivatalosan csak csere van, de kétértelműen fogalmazni lehet), ráérősek a Steamtrades.com közösségi piactereken, menőcsávók a G2A féle díler menhelyen.
-
Cheesus
senior tag
válasz
DrTechnoid #103502 üzenetére
Hát ha multizni is akarsz akkor lenne érdemes a Season Pass-t beszerezni. A benne levő pályák azért elég gyakran előjönnek, így nem lenne kidobott pénz, de érdemesebb inkább kivárni egy G2A szintű helyen levő akciózást (énis onnan vettem anno, nem volt vele semmi baj).
-
mg105
senior tag
Sziasztok! A GTA5-öt szeretném megvenni steamre, a legjobb árat a G2A-n találtam steam gift formájában. A kérdésem az lenne, hogy a gifteknél is fennáll a játék elvesztésének esélye? Természetesen shielddel venném, úgy azért biztonságosabb? Tanuló pénznek kicsit sokallnám.
-
cskamacska
addikt
Panzer Corps ingyé hétvége és -75% vásár Sztímon!
Ugyanitt Panzer Cops marathoni Tviccs közvetítés:
https://www.twitch.tv/slitherinegroupTessék meglesni, kipóbálni(még 14 óráig
), majd jól megvenni ócóé, mert a Panzer Generálisok legnemesebb hagyományait ápolja a játék, és alapjáték mellé is akad ingyen kontent. Pl:
Royal Hungarian Army - Turan Campaign v1.2 (Mar 23, 2016)
aztán
Royal Hungarian Army - Zrínyi Campaign, v0.9 (08.12.2015)
Van hozzá bőven mod, szóval ha valaki még megveszi hozzá a hivatalos kiegeket is, az egy pár évig el lesz látva Panze General tartalommal.
És ha már vétel:
Alapjáték nálunk 5 euró, ez máshol sem látványosabban olcsóbb(pláne mivel negyedáron nem is szokott lenni), ez a belépő. Kiegészítők csak -50%-ot kaptak, nem is szoktak többet, így ezek elég drágák 2,5-7,5€ áron.
Viszont van G2A-nál egy lengyel sefter aki a kiegek darabját 600, a kis térképcsomagok darabját 300 forintért adja. Eléggé kutya vacsorája a dolog, de vagy ez, vagy a 2300 az Afrika Korps darabja Steamen.ui: Slitherine továbbra is szerencsétlen marhalom kinézetű marketingeseket alkalmaz(illetve nem alkalmaz..), mert sikerült teljes kussban megtartaniuk ezt az akciót, az ingyéhétvégével, meg a Twitch vetítéssel együtt. Nincs fent a Steam főoldalon(!), nincs fent semmi más komolyabb oldalon, még a saját Steam csoportjukba is későn postolták ki!
Az pedig a balfékség netovábbja, hogy pont olyan hétvégét fogtak ki, amelyen Company of Heroes 2 és Rocket League ingyéhétvége és szél is van(CoH2 direkt nm kap ajánlást, haljon a Sega éhen a parancsnok DLC trollkodásukkal
), miközben előző hétvégéken még a fű sem nőtt.
-
maross
nagyúr
g2a-nal megbizhato eladotol kell venni, es akkor van kapaszkodod hogy mit varhatsz mind kulcs mind support téren, hrk-nal nincs. tobbszor vettem magamnak es masnak is aprokulcsokat, szazalekosan nezve tul sokszor volt problema (vagy nem is kuldtek annyi kulcsot, vagy duplicate volt). En kellemetlenul ereznem magam tiz-husz ero folott mikor kiirja hogy duplicate. De tenyleg ennyit tudok rola, ez utan csak ismetelni tudom magam
.
-
maross
nagyúr
Lopott hitelkartyaval veszi, azonnal giftelheto (csak a trade van letiltva 30 napig). Egyaltalan nem azt mondtam hogy rossz lesz, vagy igy csinaljak, csak azt hogy hrk boven kevesbe megbizhato mint a g2a vagy kinguin. Ez az ar rabszolga minimalberrel es 0 cent adozassal hozhato egyebkent, szoval "vedd meg nyugodtan"
. Ha problema lenne vele, ne kerdezd milyen a support, eddig csak ilyen 0.1-0.3$ erteku vackokat vettem ott, azt visszafizették, de ugy erzem ez nem mervado.
-
edgR
őstag
innen vásárolt már valaki? Mik a tapasztalataitok ezzel az oldallal? Szürke ez is, mint G2A, Kinguin, stb?
Érdekesnek tartom, mert állítólag region-free GIFT-ként árulják ezt a játékot 22%-kal a Steam-es (amerikai/USD-s) ár alatt...
-
Csapoati
nagyúr
-
NyMRooD
őstag
válasz
Pocok256 #102577 üzenetére
Szürke bolt, pontosabban piactér egy kiadóval sincs kapcsolatban, magánszemélyek árulnak rajta. Bármikor megeshet, hogy valaki lopott bankkártyával vásárolt játékot tesz fel, amit simán tudsz majd aktiválni, de 1-2 hónap múlva majd törli a steam (addigra jut el oda a bank, hogy töröltesse a tranzakciót), aztán te meg mehetsz G2A-hoz, ha használtál shield-et és szerencséd van kárpótolnak, ha nem akkor meg így jártál. Persze aki tisztában van vele annak ez nem gond, mert tudta mit vállal, de aki nem, az jön majd ide sírni, ami idegesítő mert a legtöbben mindig elmondjuk, hogy csak saját felelősségre vásároljon onnan mindenki. Jó, hogy 10+ sikeres vásárlásod van (gondolom oda figyelsz az eladóra), nekem is van több sikeres vásárlásom onnan, de attól még lutri bolt, pl nekem szerencsére nem törölték az onnan vett 1000 ft-os watch_dogs-t, de nagyon sok kolléga volt itt akinek igen.
-
cskamacska
addikt
válasz
djculture #102502 üzenetére
Majd felzárkóztatják a dobozos árakat is az EU átlaghoz, aztán nem feleselsz.
Maxtreme:
G2A-n kutya szájából Shielddel 12661 forint most a Division.
CD Galaxisban hivatalosan dobozzal 12990más
Mius Front az élen Metaripacs értékeléseknél
Ilyet se gondoltam hogy látok egyhamar.
-
Maxtreme
addikt
Srácok kéne nekem egy kis help .
G2A-n szeretnék vásárolni 1 divison key-t (visa-n keresztül) Abszolút nem ismerem a rendszert, első próbálkozásom lenne
Ha nem választok location-t a pénztárnál az nagy gáz? Mert ugyebár ha kiválasztom a magyar-t, akkor az adó miatt pöppet drágább lesz a cuccos. -
Anonymusxx
senior tag
Valaki szokott eladni a g2a-t?
Szoktam eladogatni játékokat, és nem tudom hogy mit jelent a G2A Wallet Total Available, és a G2A Wallet Total Balance, a kettő közt elég nagy összegű eltérés van... -
tomsolo
addikt
válasz
cyberkind #102418 üzenetére
Akkor most itt egy guide csak nektek, hogyan kell ilyen helyekről vásárolni.
1. Érdemes használni vmilyen screen recordert, kezdve vásárlástól egészen az a kulcs aktiválásáig. Ha másra nem futja akkor legalább pár screenshotot kéne lőni menetközben a dolgokról. (Persze mindez opcionális de jelentősen meggyorsíthatja a dolgokat.)
2. Kinguin, g2a = mindkettőn van support chat/email - nem csak a shieldesekre is. Érdemes tehát ott kezdeni, (csetnél szépen kivárod a sorod) és leírod a problémád. 99% hogy nyitnak egy ticketet számodra vagy adnak egy linket egy formhoz ahol le van írva milyen bizonyítékokat kérnek. (Jó a fenti probléma szerintem csak egy payment error, de ezek kezelése sokkal egyszerűbb mint amikor revokeolt kucsról van szó).
Miután kitöltöd ezt továbbítják a ___sellernek akinek reagálnia ___kell. Ha nem reagál - 72 órája van asszem - akkor ők veszik kézbe. Nyilván vannak próbálkozós/lehúzós patkányok seller oldalon akik kitalálnak mindenfélét(pl g2an jártam úgy hogy konkrétan más játéknak a kulcsát sikerült megvenni), higgadtan el kell utasítani, rámutatni a bizonyítékra és jelezni hogy kéred vissza a lét.
3. Egyik vezető időhúzós kísérlet seller oldalon, hogy kérnek vmi igazolás tőled hogy steam supporton keresztül derítsd ki miért revokeolták a kulcsot. Itt tudni kell, hogy mindig a kiadó az aki kulcsot von vissza sosem maga a steam. A support azt se fogja tudni neked megmondani hogy mi volt az a kulcs amit visszavontak, csak annyit hogy a kiadó ezekre az okokra hivatkozva vonta vissza. Ezt az egész szenvedést le lehet spórolni azzal ha vannak screenjeid, felvételeid.
Ez a letiltották és kész marha nagy kamunak tűnik vagy az ismerős eleve vmi idióta volt.
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
TS16-ot szerettem volna megvásárolni g2a-ról, kártyaszám beírás után sikertelen vásárlás sms jött..2x próbálkoztam, sms szerint levonták, de se mail nem jött, se a játék..Ilyenkor mi a teendő?
Róla van szó [link]
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Szeretnem megvenni a GTA Complete Packot es G2A-n lattam 3000 Ft-ert. Rakerestem itt a topicban a G2A-ra es vegyes velemenyeket olvasok, ugyhogy rakerdezek, merjek-e innen vasarolni?
-
sixpak
nagyúr
válasz
cskamacska #101566 üzenetére
Az sem rossz...lassan mindegy lesz honnan vásárol az ember, sőt!
Soha nem vásároltam kétes eredetű kulcsokat (is) forgalmazó boltokból (G2A etc), de lassan elkezdem, ott legalább játszhatok pár hetet, mielőtt törlik a Steamről...
Itt viszont -7000, játék nincs és a support baszik válaszolni. -
tomsolo
addikt
Ezen a g2as nörd heripótméteren besírtam:
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Rison77 #100623 üzenetére
Ha nem ír ki figyelmeztetést a kosárban a játék neve alatt, akkor mákod van.
Olyasmit kéne kiírnia hogy először az alapjátékot kell megvásárolnod és csak inventory-ba tudod megvenni gift-ként.
Jah igen, lehet ez nem volt egyértelmű STEAM-en kell kosárba tenni, nem G2A-n.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Rison77 #100623 üzenetére
Lehet tévedek, de ebből nekem az jön le, hogy G2A tetted a kosárba, de nem ott kell hanem a steam-en tedd a kosárba és ott fogja kiírni.
Szerk.: Akkor viszont megveheted nyugodtan, ha nem írta ki azt, amit ez alatt a hozzászólás alatt ír Agyzuzo. Pontosabban ha nem működne, steam nem engedné megvenni (feltéve, hogy magadnak veszed).
-
Rison77
senior tag
válasz
djculture #100621 üzenetére
Season pass NA-ra azt írja kizárólag NA-ban lehet aktiválni(g2a figyelmeztetés szerint) Most próbaképpen beraktam a kosárba, és elengedett a fizetésig teljesen. Akkor ezt azt jelenti, hogy működne vele? Vagy próbaképpen vegyek meg egy kis 1 eurós dlc-t hozzá, és ha az működik alapon, jó lesz a season pass is.
(#100624) NyMRooD: nem, steamen raktam a kosárba.
-
-
leikomessi
aktív tag
válasz
tomsolo #100613 üzenetére
Pont a feltöltögetést akartam elkerülni, mert eddig csak úgy tudtam fizetni. Így gyorsabb, mint banki átutalással. Így meg akkor a bank számolja fel az átutalás díját, mivel ha jól látom Paypalon Unicredit számlára utalok. Eddig ez nem volt téma, mivel csak így tudtam fizetni, máshogy nem.
Legutóbbi G2A vásárlásért is változni fog az összeg ezek szerint. Fizetek a Paypal használatért G2A-nak, majd a Paypalnak a kártyahasználatért. Egyszerűbb lesz úgy nézem ha simán kártyáról fizetek. Lehet ennek valami hátulütője? SMS megerősítés kell az ilyen fizetéseknél.
@NetTom: Elképzelhető ez amit mondasz, mert volt az egy dollár decemberben 295 forint. Akkor is 288 forintot számolt fel először, később lett ennyi. Most a dollár KH-nál 298 forint, így annyira nem nagy difi a 3 forint. Valószínű ez a titok nyitja.
Köszönöm a segítséget!
-
maross
nagyúr
Mai happening, kedvenc siteunkon vett 3 euros d4 dark dreams dont die-om: [link]. Ha jol emlekszem 10$ tierben volt humble bundleben, de mivel csak erre volt szuksegem gondoltam levadaszom g2a-n, viszonylag biztonsagos dolognak tunt. Errol ennyit
.
-
maross
nagyúr
válasz
ZsZso #100267 üzenetére
Ez az egesz csures-csavaras akkor is zsakbamacska szo es az elado durva megeroszakolasa. Ilyen elven nem letezhet a zsakbamacska fogalma, g2a-s random key, hrk-s hot random key, satobbi, mert mindent vissza tudsz valtani. Ja igen, es akkor nyugodtan probalkozz az utobbiakkal, persze, sok sikert. Ha mindenki visszavaltana akinek nem tetszik amit kap, akkor mi az isten ertelme van zsakbamacskaba tenni, es nem havi publikus bundlekent eladni?
-
DrTechnoid
őstag
válasz
Highground #99863 üzenetére
Csekély, de lehetséges. :\ Valahol a népes Hongkong neoncsöves belvárosában van egy objektum.A g2a HQ. Benne egy félreeső iroda , pontos helyét többen is ismerik, naponta sokan elmennek előtte, az ajtaja is csak a szokásos jelentéktelen szürke fa-műanyag , de belépni oda körülményes - tucatnyi papír kitöltése, nyilatkozatok aláírása minden belépéskor, egyéb adminisztrációs feleslegességek - ,szóval amúgy sem kísérlik meg az ott dolgozók sem.A helyzet az, hogy lehetőség szerint inkább elkerülik.Jó pár employee váltotta egymást a múltban, és fogja a jövőben is, jelenleg 3 'állandó' adminisztrátor lakja.Igen, lakja, akár napi 20 órában is terhelésre ítélve.Ha valakinek a tudomására jut hogy be fogják oda osztani, akkor azt is tudja hogy a szokásosnál nagyobb nyomás alá helyezik egyúttal.Magasabb beosztás, de akkoris.... Rossz nyelvek szerint meg is figyelik őket.Hogy miért? Mert ott nem babszemmel és kaviccsal meg a játék.Ugyanis a hely az, ahol folyamatosan pásztázzák az érkező vásárlásokat, és figyelik az EU-ból beáramló hazugság áradatot. Kitöltött g2a profilok, egyértelműen EU-s IP-k, IP és országok elrejtésére próbálkozások, de egyértelműen hazugság, a véresen egyértelműen beazonosítható hazugság sorozatos megnyilvánulása a 3 dolgozó orra előtt. Játék a helyi és a távoli adóhivatalokkal. Jól tudják hogy a jólét alapja sok helyen , - így az EU-ban is - a magas adó, a brutálisan kiépített adórendszer , és így jól tudják hogy az átlag felhasználó menekülne ez alól a kötelezettsége alól, és könnyen tévútra is vihető.Tudják azt is hogy a kosárra kattintás után mi fog történni a vásárlás folyamán , ha egy átlagos vásárló aspektusából tekintjük végig a folyamatot.A forgatókönyv szinte mindig ugyan az : a user kiválasztja a játékot, appot, majd eljut a kosárig.Így pedig rövid úton a sarkallatos ponthoz el is érkezünk : a user megáll kicsit a Select Your Location legördülő listáját szemlézni.Nincs ráerőltetve hogy kifizesse az országához tartozó adókulcs mértékét, se ösztönözve. Saját akaratából odagörgethet országához,ahogy legtöbben meg is teszik, de a kis irodában azt is tudják hogy mi következik ezután : a többség pár másodpercig bámulja országának nevét,elidőz a mellé írt számra meredve, és némi tétovaság után - tegyük hozzá, hogy kicsiny bűntudattal - visszakattint a lista elejére.Ott szépen virít az első opció :
' Outside of the Europen Union | 0% VAT ' ami csábító,egykedvűen ott áll feketén-fehéren, de a fájdalmasan egyértelmű betűket nézve mostmár a szabad választás nyomását is érzi a vállára nehezedni a mélyentisztelt EU-s vásárló. Nem az a nehéz izzasztó nyomás, hanem csak ami épp jelen van. De a forgatókönyv természetesen a szokásos , mondhatjuk repetatív : pár gondolat az önnön megnyugtatására ( Haha, Hongkong messze van - körülményes lenne nekik ide papírmunkázni - lehet hogy nem is adóznak egészről - más se választja ki , akkor én méér??? - nem vagyok miller gyerek - mégse warezolok hanem fizetek érte, - ez a kelet európai valóság , nem svédország ez - stb... ), és gyors kattintás történik a Go to payment gombra. Gyors, hogy minél előbb megtörténjen a fizetés, hogy minél előbb elérhetővé váljék a 'View order' gomb , a benne rejlő captcha nyomogatással és a hőn áhított olcsósított kulccsal.Majd pedig a meglévő gyorsaság lendületével a kulcs smittelése a megfelelő kliensbe, egyúttal a g2a elhagyása. Még pár másodpecig az agy tudatában van hogy bűnöztünk, de az oldal bezárása ezt az érzést lassan háttérbe tolja, és viszonylag gyorsan meg is szünteti.A következő lépcső mindig az ego lenyugtatása , nem én voltam az előbb ott HongKong-ban, nem én bűnöztem, nem vállalok felelősséget az egészért.Nem én , nem , nem.Az oldal bezárása után ez már nem az én ügyem.Az agy megnyugtatja magát, és a játék pár nap múlva eltűnik a library plusz-egy-sor folyamában.Ezalatt HongKongban az ügyintézők a legtöbb esetben rezzenéstelen arccal nézik végig ahogy az adócsalás testet ölt másodpercenként több alkalommal, és tisztában vannak vele hogy a begyűjtött és logolt információ valós és létrejött, és azzal is hogy majd a jövőben a törvények változásával, és országok közötti kapcsolatok nyitásával előbb-utóbb minden bűnöző felett elszámolnak. Ál-bűnbánó visszatekintések, email-ek, account-ok törlése, bárcsak kiválasztottam volna! mentegetőzés mindenkitől, de az adóhatóság NEM FOG KEGYELMEZNI SENKINEK SEM, kivétel a pórnéppel ezesetben sem lesz. Mindeközben az egyik expert - egy közel 40 éves nő - szájja sarkából finomam elmosolyodik ahogy feltűnik a következő delikvens : Highground nevű felhasználó magyar IP-vel vásárolt 150 darab Dying Light , és 100 Star Wars Battlefront kulcsot, természetesen fizetéskor az első felső opciót választva.Soksok forinttal károsítva meg így az egyik európai országot. Egy szemvillanásig még nézi a nő, majd alig hallhatóan elnyög egy 'szerencsétlen flótás' -t, pár pillanattal később az adócsaló egyén már csak egy elem lesz a sok közül az adócsalók mételyének hatalmas halmazában.... -
maross
nagyúr
válasz
Highground #99863 üzenetére
Akkor kevertelek egy masik esettel, sok ropkod itt mostanaban g2a-val kapcsolatban
.
-
DrTechnoid
őstag
válasz
Mr.Csizmás #99826 üzenetére
Ez csak valami véletlen hogy a hrk-nál a fizetés átirányít a g2a-ra? Mert akkor annyit is ér az egész. Dying Light 18-ért , a 2 Borderlands 13dodó, túl szép h igaz legyen szagú az eset.
-
válasz
djculture #99674 üzenetére
Nagyon egyszerű... felütöm a google-t és erről semmi hír... reddit dettó.
Ha ez úgy lenne ahogy te/ti suggalljátok tele lenne sírva a netes világ. (Mint ahogy a G2A és stb esetekkel teli is van... )
Szóval mást fújnék, ha más is lenne... mint hogy "Ubisoft has said it is actively deactivating keys it believes were "fraudulently" obtained and resold via third-party websites."
Vagy hogy "In reply to customer complaints, Ubisoft has been advising customers to contact the sellers, indicating that these sellers may have either sold stolen keys or had their banks reverse the charge for the keys in the first place."
Nos ez egyik sem hivatalos boltban kifizetett és általad személyesen közvetlenül vett eset.
Majd ha lesz más is, mást fújok és megkövetem magam.
-
xuser
tag
válasz
FollowTheORI #99670 üzenetére
azt a support irta hogy usa és ez a gondjuk, bár g2a nál ezt nem tudom honnan származik...
ezt írja a support:
Thanks for the update.
The Gold Edition was only sold in the USA and codes that are used for this region are not valid in Europe and this is the issue that you are facing.
If you look at our store page, you will not see any reference to the Gold Edition and I have added a link below for you to look at: http://shop.ubi.com/
The game showed as being the Gold Edition as that is what you bought however due to the DLC codes being locked to the USA region, the game has reverted to the Standard Edition.
Due to there being no Gold Edition content available, this is also why the game has now reverted back to the Standard Edition.
I appreciate that this is disappointing news for which I apologise however G2A have sold a game that was not available for you to purchase and are therefore liable to replace the CD Key.
If there is anything else that I can help you with please let me know. -
MrTwister
őstag
válasz
FollowTheORI #99673 üzenetére
Ok de Nuuvem meg itteni megbízható ph-s tag az nem egyenlő g2a! és még is tőlem is elvették a senkiháziak majd az összes sp-m!
Fiam tavalyi nuuvemes crew goldja is ok most néztem. Viszont az összes AC sp-m pápá.
-
válasz
djculture #99672 üzenetére
Akkor én meg még sokan mások biztos kivételek... mert semmit nem vettek még el.
(Pedig szinte az összes ubi játékom Amazonos vagy Nuuvemes.)Én még senkitől nem hallottam aki hivatalos boltból vett ubi játékot hogy elvették... G2A meg ki tudja honnan olyat már igen. Ennyi...
Most is kinek van problémája fentebb? Naná hogy G2A-n vette, meg itt a mutyiaprón...
-
xuser
tag
válasz
FollowTheORI #99664 üzenetére
g2a-n, de nem ez a fő gondjuk hanem hogy gold edition és az csak az usa-ban van ezért átalakult standardá fél év után (semmi dlc)
-
törölt tag
hol érdemes most dirt3-at venni?
egyik rokon nyaggatott, hogy a kölöknek pont ez kell. persze bundli után szóltak.
lehetőleg megbízható helyről venném (g2a kizárva), pp-t nem használok.illetve minek köszönhető, hogy nem tudom felrakni a crysis warhead-et?
amazonon vettem régebben, és a securom részen hasal el a dolog, talán valami dátumra panaszkodott, de már késő volt. az alapjáték simán települt, egyszerre vettem a kettőt évekkel ezelőtt.(#99645) Rendo84
köszönöm
komplett bundli árért kínáló hiénákat nem gazdagítok.
amúgy ez ennyire jó játék? az utolsó előtti akcióban én is megvettem, de nem nagyon foglalkoztam vele. -
NyMRooD
őstag
Persze, ilyen nincs steam-en, mindig a választott játékot kapod és ha valami gondod van a support 4 óra helyett inkább 4 nap alatt válaszol. Azért gáz, hogy egy akkora cégnek mint a steam ennyire lassú a supportja (persze valószínűleg a steam support több megkeresést kap, de akkor is), ők maguk is tisztában vannak vele, azért is tettek nemrég ígéretet a javításra. De g2a helyett hasonlítsd össze az origin supporttal.
-
tomsolo
addikt
Tegnap este hatkor vettem g2an egy játékot shield nélkül ofc, és rossz(más játék) kulcsot kaptam.
Este 10-kor ott volt a ppn a refundolt pénz.
Steamen support mikor lesz ilyen gyors?
-
tomsolo
addikt
na akkor egy kis ízelítő, mindenféle indiekről - mert kálcsör kollégánk szereti az ilyeneket:
Star Horizon
Indie space rail shooter. Az ötlet jó sajnos a megvalósítás kevésbé.Az egyik legidegesítőbb dolog hogy lényegében nincs mire célozni mivel bár a tér 3D-s, a hitbox egy az adott kamera szögnek megfelelő 2D-s vászonra képeződik le, így sűrűn fogjuk nyomogatni a rakétákat - auto aim - és a torpedót. A többi meg vagy sikerül vagy nem. Kár, mert van upgrade meg különböző döntési faktorok(pl. mentsük meg a barátainkat vagy fejezzük be a küldit) amik kellenek egy ilyen játékba. A szörnyű hibái ellenére eléggé játszatja magát, de nem tudom ajánlani hacsak nem vagy indie lover akkor is inkább a g2a párszázas ajánlatai közül válassz.
Noct
Ayo is ajánlotta a játéknaplón, a trailer alapján nekem is tetszett ez a Coverfield hangulatú minimál grafikás cucc.
Kezdjük a legszomorúbb dologgal: ez annyira early jelenleg, hogy éppen hogy csak működik(konkrétan nincs még cél, illetve van vmi tutorial szerű quest list de az elég harmatos).
A másik rettenetesen szomorú dolog, hogy ez egy random generált szerver(sajátot is lehet indítani) függő túlélő barangolás ami egyedül - a pozitívumok ellenére hosszú távon nem valami nagy élmény. Párosban, többen már egy fokkal jobb, de jelenleg nem sok vizet zavar.Maga a hangulat a minimál grafika ellenére csillagos ötös, a sötétben barangolva - marha sokat kell gyalogolni a jó ég tudja hol néha - fegyvert és kaját/vizet, különböző alkatrészeket keresgélve hirtelen belefutni a 2-3 ház méretű szörnyekbe elég parás pláne ha mindenből kezdünk kifogyni, illetve kedvencem mikor bemész vhova ahol az ajtó mögött ott lapul egy ilyen rohadék akitől elég egy érintés és vége. (Shit, shit, shit... faktor). Szóval nagyon igéretes, egyedi cucc, de a jelenlegi formáját tekintve (ez egy jó túlélő sztorival, rpg-szerűen király egyjátékos cucc lehetne) nem merem ajánlani illetve aki mégis kedvet kap rá az kb 250 Ft-nál többet ne szánjon rá a szürkeboltokban se.
Nova-111
Egy jópofa lépegetős - tbs és mégse - űrhajós játék, ahol különféle tudósokat kell felszedni több galaxisban, eközben fejlesztheted a hajódat, és megküzdhetsz mindenféle szörnnyel - mindegyik más taktikát igényel. Az első tutorialnak beillő gyermeteg galaxis után elég hamar fogunk komplexebb feladványokba belefutni, a monoton lépegetést viszont feldobják a vicces üzenetek. Aki szereti a stílust annak ajánlom. -
-
válasz
djculture #99071 üzenetére
Ez urban legend...
Mint már sokszor ki lett tárgyalva, csak a lopott szajrét veszik el a kiadók.
(#99073) djculture
Mutassmár erről egy reddit thread-et vagy bármit a neten... addig nem hiszem el.
De jó akkor szerintem... nekem rengeteg dolog van nuuvemről (még a korlátozás előttről) és megvan mind. Főleg ubicuccok. Egyiket sem vették el évek óta.Ez nem a G2A mutyimarket ázsiábol meg tudja fene honnan, ki van fizetve hivatalosan nekik.
-
painkillerx
tag
Valaki tudna segiteni?
G2A-rol akarok rendelni jatekot es ki kell valasztani az orszagot az adó miatt.
Mi tortenik ha nem valasztom ki es hagyom a 0%-ot? -
KisApám
addikt
válasz
Crytek #98934 üzenetére
Én a G2Aról szoktam vásárolni. Eddig minden OK volt.
Sok tiszta játék van ott.
Pl. a Humble Bundle dolgokat is ott árulgatják sokan. Meg Isten tudja honnan, esetleg milyen bundle-ból való dolgokat, vagy videokártyákhoz adott kódokat árulnak még ott. Én megveszem, jó áron.
De gondolom ezt amúgy is tudod. -
Crytek
nagyúr
A g2a-n az 1000ft alatti Grid Autosportok mennyire lehetnek "valósak"?
-
tomsolo
addikt
válasz
maross #98243 üzenetére
Pledged.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Más:
Hétfőn reggel ez fogadott, mikor felmentem a gőzre:
Kicsit meglepődtem mert annyira nem is volt jó vétel, ráadásul aznap még a steamen is volt akció szal nem igazán tűnt gyanúsnak. Tudni kell hogy g2an már évek óta anonymousként vásárolok, se shield se semmi.
Mindegy lesz ami lesz, g2a support chat, elmondom mi van, elküldtek egy formhoz. Ott szépen kitöltöttem amit kértek, csatoltam a képeket, a libraryban lévő játékot immár a purchase gombbal, illetve a licensekről egy screent hogy tényleg nincs ott meg egy steam profil képet. Kértek 48 órát, ma reggel meg kaptam egy levelet hogy realy sorry és refundolták a pénzt asap a pp-re.
Szal a történet szép, márcsak egy Crookz kell szereznem mert sajnos jó a játék és hiányzik.
-
Dilikutya
félisten
válasz
KisApám #98181 üzenetére
Ne bohóckodj már bolhapiaccal! Akármelyik útszéli bolt sufni akciójában is megkapod őket 4,99€-ért, de múltkor a Steam-en a kettő volt valami ilyesmi áron. Talán ilyen régieknél nincs rizikó, meg nem is nagy összeg, de azért áfacsalót nem gazdagítok elvből sem, pláne 1-1€ miatt. Egyszer vettem a G2A-n játékot, de csak mert a Steam-ről levették már azokat. 1€ volt a kettő együtt.
-
KisApám
addikt
A Dead Island (+Riptide) játékot ismeri valaki?
Talán érdemes volna megvenni és rááldozni egy kis időt.(a g2a.com árakat nem is mondom... most is a legolcsóbbnak tűnik megint - pl. 4 EU a Dead Island Game of the Year Edition és 4 EU a Dead Island Riptide - de ki tudja...)
(#98182) djculture
Köszi. Bevállalom megint a g2a.com-ot akkor (3 játékot vettem ott eddig, mindegyik OK - szerencsémre!!!) -
KubanitoS
veterán
G2A-n akartam életemben először vásárolni és most láttam, hogy van valami áfakötelezettség. Ez most mi lenne konkrétan? Kell ezzel foglalkozni?
-
djculture
félisten
[link] Riot kitiltotta a G2A-t minden League of Legends rendezvényről.
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. tudja valaki hogyan lehet g2a-n ezt a shield-et kikapcoslni?
-
Predator2
addikt
Köszönöm a segítséget, megvettem a simát.
Még valami:
Ha valamilyen okból, a steam vissza vesz egy játékot, (G2A vásárlás) arról kapok értesítést/emailt, vagy egyszerűen csak eltűnik a játék a listából?
-
djculture
félisten
-
micafighter
nagyúr
válasz
tomsolo #96545 üzenetére
Imádom az ilyen feladványokat amikor ki kell találni hogy hol láttad annyiért
Ezt szerintem sikerült elsőre kitalálnom: G2A~5400 HUF Elvileg ideiglenes akció, és limitált a készlet, akármit is jelentsen ez a G2A-nál
Tényleg elgondolkoztató ennyiért, kiváncsi vagyok melyik fog jobban sikerülni, ez vagy a Fallout 4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Dell Latitude 5310 2-IN-1 - 13,3 CORE I5 10310U- 16Gb rammal- Érintőképernyős
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest