- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz BomiBoogie #59384 üzenetére
En is a Rome 2 utan vontam le a kovetkeztetesem.
Mardel: wowoztam eleg sokaig, ha jo a jatek, nem sajnalom a havidijat sem (foleg hogy ennyit alapbol elverek jatekokra). De indulaskor tuti nem kezdenek bele. Majd par honap mulva, amikor az alcazott betateszt veget er.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz warcat #59361 üzenetére
Mondjuk aki pre-orderben vesz MMORPG-t, azt csak sajnálni tudom. Még a WoW indulása se volt egyszerű. Én a tavalyi tapasztalatok alapján azt mondom: soha többé pre-ordert, kivéve ha extra olcsó, illetve valami jó extrát adnak hozzá.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Valaki akar felezni velem egy ilyen Enslaved + Inversion packot (mármint én venném)? Nekem csak az Enslaved kell, a másikat féláron (1,125 USD) átadom. -> privi
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Shepherdke #59261 üzenetére
Azt irjak, hogy csak US credit carddal lehet vasarolni.
-
Csapoati
nagyúr
válasz maddionmax #59236 üzenetére
Hát nem tudom, én két dolgot nézek: 1. ár 2. megkaptam-e a cuccot. Innentől minden más csak sokadlagos. A forgalom-visszaesést így értem, de kétlem, hogy emiatt valakik bosszúból bojkottálják a GMG-t. Szerintem jogos, hogy a SAM-mel achit és ezzel valós pénzt csaló embereket szankcionálják (itt kimondottan azokra gondolok csak, akik az akció időtartama alatt csalják be az achit). Kétlem, hogy ne tudnák trackelni, hogy ki mikor szerezte meg az adott achit.
-
Csapoati
nagyúr
válasz maddionmax #59233 üzenetére
Miért csökkenne? Mert a csalókkal elbánnak?
-
Csapoati
nagyúr
A "nem a legszebb" sajnos engem annyira taszít, hogy kihagyom. Komolyan, a Kongregate-en is kevés lenne már ez nekem, pedig nálam sem a grafika az első.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz RedMan #58979 üzenetére
S nem is szarral gurít, ha az árat nézzük.
Más: Megjelent a Car Mechanic Simulator Steamen!!!4! Szerintem szüntessük is meg az autószerelő-oktatást, ezek után nem lesz szükség rá.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Hunbeast87 #58974 üzenetére
Közben rájöttem én is.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Hunbeast87 #58967 üzenetére
Sőt, a GFDJAN20UK kupon is működik rá, azzal csak 0.6 font.
-
Csapoati
nagyúr
válasz kaszaf #58957 üzenetére
Nem valami nagy, a Bundlestars hibája a dolog, nekik meg le kell nyelni. Ha nem nyelik le, akkor meg illik valamivel kárpótolni a kedves ügyfeleket, a Gamersgate pl. tavaly egész évre szóló -20%-os kedvezményt adott nekik.
-
Csapoati
nagyúr
Metascore 54/100? Fain kis játék lehet.
-
Csapoati
nagyúr
válasz cskamacska #58769 üzenetére
Na erre ranezek otthon, koszi.
-
Csapoati
nagyúr
válasz csaba951 #58732 üzenetére
Azert ne becsuld ala a 0-day vasarlokat. Aminek van multija, azt sokszor mar csak amiatt is megveszik preorderben vagy elso nap.
Ja meg gondolom az AMD is fizet nekik, vagy nem?[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz huskydog17 #58719 üzenetére
Deus Ex: HR. Ugy latszik a Square Enixnel ez a gazdasagpolitika. En nem banom.
-
Csapoati
nagyúr
Döbbenetes lóvékat hoznak a f2p játékok.
-
Csapoati
nagyúr
válasz djculture #58659 üzenetére
Egy olyan típusú játéknál szerintem még mindig jobban elfér, mint egy autósnál. A CoH2-ben is jó magasra lőttem be a grafikát, a 20 fps se zavar kampány módban.
-
Csapoati
nagyúr
válasz cskamacska #58603 üzenetére
Szerencse, hogy ez single-ben mindez nem fog erinteni engem. A sztalingrados dlc-t meg tuti behuzom meg melle, nagyon jonak tunik es akcioban nem is lesz tularazott 3-4 euroert.
-
Csapoati
nagyúr
Nekem amugy kimondottan jo, hogy konnyebb a CoH 2. Igy is nehez neha 3 fele figyelni. Casual rts-es vagyok, na.
A Nazi Zombie 2 mennyire jatszhato egyedul? Co-opozast nehezen tudok osszehozni mostanaban, foleg idohiany miatt.
-
Csapoati
nagyúr
válasz djculture #58587 üzenetére
Nem baj, az is benne van a Deluxe-ban (meg meg nem is probaltam ki soha). Viszont nekem a 2. resz is bejott 4 palya alapjan, pedig lama vagyok az rts-ekhez. Netre nem is merek menni vele.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz maddionmax #58396 üzenetére
Egyébként ha már nem lehet hozzászólni a bloghoz, akkor itt kérdem meg: milyen jogcímen tettél feljelentést ellenük?
Az 1 dolláros pakkot simán behúztam, de a DayZ miatt még gondolkodom a 6-oson is.
szerk.: Ja hogy ez az ingyenes mod. Eléggé megtévesztő...
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz csaba951 #58216 üzenetére
Az utolsó betűig egyetértek veled TDU-t illetően. 75 órát toltam bele, és még közelében nem vagyok a teljes felfedezésnek.
Az NFS-ekhez meg annyit, hogy most már totál elbizonytalanodtam. Én a Most Wanteddel bezárólag szerettem a részeket (meg a Shifteket), a Burnout nem rossz. Viszont ez a z NFS-Burnout keresztezés kicsit megriasztott, nekem nagyon fontos a járművek fizikája, és ahogy olvasom, épp azon hasal el a MW 2012, a Rivalsban meg max. 30 fps lehet, ami megengedhetetlen egy autós játéknál.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Dilikutya #58135 üzenetére
De ha senki nem játszik vele, akkor ki tudna válaszolni? Ha meg valaki is tud, akkor meglátja az azonnali kérdéses topikban is (a címében nem szerepel az, hogy csak aktuális játékokról van szó benne). Szerintem felesleges egy új topik ezért, ráadásul ahogy Defranco is írta, ide is mehet, ha 2-3 hsz-ből megoldódik. Off-filter úgyis van már a profiknak.
#58136: A francba, most akartam megkérdezni, hogy tapasztalatok alapján milyen a Most Wanted 2012, mert Amazonon kuponnal csak 4,5 dollár lenne. A neten meg olvastam hideget-meleget egyaránt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Csapoati
nagyúr
Kis reklám, kíváncsi vagyok a ti tavalyi vásárlásaitokra, ide meg kár lenne szemetelni: Logout.
-
Csapoati
nagyúr
válasz DeFranco #57668 üzenetére
Megszállott gyűjtő vagyok. Bár nálam a fő gond a meló + tanulás + asszony kombó (utóbbi nem gond, na ). Ha egyszer lesz időm... Így is kevesebbet vásárolok és több régi játékot veszek elő végigjátszani.
-
Csapoati
nagyúr
válasz maddionmax #57666 üzenetére
Félreértés ne essék, én sajnálom, hogy levették a fiókodról, de tradertől véve szerintem nem fognak adni neked doksit. Max. annak, aki elsőként vásárolta. A blogbejegyzés jó ötlet, nekem kérdésem is lenne (jogi).
Más téma: ma elkezdtem összesíteni a tavalyi játékvásárlásaimat.... hát, sokkoló, pedig szinte mindent jelentős akcióban vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz maddionmax #57604 üzenetére
Izé, nem teljesen értem, hogy mit szeretnél. Lopott kártyával vette a tradered (vagy akitől ő szerezte), ez a vásárló sara. Az meg, hogy nem megbízható forrásból szerezted (nem tudom, hogy alapból ez legális-e), a tiéd. Szerintem tiszta sor, de ez csak magánvélemény.
#57654: Ha nincs papírod a vásárlásról, mit szeretnél tenni?
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Látom neked megvan a The Swapper. Tudnál róla mondani pár szót? Képek alapján szimpi, de azért 5,5 eurót egy indie játékért akkor adok ki, ha tényleg emlékezetes (mint a Stanley Parable, vagy a Gone Home).
-
Csapoati
nagyúr
válasz bobooo #57535 üzenetére
Lehet úgy is, de ollie is írta, hogy nem érdemes.
Csak éppen nehézkes, mert az a játék lényege, hogy egyszerre 2 karaktert irányítasz, melyre tökéletes a controller, de minden másfajta módszer elbukik
Szenvedni nem akarok, máshoz meg úgyse használnék kontrollert, úgyhogy ez most kimarad.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz Hunbeast87 #57312 üzenetére
JC-k nelkul nem elet az elet.
-
Csapoati
nagyúr
válasz RedMan #57267 üzenetére
Ó, így már megvan, ez itt a lényeg:
Ha a Steam Játékkártya Béta időszak előtt vásároltál a játékban a Dota 2-ben vagy a Team Fortress 2-ben, vagy az ingyenesen játszható időszak előtt megvetted a TF2-t, további 4-5 kártyád lesz.
Már ingyenes állapotában vettem a csomagot.
-
-
Csapoati
nagyúr
Na most lehet irónia volt és én nem éreztem , de nem dob kártyát az orange boxos TF2. Na nem mintha ne érte volna így is meg 3 fontért a pakk, de azt hittem kártyát is kapok.
-
Csapoati
nagyúr
Köszi! A Gamefly-on 3 font volt az Orange Box a -20%-os kuponnal. Ja és ugyanúgy megkaptam a HL2-t giftnek (mert már megvolt), mint ha a Steamen vettem volna.
-
Csapoati
nagyúr
Az orange boxos TF2-höz járnak a kártyák?
-
Csapoati
nagyúr
válasz maddionmax #57050 üzenetére
Hat a tobbi viszont valtozatlan egyelore. A B:I raadasul meg is van.
-
Csapoati
nagyúr
válasz ForRedGlory #56984 üzenetére
Rettenetesen drágák lettek az FM-ek újabban. Én a FM2012-t 2012 tavaszán 7,5 dollárért vettem. Na most a 13-at nem láttam még soha 10 alatt, és a 14 sem arrafelé halad. Persze jó játékok meg eltökélt a fanbase, de ez engem nem vígasztal.
-
Csapoati
nagyúr
Na, nekem megjott az Amazon kupon, de csak egy db. Pedig vettem egy Dlc Questet es egy Cities in Motion dlc-t, szoval lehet, hogy utobbiert nem jart, vagy kesik. Mindenesetre az editor's choice lista mar fent van. Nekem tetszik.
-
Csapoati
nagyúr
válasz stickermajom #56878 üzenetére
Nem biztos, nekem azóta is úgy maradt... 4 forintos Van Helsing Gamersgate-ről.
Defranco: az az 57k amúgy nem is olyan sok 4 év alatt. Mondjuk 6 új A kategóriás játék ára, és gondolom nem 6 játékot vettél.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz #79621120 #56729 üzenetére
Én egész jól teljesítettem.
Steam Sale:
The Stanley Parable - 7,19€
Trackmania2 Stadium - 2,49€
Van Helsing: Blue Blood DLC - 0,49€
Pinball FX2 - Mars Table - 0,74€
Castlestorm - The Warrior Queen DLC - 1,01€
Gas Guzzlers Extreme - 7,81€
GRID 2 Spa-Francorchamps Track Pack - 2,71€
Magic 2014 - Duels of the Planeswalkers - 3,39€
Magic 2014 Expansion Pack - 1,69€
Cities in Motion 2 - Back to the Past DLC - 0,99€
Bioshock Infinite Season Pass - 4,99€
BioShock Infinite - Columbia's Finest Package - 1,12össz: 34,62€, ebből 9,7€ ment kártyáról, a többi wallet.
Ezen felül vettem még egy 1000 Ft-os Medal of Honor Warfightert és még egy Cities in Motion 2 dlc-t aprópénzért máshonnan. Ja igen, meg egy 4 fontos LEGO: LotR-t.
-
Csapoati
nagyúr
válasz DeFranco #56588 üzenetére
Abszolút igazad van, bár megértem azokat is, akik megvették a napi akció alatt magasabb áron, most meg -75-ön van. De ez az új játékokkal is így van, meg úgy nagyjából mindennel. Szóval én is azon az állásponton vagyok, hogy örülni kell, hogy legalább ennyire leárazták. Aki meg spórolni akar, az várja ki a megfelelő pillanatot, nem létkérdés ez.
-
Csapoati
nagyúr
válasz maddionmax #56506 üzenetére
Én kiegészíteném azzal is, hogy "Soha ne vegyetek új játékot, csak ha multizni akartok vele" (Rome 2...).
-
Csapoati
nagyúr
válasz SityiSXT #56113 üzenetére
Ezért jó az az újság, ahol vannak "öregebbek" és fiatalabbak is. Amúgy mindig is fenntartásokkal olvastam ezeket a magazinokat. Nyilván minden teszt szubjektív, ezt meg kell érteni. Ami viszont tényleg technikailag rossz, vagy jó, az értékes információ számomra. A pontozás meg különösebben nem érdekel.
Bluerainbow: Húúúúú, ezért hatalmas köszönet.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz #79621120 #56102 üzenetére
Abszolút! A Kedvenc II.vh-s játékom. Anno dobozosan 2000-ért vettem, annyiért is megérte.
Gyors kérdés: A Titan Questben van coop (nem, nem az áruház )?
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz SityiSXT #56092 üzenetére
Ugyan honnan lenne jobb kritikai érzéke egy 30-40 éves, 20 éve játékokkal és újságírással foglalkozó embernek, mint a gimnazistáknak/fősulisoknak? Senki személy szerint ne vegye magára (csak ha ráismer...), de ez az általános trend, hogy mindenki szakértője mindennek.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Balesz1899 #55990 üzenetére
Lejárt az az akció 7-kor.
-
Csapoati
nagyúr
válasz szami777 #55685 üzenetére
Köszi neked, meg FrostyBoy84-nek is, a MoH: Warfightert behúztam, úgyis két napja vittem végig a 2010-es MoH-t. Meglepően jó volt, nekem nagyon tetszett a kampány.
-
Csapoati
nagyúr
Köszi!
Amúgy ha olyan mint a Stanley meg a Gone Home, akkor nálam nyerő. Utóbbi kicsit csalódás volt, erősebb befejezést vártam, viszont a Stanley valami kegyetlen jó. Igaz, hogy az is 3-4 óra, de nagyon mókás, megérte a 7 eurót is. A Dream akkor viszont megy a wishlistre, a Dear Esthert meg amúgy is végig kéne már nyomnom.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
ayo-hoz lenne kérdésem: a Dream mennyire jó így alpha állapotában, megéri az 5 eurót? Mert a képek meggyőzőek, de hát az sok játéknál van így.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Satan_Claus #55650 üzenetére
De asszem a 2009-es Wolfit keresték, ez meg a 2002-es.szerk.: Pardon, nem láttam, hogy van még egy oldal a topikból.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Zamery #55433 üzenetére
Utóbbi nagyobb baj, előbbivel sűrűn szembesül az ember. Én pl. november elején 17 euróért vettem az F1 2013-at, mondván hogy mekkora akció, erre valahol ma elárazva 6-7 font volt, de amúgy is kb. 10. Ilyen ez a popszakma.
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
Engem az annyira nem izgat, hogy kinek volt meg eddig. Az a fő, hogy megkaptam ingyen, már úgyis szemeztem vele. Majd az asszonnyal co-opozunk unalmas estéinken.
-
Csapoati
nagyúr
válasz maddionmax #55370 üzenetére
Még jó, hogy nem vettem meg az eddigi akciókban.
-
-
Csapoati
nagyúr
Na bakker, csak elkezdődött.Hagyjátok már, Szenteste van. Apropó, vettem egy Codemasters Bundle-t szétosztogatásra, akinek kell valami belőle, figyelje a ninja topikot.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz dejaris #55210 üzenetére
Neee, nem akarok oldalakon keresztül megint adócsalás vs élelmesség vs én xy szakot végeztem és értek hozzá típusú vitát hallgatni (senki ne vegye magára személy szerint!).
-
Csapoati
nagyúr
válasz warcat #55062 üzenetére
A Mass Effect 3 Digital Deluxe ráadásul magában is csak 6.99$. Nekem speciel csak az hiányzik a trilógiából.
Tiboy86: A 3. rész tuti csak Origin, de szerintem a 2. is az ebben a csomagban. Az első meg drm-free volt, talán Originre be lehet aktiváltatni supporttal.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Ez a complete collection (amiben az 1. rész is benne van), de a v2 collection is már valami 8 font. Igazából csak azért írtam, hogy ezentúl érdemes mindkét oldalt lesned, mert hol itt olcsóbb valami, hol a .com-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Opel topik
- Vallás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest