-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz Crytek #62708 üzenetére
Ha nem tetszik, hogy nincs klienshez kötve, akkor itt van a Steames Graviteam Tactics Operation Star teljes 28 eurós áron. De mivel Steamen véve is teljesen DRM mentes, és a Steam is csak letölti, mint a Gamersgate telepítője, így lehet ez sem lesz neked jó. Sőt, még achik, és kártyák sincsenek. Hova fajul ez a világ.
Egyébként míg nem pakolják fel Sztímre a kiegészítőket, a Gamersgate-en vett is megteszi, mert teljesen kompatibilisek egymással.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
válasz Crytek #62698 üzenetére
más:
Gamersgate: Achtung Panzer Operation Star alapjáték és DLC-k negyedáron
ugyanitt
Achtung Panzer Kharkov 1943 negyedáron - az előzőek elődje, öregebb és nehezebben irányítható, de legalább csak 2 font[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz cikasz #62573 üzenetére
Maga a C&C Renegade egy közepes FPS volt a maga idejében, elavult grafikával, elég blőd kampánnyal, de újító szellemű nagyszerű multival. Eredetileg ennek a multi játékmódját akarták felújítani, de végül több lett mint egyszerű remake.
Egyébként Renegade X Black Dawn néven készült single folytatás ugyanettől a csapattól még két éve, de az sajnos túlságosan is hasonlít az eredeti Renegade-re(bugos, bénán néz ki, és a történet fájdalmas), így csak rajongóknak ajánlott.
-
cskamacska
addikt
Báh, mindjárt leiszom magam két pohár teával. Először a barátomnak szánt MoWAS2 ajándékomat régiózárják, aztán a kuporgatott Far Cry 3 Deluxért nem adnak egy petákot akció után, majd a Gamersgate hétfő reggeli Achtung Panzer kétszeres leárazásáról maradok le(2000 forint lett volna a teljes 100 eurós csomag ), később a FEZ cseréléskor röhögnek az arcomba, majd az AMD kulcsok 4. fordulója is tovaszáll nélkülem, és még azt a nyomorult Motor Rock-ot sem sikerül szereznem.
DE minden meg van bocsájtva, mert:
LETÖLTHETŐ A RENEGADE X INGYENES BÉTÁJA, ami az utóbbi idők legaddiktívabb FPS-RTS hibris multija Command and Conquer köntösben.
Aki annó szerette a C&C játékokat, vagy tetszett neki a Battlezone/Natural Selection féle játékmenetet az feltétlen próbálja ki ezt a csapat alapú, bázis védős, kaszt váltogatós, jármű építős, flame tankkal sütögetős, tiberium szedegetős Unreal 3 modból lett FPS műremeket. Jól néz ki, és bár nem olyan csiszolt mint más drága multi játékok, olyan élményt ad, amilyet a megboldogult Empires Sourcemod óta nem láttam.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz maross #62463 üzenetére
Na akkor pont illeszkedik a rakásba, mert úgy néz ki, és úgy is kell játszani vele, mint egy közepesen rossz 10 éves FPS-el.
Szerintem a telefonos játékokat nyugodtan meghagyhatnák az iPhone közönségnek, mindenkinek jobb lenne így.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Heavyrain #62350 üzenetére
Jáj, jáj, ne is mondd!
Épp trédelnék régebben beszerzett FEZ giftet S8 Prejudice csomagra, erre várjak egy kicsit, mindjárt jön. No, változott a helyzet, nem kell már neki a FEZ, de mit adnék cserébe FEZ gift linkért?
más:
Eluntad az agyad az irodában? Úgy érzed a hivatalban csak a papírokat tologatod?
Érezd magad te is a társadalom hasznos tagjának! Játssz jómunkásember szimulátorral!
Warehouse & Logistics Simulator 3,75 font Gamersgéten"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
És it megjegyezném, hogy a Make War Not Love RomeII vs CoH2 Sega kampányból kipottyanó 2db CoH2 DLC csak korlátozott ideig ingyenes, kb vasárnap este után darabja 4 eurós lesz.
csapoati: "Nekunk is inditanunk kene egy ilyen boltot"
Csöppet megkéstünk ezzel nem? Szoftveres hardveraprón egyesek már hónapok/évek óta ezt csinálják.maddionmax: Szokás szerint aki hozzá tudja adni a fiókjához a lejárat előtt, az ingyen megkapja(elvileg hozzáadódik alapjáték nélkül is), aki lemarad az fizethet. Ha nagyon akarták volna, a "community commanders" módjára mindenkinek elérhetővé tehették volna, de szerintem ez sima tervezett DLC volt, csak bohóckodtak kicsit körülötte egy gyenge "verseny", és még gyengébb leárazás közbeiktatásával.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Dilikutya #61308 üzenetére
Mert az ARPG-k hentelős-lootolós játékmenete Diablo óta folyamatosan nagyon népszerű volt(olyannyira, hogy az egész MMO műfaj erre épít kevés kivétellel), és vegytisztán(hisz kisebb-nagyobb műfaji áthajlások már voltak előtte is) ezt a Borderlands ültette át először az FPS-ek világába. És mit ad isten, így is rettentő népszerű maradt.
Egyszerűen nem értékeled eléggé a farkasbelsőségből kivillanó +5-ös lézerpisztoly megtalálásának örömét.maddionmax: Legelőször Renjility féle listával kezdtek, csak mindenhova hozzácsapták a maguk kis 40-50%-os hasznát. Aztán bevontak több kulcsseftert is a buliba, és így jött ki nekik ez a "bolt" féleség. Szerintem trédzen és egyéb helyeken még mindig olcsóbb levadászni ezeket a kulcsokat, plusz garanciát nem hiszem hogy vállalnak értük, de legalább drágábbak.
Igaz így végre mindenki megnyugodhat hogy nem túlon túl olcsó. Ezzel régebben poénkodtam, ezek meg beváltották.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz warcat #60920 üzenetére
Egy normális MMO megérdemelne egy ilyen szép kifakadást, sajnos a The Elder Scrolls Online inkább tucatszemét lesz.
A The Old Republic-ot több mint 2 évvel a kiadás után kipróbáltam végre múlt hét vasárnap. 2 nap múlva letettem, mert egy random tucat MMO SW köntösben, ami ráadásul még direkt szívat is, mert nem fizetek elő.
TESO hű követője lesz szegénynek.PhobioNN7: ARMA 3 2000 forint a CDGalaxisban. Ingyenes Zeus DLC-t alig várom hogy rendesen kipróbálhassam.
NetTom: Hawken-t inkább ne is emlegessük, exkluzivitási szerződést kötöttek a Valve-el, így a Hawken csak Steamen lesz elérhető, és míg ki nem kerül bétából a játék(1-2 hónap erejéig), az új játékosok CSAK egy 28 eurós kezdő csomag megvásárlása után tudnak a játékhoz hozzáférni(új fiókot létrehozni). Mármint egy F2P játékot(eddig is az volt, kiadás után is az lesz) csak pénzért lehet elérni..
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #60726 üzenetére
Szerintem ne erőltessük ezeket a "vicces" játékokat. Surgeon Simulator is felkapott lett, csak mint játék borzalmas. Pewdiepie meg a sleppje biztos megkeresi vele a következő millióját, de ténylegesen játszani vele már nem lesz olyan jó.
DeFranco: Mostanában egyre többen próbálnak megélni a Hardverapróból.
más:
Végre elérhetővé vált a Steamen az egyik legjobb valósághű TBS-RTT keverék a Graviteam Tactics: Operation Star
Most hatalmas -15% zakcióval február 18-ig. Külön érdekesség, hogy a Strategy First adja ki, amelyiknek elvileg már évek óta lejárt a szerződése a Graviteam csapatával. Strategy First nagyon nem szereti kifizetni a játékok fejlesztőit, úgyhogy meglássuk ez meddig marad fent az oldalon.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz TTomax #60678 üzenetére
Én speciel jobbak rettegnék attól, hogy záros határidőn belül Free to Pay-é válik a dolog. Egyelőre nem úgy tűnik, mintha bankot robbantanának vele, viszont előfizetéses rendszerben mindenképp kell egy minimum ügyfélkör.
Anno a SW The Old Republic Digital Deluxe Edition-ért fizettek egyesek 90 eurót is, azóta ez volt 7,5 euró is, nehogy te is így járj.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz cskamacska #60622 üzenetére
eami: Csak hogy itt nem a fejlesztő van támogatva, hanem az ügyeskedő zsebe.(mint minden aprós üzletnél) Sőt, az Origin bundli bevételéből konkrétan az EA és a stúdiói egy centet nem kaptak, minden ment jótékonyságra.
más
Szégyen és gyalázat, hogy az egyik legjobb harci repszim darabjainak leárazása még nem került ide.
DCS World DLC leárazás a Steamen
A DCS World alap részének letöltésével ingyen lehet repülni a Su-25T "Frogfoot" géppel, a többi gépet meg változatos zakcióban meg lehet vásárolni:
UH-1H Huey -40% 21€
Flaming Cliffs 3 -40% 27,6€
A-10C Warthog -75% 10€
P-51D Mustang -66% 13,6€
Combined Arms -66% 10,19€
Black Shark 2 -75% 10€
Su-25 Flaming Cliffs -66% 5€
A-10A Flaming Cliffs -66% 5€
Mi-8 MTV2 Magnificent Eight -40% 27,6€Volt már olcsóbb is, de mivel ritkán zakciózzák le, ez is több a semminél.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Mondjuk annyiban mindenképp igazad van, hogy az aprón minden második hirdetés arról szól, hogy a -90%-os Steam leárazásban-elárazásban ruszkitól átvett giftet hogyan adjanak Steam ár -10%-ért, így a "magyar vállalkozói szellemmel" eltelt apró jó részét be lehetne jelenteni , de az ingyen játékokat és kuponokat hirdetők, illetve az egy dolláros charity bundlik 10000-es árulgatása egyszerűen átlép egy határt a jámbor, mégis edzett idegzetű fórumozóban, amit már egyszerűen nem lehet szó nélkül hagyni.
De ha már itt tartunk; egyik jómunkásember az aprón random értelmetlen(már bundli státuszú vagy aközeli játékokra érvényes, csak enyhe kedvezményt biztosító) kuponokat ajánlgat "pirospontért" cserébe. Ha csaló lennék, én is így próbálnám meg a megbízhatóságom látszatát biztosítani.
-
cskamacska
addikt
Nagyon kihozta belőled ez a játék a djculture-t. Már csak felgyújtva összetörős videót nem készítettél róla.
FrostyBoy84, tipuka: Lehet kellene valamilyen csoportos vásárlást összehozni, végül mind Steam kulcs, eldobható DVD tok kiegészítéssel. Én is nézegettem az ARMA 3-at saját fiókra, mert ennél olcsóbb az alapjáték egészen az új kiegészítők, GOTY csomagok megjelenéséig biztos nem lesz, az meg jelenlegi állás szerint is vagy egy év. Onlány meg ne is beszéljünk Steamen 85%-os leárazás kellene ilyen árhoz.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz csaba951 #60458 üzenetére
Én első körben ezt tudnám neki javasolni: Wikipedia: List of first-person shooters
Az itt elhangzott vélemények és javaslatok olyan randomok, hogy tényleg csak egy ma született báránykát tudnának terelni. Most ha én azt mondom hogy Far Cry 3, Crysis 2, Modern Warfare 1-2, meg Metro Last Light, mint kihagyhatatlan modern FPS-ek, akkor mit csinál, egyből megrohanja a Steam-et és otthagy 250 eurót?
Vagy még egy napig mazsolázgat a tubi videók, tesztek, és bipolár metavélemények között, mire eldönti hogy félreteszi mindet wishlistbe, és megvárja a következő -90%-os akciót. De akkor nem tök ugyanott van nélkülünk is? Szó se róla, ha a virágbolti kínálatot böngészi tétován, akkor az ilyen ötletelések is megfelelnek.
Ha már akciók hiján feles hsz gyűjtésnél tartunk, javasoljatok nekem játékzenéket.
Most a Crysis 2 betétdalaira cuppanva tűnik fel(újra), hogy ehhez képest milyen jellegtelen zenéje volt az első és harmadik résznek."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
válasz huskydog17 #60333 üzenetére
Esetleg megveheti a BundleStars Brutal Bundle keretében, és eladhatja a többit aprón 8000 forintért, mint ahogy a linkelt hirdetés feladója is teszi. (nem pont 8k, de ezt tudjuk be mérhetetlen szerénységének )
Van ám nekünk bundle topikunk, van a Steamen is Groupbuy csoport, nem feltétlen kell pofátlan sefterekhez fordulni, ha csak egy játék kell egy bundliból.
djculture: Bundlestars embere azzal magyarázza hogy nálunk drágább a csomagjuk, hogy az EU-ban 20% adót fizetnek. Ez azért poén, mert máshol tojnak bele, sőt, az EU régió még az első pár órás -20%-os kedvezményből is kimarad.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #60210 üzenetére
Én apróért nem számítanák rá, a jelenlegi ruszki sefter árakat figyelembe véve.
niczo: 2000 forintos ARMA 3-on nincs mit szégyelleni, Egyrészt egy igazi férfi játékkal lettél gazdagabb, másrészt jól kiröhögheted a korai vásárlókat, akik jópénzért tesztelték neked eddig az alfa állapotú játékot.
-
cskamacska
addikt
válasz dante0425 #60157 üzenetére
Anno volt kérdés, hogy mit ad a plusz Binary Domain DLC.
A Dan Marshal Pack a sztorihoz ad 3 fejlesztő kockát a főhősnek(Assault: Physical Enhancement I Health +10%, Assault: Protective Coating Defense +10%, Assault: Quick Prompt Reload Speed x1.5), ami igazából nem sokat ér, mert a második pályán ilyeneket kapsz, illetve a fő gépkarabély kinézetét megváltoztatja.(amit az ember észre sem vesz)
Eleinte azt hittem, hogy az ellenséget követő energialabda(amin nagyon hasznos) is a DLC része, de az benne van a játékban, a 3 tüzelési mód része.Multiplayer Pack-ben van egy pálya(Outside High-rise, Upper City), egy új karakter osztály(Ninja), és két feloldott fegyver(Hoga Type 69 Sniper Rifle, Yamato-0 Handgun). PC-s multiplayer _teljesen_ kihalt, egyedül a coop játszhatatlan(azonnal kinyírnak mert nem skálázódik játékosonként a nehézség), így kb ezek is ennyire hasznosak.
Maga a játék egész jó, és azon kevés anime történetek egyike, amit kibírtam émelygés nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Szóval megvan a 19 parancsnok, a 4 díszkeret, meg az 52 álcafestés DLC?
Digital Deluxe+Victory at Stalingrad+Southern Fronts csomagban a fele sincs benne..mod: Ja hogy te külön még megvetted a többit is? Segáék igazán adhatnának érte egy Hammer Légiós Steam plecsnit érte.
más - már megint lassú vagyok
1 dollárért
Ultionus: A Tale of Petty Revenge - Desura (+Greenlight)
ÆRENA - Clash of Champions - Steam
Redshirt - Steam
IL-2 Sturmovik: 1946 - Steam
Grimm - Steam
Shufflepuck Cantina Deluxe - Steam
Infected: The Twin Vaccine - Steam[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz FollowTheORI #60092 üzenetére
Jó az, csak nehézkes.(és ugyanúgy bejelentkezés után működik csak )
Per pillanat a Paypal 300 forintért veszi az eurót, és 323 forintért adja. Dollárt 222/239 forintért, fontot 362/389 forintért."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
válasz Shepherdke #60086 üzenetére
Csak macerás, mert végig kell kattintgatni a kívánt pénznemeket.
mod: a link tényleg nem volt jó má jó
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Csapoati #60065 üzenetére
Nem azért rossz, mert a metamegmondóoldal megmondta(meg a bipoláris pistikék és fizetett firkászok akik fenntartják ), hanem mert objektíve rossz a játék.
reelc: Fanatikusság ez ellen nem véd, ezt a játékot még a legnagyobb Hammer Légiósok is elítélik.
ZsZso: Az az X3, meg a kiegjei. Rebirth-öt a Jóisten nem menti meg a kukszitól.
más
Indie Royale THE MIXER BUNDLE-ben meg van Party of Sin ami kifejezetten Trine kinézetű.
-
cskamacska
addikt
válasz Arkennys #60016 üzenetére
Csak éppen már évek óta fejlesztik(2005 óta!), és még itt tartanak vele. Erre még be is bundlizzák, de nem csak a simát(ezt megérteném, reklámozni akarják a multi központú játékukat, ez rendben is van), hanem a legdrágább kiadást is, amit anno drágán megvetettek a leghűségesebb követőikkel(még Steam előtt jóval).
Tavaly júliusban orczán vágott, hogy mennyire félkész a játék. Akkor már ugyan "kiadták", de egy rövidke techdemo, és egy nagyon egyszerű "lövöldözős játék" keveréke volt még a dolog.
Arkennys: Nem a te egy dollárodat siratom , hanem magamat, mert kaptam ajándékba egy szutyok játékot egy normális helyett, mert a jóembert sikerült átverniük az ígéreteikkel.
És nem ez az egyetlen Kickstarter/Early Access cucc, ami nem fogja hozni a várt minőséget..
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Agyzuzo #59862 üzenetére
"A Telltale ezt jóval korrektebben kezeli..."
Például úgy, hogy az epizodikus kiadású játékait nem adogatja el szeletekben, hanem "évadokat" csinál belőle, ami egy komplett történetet foglal magába. Ha bundliba kerülnek, megy az egész évad egyszerre.
A Cognition első részeinek bundlizásával egyértelműen az volt a céljuk, hogy drágábban vegyék meg a maradékot.eami: "egy €28 játék"
Csak azért, mert minden második indie fejlesztő AAA-nak hiszi a produktumát ahhoz való árcédulával, nem jelenti hogy az ár reális."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
-
cskamacska
addikt
válasz #79621120 #59716 üzenetére
Mondjuk az nem lep meg, mert a Flash játékok elfogadottsága és az achievement hajszolás is egyszerre öltött félelmetes méreteket.
cédékulcsbót rovat
OpiumPulses Steamcommunity fillérbaszó csoport állásfoglalása a Kinguin.net akciókról
-
cskamacska
addikt
-
cskamacska
addikt
Square Enix onlány boltjában Hitman-Contracts most 1.35 euró a SQEXD004 kuponnal. Steam kulcsot ad
És utólag is köszönöm warcatnak a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Ennek örömére gyorsan vehetsz nekem egy Enslaved-et, megengedem. Sőt még az Inversiont is nálad hagyom a fizetés után.
Maga az utolsó napi akció még pár óráig tarthat, valamikor reggel környékén érhet véget.(6 óra és 9 óra körül)cikasz: Én inkább letagadnám, mint dicsekednék vele.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Esetleg van még valakinek kuponja jó kis Enslaved-hez?
-
cskamacska
addikt
-
cskamacska
addikt
válasz FollowTheORI #59444 üzenetére
SiN benne van a Steames SiN Episodes Emergence csomagban is.
Meg hádésített főgonosz csaj.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Shepherdke #59368 üzenetére
Attól még hogy nincs orosz felirat, vagy szinkron, még simán lehet indítási záras
Úgy nézem most már sehogy. Levették a régiózár figyelmeztetést minden oldalról. Vagy elkezdtek csak ROW kódokat árulni(képzelheted ), vagy a kiadók kérésére lutrivá tették a külföldieknek a vásárlást.
[ Szerkesztve ]
-
-
cskamacska
addikt
válasz Vertigo18 #59273 üzenetére
Nem azzal a gond, hogy mit árulnak(Goold Old Games volt egyébként és már nem használják, mert mai játékokat is árulnak), hanem ezekkel a mérhetetlenül kreatív, formabontó, és úttörő zakcióikkal, amik rendkívül extravagánsak, csak a fene fogja egész nap az oldalukat bambulni hátha valami nekem tetszőt is leáraznak.
Régen azért nem vettem ott semmit, mert nem volt értékelhető leárazásuk(éveken át -33% és -50% volt a maximum, az is csínján), most már van, de igyekeznek úgy időzíteni, hogy ne érhessem el.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
-
cskamacska
addikt
válasz warcat #59215 üzenetére
Mondjuk ebben én érősen kételkedem, mert először engem egy hétig be sem engedett a Playfire kliens, majd utána kitalálta hogy nem számolja az achievementeket, majd most hogy már számolja, a kreditet nem listázza sehol.(és főleg nem a GMG fiókban )
Magyarul a GMG gémerfészbuk kliensének beetető akciójára én nem adnék egy garast sem.
Alien83: Nem is, mert a Steam Achievement Manager csalóprogival konkrétan kevesebb. Játék letöltése és indítása nélkül(!) lehet kártyát potyogtatni, és a kihívásokat teljesíteni.
Nagy biznicmenek már ezer éve ezt használják az elit klubokba való bejutásra.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Butha007 #59185 üzenetére
Nem kód hanem kupon. 5 dollár kedvezmény a listában foglalt játékokra. De ez fiókhoz van kötve, így úgy tudna neked segíteni, hogy ő megveszi olcsóbban, te kifizeted, és ő átadja a Steam/Origin kulcsot(már ahol van kulcs amit át lehet adni).
-
cskamacska
addikt
válasz Vertigo18 #59092 üzenetére
Mert nem működik magyar Origin fiókkal?
reelc: Van egy ökölszabály: Ami éppen elérhető az Originen, csak az regisztrálható kulccsal, de régebbieknél még ez sem biztos.
The First Decade-nek pl kulcsa sincs, mert a játékokhoz adott külön kulcsokat. Azon kívül hogy nem is elérhető online sehol csak a bővített Ultimate Collection."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
válasz Cheesus #59017 üzenetére
Az újonnan megjelent Hitman Contracts-nál az is hátráltathat, hogy kiszedték a kiváló háttérzenét, és a beszédhangokat egy nyamvadt rockszám jogvitája miatt.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz FollowTheORI #58988 üzenetére
Na ez gyorsan elfogyott.
Egyébként még mindig kér telefonszámot a G2A?"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
Ne fejtse ki! Annyi trolletető hozzászólást láttam pont ilyen szövegezéssel, inkább ne csináljunk itt "miért tiprod meg a drágaszágom" félórát.
Strategic War in Europe és Fall Weiss körökre osztott grognardabb stratégiák(meg még pár izé ) 1 dollár minimumért
Mindkettő Greenlight, ami azt jelenti, hogy még az év folyamán pluszegysorrá alakulnak.
-
cskamacska
addikt
válasz Csapoati #58604 üzenetére
Tavaly ilyenkor 7 euróért vettem Actung Panzer Operation Star-t. 6 pálya 4 euróért nagyon is túlárazott.
Én épp most próbálok túladni egy Southern Fronts giften, coopban annyira nem jött be a játék, hogy még. A 20-25 pályás Workshop hiba pedig szégyen, még annyira sem lehet vele így közösen játszani, mint gondoltam. A Men of War Assault Squad, és a saját Dawn of War II elődei köröket vernek rá. Csak a DoWII Retribution coop kampányával és a The Last Stand móddal úgy el voltunk 3 hétig, hogy eszünkbe se jutott másra nézni.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #58587 üzenetére
Nincs igazad, nem a nehézség a gondja. Ha mégis ez a legnagyobb gondod, kérem a képeket arról hogy legnehezebb módban végignyomtad az egyjátékos kampányt, és a ToW pályákat. Ha ezt megpróbáltad volna, most arról nyavalyognál hogy az AI csal, és a játék túl nehéz..
CoH2-nek legjobban a THQ csődje, majd a Sega tett be. THQ-nál a elkezdték sürgetni ezért a dizájn összecsapott, félig CoH, félig DoWII lett, a tervezett újítások félig és felemásan kerültek be, rossz nyelvek szerint a programozási munka is meg lett sürgetve így a motor technikai újításai sem lettek százasak. Na eztán a THQ beadta a kulcsot, és az egész projekt hetekig a levegőben lógott, adott esetben le is lőhették volna. Sega ugyan folytatta, de a saját szájíze szerint, a parancsnokok kiprivatizálása DLC-be már az ő érdemük, elvileg a THQ is tervezett hasonlót szolidabb formában, illetve a skinezés is volt tervezve, de a konkrét DLC áradat az új kiadó sara, Total War fillérß@szása után nem meglepő módon.
Csakhogy ez konkrétan földhöz csapta a multi egyensúlyt(mellyel már az elődben is évekig szenvedtek), amit máig sem tudtak helyrehozni, egyes parancsnokok simán jobbak másoknál.És ha már coop szóba jött, Company of Heroes 2-t ne vegyétek meg a coop miatt. Az egyébként egész jó single kampányt nem lehet több emberrel játszani, és a ToW kampányban alig akad coop küldetés. A gép elleni közös játék meg megint be van korlátozva a fizetős parancsnokok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz echterion #58348 üzenetére
Inkább az a kérdés, hogy annyit megérne-e egy pár hónapos játékbérlet, ami szerencsés esetben mindörökké megmaradó teljes játékká alakul. Colonial Marines pont kétnapos kölcsönzői árban van, annyi idő alatt kétszer kijátszod.
És a végén, ha mégis leszedik a játékot, nagy megszeppenve mehetsz te is ügyészségre, ha úgy tartja úri kedved."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
Gametap.com
R.U.S.E : THE ART OF DECEPTION 2,5$
ALIEN RAGE - UNLIMITED 5$Mindkettő pluszegysor.
Groupees Capsule Computers 3 Bundli
1 dollárért
Rush Bros - Sztím
Starpoint Gemini - Sztím
Bad Bots - Sztím
Return to Mysterious Island - DRM-Free4 dollárért
Ravensword: Shadowlands - Sztím
A.R.E.S: Extinction Agenda - Sztím
Storm over the Pacific - Desura
Haegemonia Gold - DRM-Freehozzá -25% kupon: GFDJAN25UK
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Új doboz jól megdobhatja az árát, mert 15000 forintnál régen láttam drágább konzol játékot. Tudom, majd minden nextgen játék ilyen elborult árakon jön, de ezért jól megfizettetik a HD adót.
Külföldi emberke sírt, hogy venne ő nextgen konzolt, de az árak ott is olyan drágák a PC szaréhúgyé áraihoz képest, hogy egy új PC árát rákölthetné a játékokra pluszban. Pontosabban nem, mert a választék is olyan gyér, hogy nincs miből válogatni.
-
cskamacska
addikt
válasz DeFranco #58106 üzenetére
Vannak olyan helyek ahol végtelenítve vannak az ellenfelek(mindhárom Crysis részben elszórva, és viszonylag ritkán), de amikor az iskolából kell kiszabadítani a tudós csajt, majd utána az épületet megvédeni, ott egyszerűen rettentő sokan vannak már odaérkezéskor, és még többen érkeznek miután a helyőrséget kitakarítottad.(+2-3 tank csak hogy ne unatkozz )
Viszont itt néha előfordul egy bug ami nem enged továbbmenni(kinyírsz mindenkit és nem történik semmi), ezt elvileg rég javították, gyakorlatilag még mindig előfordul, és csak a pálya előtti újratöltés segít.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Nem fél éve, hanem november elsején, és ugyanezt. Csak tavaly még olcsóbb is volt(3,56 dollár, most 4,25).
tipuka: Így jár az, aki csajos avatart választ egy férfiaktól hemzsegő topikban. Mondjuk lackó esetében nem zárnám ki, hogy egy új barátnő nem tudná leszoktatni a mániákus költésről. Ha máshogy nem, elvinné az összes pénzét.
regener: Random cédékulcsbót, csakk akkor vedd meg, ha nem vág földhöz, ha véletlen nem kapod meg.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Bazzzs #58043 üzenetére
Mondjuk a személyivel pózolás kizárólag a cédékulcsboltok heppje, komolyabb boltok megelégednek a sima Paypal utalással.(mármint a normálisabbak, Gamefly / ritkábban Gamestop is tud szarakodni telefonhívogatással, és egyéb veryfying your purchase időhúzással ) És mit ad Isten, Gamesrocket pont a cédékulcsbolt mappában figyel nekem a linkek között.
szallasi007: Kinguin viszont legalább nem is tagadja hogy cédékulcsbót / árösszehasonlító oldal lenne. A legrosszabb amikor a kelet-ruméliai sefterek nyugati webshopnak álcázzák magukat.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz warcat #57996 üzenetére
Mert nem is kell üvegezni, ha megtudod tanulni a robbanó nyilak készítését. Pontosan akkora ereje van mint a gránátnak, de tízszer annyit lehet belőle csinálni(konkrétan üveg +benzin +szövet [molotov] +trágya [gránát] +kihegyezett fadarab tízes kötegekben [tíz darab robbanó nyílvessző]), és harcban is sokkal hasznosabb. Még csak toll sem kell a végére, csak vigyázni kell, mert egyes barikádok alacsonyan vannak, nem lehet minden elérni vele.
reelc: És ha nem csinálják meg?
Rettenet és borzalom, össze is dől a világ. Az a szegény IP meg parlagon hever, hát miért nem csinálnak még belőle 5 részt, meg egy B filmet? A nem létező részvényesek menten felkötik magukat, és még a fanbase-re marad, hogy hozzáképzeljék a folytatást.A játékmívelés ilyen kreatív műfaj, ha nem megy, hát nem kell erőltetni. Van száz ellenpélda mi lenne, ha azért folytatnák, hogy folytathassák.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Ugye te most nem egy Blikk cikkre hivatkozol? Mert szerintem igen.
Megjelent egy írás, ami a Valve belső felépítésével és szerveződésével foglalkozik. Erre a gémerbulvár meg ráugrott, hogy nem lesz HL3, meg azért nem lesz, mert mostantól csak multi játékokat fognak csinálni mert a népek azt akarják. Ami önmagában akár igaz is lehet, csak éppen az eredeti blogposztból nem következik.Mostanában egyre hangosabb a folytatásokra nevelt gémerek hangja. Mert a multik bezony ránevelték őket, hogy ha valami kicsit is sikeres, abból minimum 5 részes frencsájz lesz, és punktum.
Pedig NEM kell folytatás, ha nem tudják megcsinálni rendesre. A HL folytatást várók szája is még szélesebb volna, ha valami izét kapnának FPS műfajt újradefiniáló csodacsacsi helyett.Pedig az EA biztos szívesen csinálna nekik Half-Life sorozatot négyet is. Évente kettőt.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
De ezt miért nekem nyomod? Nyomd annak aki achievement whorekodásból akar ME2 DLC-t venni.
Darth_Revan: Idén még csak kódot sem kaptunk, minden automatikus.(és vásárlásonként -5$/kupon) Ha nem megy, akkor ij.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Darth_Revan #57877 üzenetére
Az Amazon pakkban Bioware Pontok kód formában, és a ME2 játék kódja foglaltatnak benne. A pontokat bármire fel lehetne használni végül is, de pont úgy vannak kiszámolva, hogy a ME2 történet DLC-it tudd megvenni belőlük hiánytalanul.
-
cskamacska
addikt
válasz kriszpontaz #57855 üzenetére
Feltéve hogy a pontok ingyen voltak.
Jó tudom, elvileg milyen veszett jó ajánlat, 20 dolláros játék, meg a 31 dolláros fő történet DLC mellé, és ez csak most, csak nekünk 25 dollár kuponnal.Csak épp száradjon rájuk.^^ Dragon Age Ultimate színes-szagos-mindenes változat megvót 3000 forintért egy év két hónappal az alapjáték megjelenése után Originről(!!) Most a ME2-ért, ami már testvérek között is 4. évét tapossa, egy popópuszival együtt is kicsit kevesebb mint a dupláját elkérnék, és épp a legszükségesebb van benne. Nem, nem támogatom a BW pontos lehúzást, köszönöm.
-
cskamacska
addikt
válasz dejaris #57732 üzenetére
Nos éppen a Steam foglalta le Bohemia megkeresés alapján, szóval a tényleges jogai alapján a jóember mehet a sóhivatalba perlekedni a Steam support bottal.
Persze a diákmunkás Bohemia supportost lehet ijesztgetni csubakkával for teh lulz, csak nem szabad csodálkozni ha egy hozzáértőhöz kerül a dolog, és az elküldi szülébe a 600 forintos seftelt kulcsával együtt."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
válasz ForRedGlory #57721 üzenetére
Egyébként azóta Maddionmax indított a szent ügynek egy kiváló trolltopikot, tessék oda fáradni a jólmegaszondással. Köszönöm.
-
cskamacska
addikt
Na erre varrjatok gombot: Aida64 a Steamre kerül!
Fiery meg Steam Developer lesz."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
válasz ForRedGlory #57367 üzenetére
A 20%-os kuponnak köszönhetően?
Szerintem oda erősen kellett egy jó erős bunkómágnes is, amivel az olyan fazonokat megfogtad akik már éppen kattintottak volna 10000 forintos Humblibundlira Vaterán. Egész évben lestem a Gémerzgétet és leszámítva pár közepes akciót amit máshol már ellőttek kiadók, semmi értelmes nem volt az elárazásokon kívül.
Ja, meg a kedvenc Achtung Panzer sorozatom árát 50%-al felemelték év végére. (nem a GG, a ruszki fejlesztők, akik gondolom fel akartak zárkózni az általuk mélyen megvetett Matrix Gameshez árban)ayo: Lackó e-penis pumpát nyom már pár éve. Néha bedobja hogy vett 10-20 játékot akciósan, ritkábban azt is elmondja hogy honnan és mennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz FollowTheORI #57272 üzenetére
Tényleg nem, mert lengyelek. Vagy épp tényleg ruszkik, csak kivettek egy bérlakást. (tessék megnézni a bejelentett címet)
Azért egy magyar szoftver kiskerrel összemosni őket erős. Majd ha Galaxisék is Muzulmániából zabrálják a dobozos(?) Diablo III kódjaikat és eladják nyugatra, akkor beszélhetünk, addig is tessék csak odatenni a kérdezze meg jogászát, ASVA képviselőjét figyelmeztetést, hogy ne legyen senkinek bántódása.
-
cskamacska
addikt
Timelines Assault On America 3 dollár az Indie Gala Boltban még 6 órán keresztül
Persze van benne kis csalfaság, mert 3,5$ alapból, de fel lehet 500 galapontot használni(még akkor is ha azt írja felül hogy nem használható) a 100 forint megspórolására.
Sztímpluszegysor, és úgy általában egész tűrhető tankolós náczulós olcsó stratégia, a régi magyar Panzers-ek nyomán. Ami nem is csoda, mert a két magyar fejlesztő is már hegesztette azon régi stratégiákat. Az illetékesek szerint lesz magyar szinkronos fordítás, kiegészítés, és a többi, multiban már most vannak magyar egységek.NEM váltja meg a világot, de 600 forintot megér.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Szerintem meg félreértelmezések miatt nem muszáj itt megint 100 hszt generálni.
Mardelnál a bank bepánikolt, és a kereskedő meg rátojt az orcájára. De aki IP alapján régiókorlátoz, arra egyébként is rohadjon rá a garázsajtó.
Az Amazon meg tőlünk(a kidóktól meg látványosan ) idegen vásárlóbarát politikát folytat, már csak azért is, mert az amerikaiak, mint potenciális célcsoport, nem három szoba, három gyerek, három kerék közé bezárva éldegélnek, hanem szeretnek a világ minden táján megfordulni, az Amazon meg szeretné, ha a világ minden táján tőlük vennének mindent.
Nem tudják, és nem is akarják tudni ki a bitóra való potyautas, és ki a külhonba szakadt hazájuk fia, aki ugyan rendelkezik Állampolgársággal, de nem a Birodalmi hitelkártyáját használja, hanem valami semmi kis gyarmati kártyát. Éppen ezért magukat a fiókokat sem tudnák szűrni, hisz egy fiókhoz tucatnyi cím is tartozhat, és csak a számlázási címnek kell a Egyesült Kiadók Biroldalmának határán belül elhelyezkednie a teljesen legális vásárláshoz.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz maddionmax #56848 üzenetére
CoH2 Southern Fronts DLC viszont pont kapott egy -66%-ot(1,35 euróra jön ki) amit eddig nem, lehet ezt később javítják.
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #56630 üzenetére
Ha támogatás alatt a Steam Supportot érted, akkor nem vagyok biztos benne, hogy bármelyik Steames játéknak lenne támogatása..
Egyébként meg minden ugyanúgy működik tovább mint eddig, a dobozos/digitel példányok beregisztrálhatóak maradnak, a könyvtárból ugyanúgy letölthető és játszható marad, működnek az achievementek és a coop/multiplayer, csak egyszerűen nem lehet már a legtöbb helyről megvenni, és eltűnik a Steam Store oldala is(Steamcommunity oldal marad).
Pletykák azok vannak, Marvel játékot is említenek amit már nem lehet online elérni(pl Ultimate Marvel Vs Capcom), említik hogy esetleg egy Deadpool filmadaptáció termékkapcsolt játékának kell a hely, és azért vonták meg a licencet.
-
cskamacska
addikt
válasz Mardel #56621 üzenetére
Mondjuk ez olyan dolog, hogy a fene bánta volna, ha nem szedik le. Ez is mint a Prey, meg a Wolfenstein is, amolyan közepes képességű játék, pont az a fajta amire az ember megvárja a -80%-ot(Prey lemaradt, de Wolfensteint pont kinyírás előtti -75%-os leárazásban cseréltem). Csakhogy most az a helyzet állott fenn nagy hirtelen, hogy vagy beszerzem nem túl zakciósan, vagy ez mindörökkön örökké kimarad. Mindegy, 6 font nem a világnak az ő vége, mivel kód így seftelni ugyan nem lehet vele*, de legalább lesz egy vicces közepes shooterem.
Zamery: Internet Explorer alól működik a kód, Chrome alatt viszont hibát írt ki és nem engedte megvenni kuponnal.
*Ha már seftelés, találtam egy fazont akinek épp maradt még Deadpool ajándéka raktáron, már épp beszéltem vele az átvételről, erre eszébe jutott hogy leszedték a boltból, erre elrakta "nehezebb időkre" és rövid úton letörölt barátlistáról.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Minden gond nélkül lehet aktiválni később is. Merc with a Mappack DLC Amazonról beszerezhető még 3 dollárért.
Viszont a Gamefly továbbra sem hajlandó elfogadni a januári kupont.
mod: Tavaly is bohóckodtak Activision-ék, 007 Legends alig volt fent Steamen egy hónapig(!!!), január elsején kapásból levették.(egyébként akkor pont így járt a James Camerons Avatar is ami szintén licensz lejárat miatt került le)
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz warcat #56540 üzenetére
Na hogy a jó @&#$!%-át neki, épp nézegettem egy Steam gift példányt belőle nemrég 4 kulcsért, mondom lesz az még olcsóbb is.
Erre levették a boltból DLC-vel együtt(és Activisiont ismerve nem is rakják vissza ), Steamtrades pár óra alatt leürült, Amazon visszaugrott 40 dollárra, Gamefly-on van még 7,5 fontért, de az meg a GFDJAN20UK kódot nem akarja megenni(Sorry, we’re having trouble processing your coupon(s). Please try again.).Steamtraden néztem most, nem telt el egy nap, és máris elkezdődött az eszetlen nyerészkedés. Kapásból 30 kulcsot(kb 15000 forint) kérnek egy giftért.
-
cskamacska
addikt
Megjegyzem nekem elvileg utálni kéne a CoH2-t, mert évek óta a nehezebb/valósághűbb stratégiákat kedvelem.
A Sega meg nem kedvez senkinek(látod, az én számláimat is elutasították, azért kellett egy tréder fazontól megvennem ), a Digital Collectors Edition előrendelőit pl direkt szivatják, mivel azt ígérték hogy mindem hájjal megkent változatot fognak kapni azért a beteges 80$/65€ árért.Erre megkapták a 3 eddig kiadott coop/skirmish ToW DLC 1.(!) darabját, a 19(!!!) különböző multi képességet és egységet adó (CoH1 parancsnoki fáját váltó) DLC parancsnokokból 9-et, és a majd 50 DLC jármű kinézetből 25-öt. Mindezt úgy, hogy aki csak előrendelte a sima játékot, az is megkapta az első ToW DLC-t, 4 DLC parancsnokot, és két tank skint.
Renjility játékajánlatait nyáron vettem észre, azóta járt a Hookups, OpiumPulses, és random más tréder Steam community csoportokban is mint kiemelt ügyfél(ott email alapján fogadta a jelentkezést, az ottani üzletei nincsenek fent Steamtrades-en), az elején(tehát nyáron) valami 30-40 dollárért adta azt mint most 10 dollárért, akkor nem is érdekelt. Azóta fokozatosan ment le az ára, karácsonyi szezon előtt közvetlen még 15 dollár volt a CoH2. Mint mindig írtam, ez Steamtrades, semmire nincs garancia, de azért jó szívvel nem ítélném el úgy, hogy közben minden másnap be van linkelve egy G2A féle oldal mint best buy a természetesen 100% legit kódjaival.
Amit mellesleg már nem szidok látványosan, mert a nem is olyan régi ARMA 3 vészkorszakban, mikor nem lehetett tudni ki kivel van, akkor felajánlottak _nagyon_ alkalmi áron egy ARMA 3 kódot, amit ugye kapásból elutasítottam, mert hülye azért nem vagyok. Hát kérem alássan, az úriember által szétosztott kódok mai napig tökéletesen funkcionálnak.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz ricsiii01 #56316 üzenetére
GOTY éri meg.
más:
BundleStars RPG Champions Bundle 4,5$ 2 napig
Ha utána tényleg 9 dollár lesz ez a bundli, akkor kiröhögöm őket.
mod: Na már -50%-ra sem futja, -25% csak két napig.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz sing1ep1ayer #56308 üzenetére
A DLC-k a Bioware/EA fiókodhoz adódnak hozzá amivel bejelentkezel a játékba, az határozza meg mihez férsz hozzá. Steamen meg csak pluszegysort jelentenének, mindegy honnan indítod.
-
cskamacska
addikt
IndieGameStand presents Fields of War - nagyszabású kaszt alapú robotos lövölde, fizessamennyitakarsz, Steam kulcs 1 dollártól, ha majd eljön az ideje, még 86 óra 33 percig
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Én is megszavaztam volna egy bizonyos magyar játékblogot, csak aztán tetszett ajánlani a CoD Ghosts-ot Steamen, és még az élettől elment a kedvem, nem az ajánlástól..
SityiSXT: Természetesen a Zero Punctuation - Rock, Paper, Shotgun: Cats Worship Khorne - WTF Is... szentháromság
-
cskamacska
addikt
Gamersgate CoH2 leárazását pedig meg sem említettem, pedig 20% kedvezménnyel messze ott legolcsóbb a Collectors Edition 17.6€-ért, amiben tudok a népeknek segíteni.
Várj csak, jelenjen meg a Men of War Assault Squad 2, a Graviteam Tactics Mius Front, a Graviteam Tactics Nomonhan, a Blitzkrieg 3, a Wargame Red Dragon, a War Today Five Day War, a Warhammer 40000 Armageddon az elkövetkező pár hónapban valamilyen piszlicsáré -5%-os kedvezménnyel, egyből telespammolom a topikot velük.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz #79621120 #55952 üzenetére
Protip: Ha nem tudod mi az, akkor ne vedd meg.
De mivel te már rég nem azért vásárolsz, hogy játsz is vele, így vedd meg nyugodtan mind.
más:
Sang-Froid - Tales of Werewolves 3.75$ a Humble Storeban[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz DeFranco #55848 üzenetére
A netes anonimitásba belekeményedett kollegákkal ellentétben én úgy emlékszem, hogy tud igen betyárosan kemény is lenni a játék, főleg azért, mert mindhárom Crysis részben annyi életed van, mintha golyóálló nanoruha helyett szatén köntöst húztál volna fel az alkalomra.
Legjobb barátod az álca mód lesz, karöltve a futkorászással, a lényeg hogy ha felfedeztek, akkor minél kevesebb puska szegeződjön rád. Bezony volt nemegyszer, hogy miután a sunyulási tervembe beleköpött a buta AI, mivel átgyalogoltak rajtam, utána kénytelen voltam nekifutni a bázis közepén a legkisebb csoportnak, és ott rúgva-kaparva kisebb falatokban elfogyasztani őket sörétes körítéssel.
Az sem segít, hogy néhol előfordulnak folyamatosan újratermelődő ellenfelek, ezeket ajánlott kerülni."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
Vótmá?
GetGamesGo Company of Heroes 1-2 Szél
-75% az első rész -66% a második azaz
CoH 2€, kiegek drágák, CoH2 12€, CoH2 Digital Collectors Edition 22€(legolcsóbb amit eddig láttam), CoH2 Case Blue DLC 2,71€(legolcsóbb megint csak, de későbbi DCE upgrade feleslegessé teheti)Akinek semmilyen CoH játéka nincs a 22€-s CoH2 Digital Collector Edition nem olyan vészes vétel(benne az első rész a kiegekkel, és a második rész a tengernyi DLC egy nagyobb részével), bár remélem lesz olcsóbb is.
Amit még jobban remélek, hogy a CoH2 DLC áradat lesz még olcsóbb, mert annak nagyon nem akar lemenni az ára.[ Szerkesztve ]
-
-
cskamacska
addikt
válasz szami777 #55655 üzenetére
Várhatóan lesz még, de azért mérget nem vennék rá. Anno a SW játékokra voltak jobb akciók is(pl én 2 éve! feléért vettem meg a BF2-t), de a Disney átvétel óta még olyan akciókat sem csinálnak, mint előtte.
Battlefront-al egyébként is vigyázni kell, mert multi játékosa már alig van(mindig is szenvedett), és továbbra is elég bugos, igazából nem tudnám ajánlani.joe-ker: Defiance-ra akkor költs pénzt, ha nagyon ki akarod dobni az ablakon. Arra pont jó, hogy Borderlands pótlékként olcsó alapjátékkal végigpörgesd a sztorit, de több pénzt ez nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Chiller #55597 üzenetére
Vagy egyszerűen hozzászoktattak a jóhoz olcsón, és most megy a morci, mert nincs mindennap karácsony. Pedig voltak ám régebben intő szavak. Amit Gaben meg is hallgatott, mert legalacsonyabb árak már évek óta nem Steamen vannak, hanem piacot szerezni akaró újabb versenyzőknél(pl Amazon, Nuuvem, Green Man), illetve a GoG is azóta szállt be az aláígérő versenybe, mióta ki akarnak kászálódni az antikvárium szerepből.
Itt megjegyezném hogy a régi kiadói csomagok is eltűntek az elmúlt 1-2 évben. Nincs már a Valve Complete Pakkon kívül semmi, Activision, 2k, Rockstar, Sega, Codemasters, Bethesda, Popcap, Mumbojumbo Square-Enix(Eidos), Ubisoft, THQ(RIP), Atari(RIP), Capcom, Strategy First, 1C, Medirian 4, mind eltűnt.
Ami véletlen megmaradt Star Wars Collection, NovaLogic Everything Pack, annak borzasztó ára van, és nem is akciózzák.
Tavaly ilyenkor morcogtam, hogy a Lucasarts bohóckodik a SW játékok árával zakció közben. Most nem kell, mert a legtöbb nincs leárazva, ha mégis, akkor nevetséges szinten.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
-
cskamacska
addikt
válasz csaba951 #55330 üzenetére
Olcsóbban megússza, ha időben orvoshoz fordul.
Topikban páran biztos vagyunk akiket elkapott valamikor a butaság, és teszkóreflexből, vagy csak sima torkosságból gyűltek a sorok, de azért idővel érdemes ebből kinőni, és csak azt vásárolgatni, ami ténylegesen szükséges."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
cskamacska
addikt
válasz #79621120 #54960 üzenetére
Sajnos nem annyit mint te a GoG-tól, így nem telik Sims 3 és BigFishGames összesre, és random, engem nem is érdeklő 50 eurós játékra.
Egyébként azért fogott meg a dolog, mert régóta vártam egy értelmesebb CoH2 leárazásra, ami _nagyon_ nem akart összejönni. Legutóbb 18 eurós Steam árból lehetett összekuncsorgott 40%-os kuponnal 10€ árat faragni, meg most a braziloknál van 20 reálért, de ez továbbra is az alapjáték, a DLC-k meg konkrétan az ember arcába vannak tolva a játékon belül.
Bármikor amikor az ember parancsnokot(kvázi játékstílust) választ, ott lógnak oldalt a fizetős túlerősített parancsnokok, amikor ToW küldetést akar csinálni, a DLC küldetések is szépen fel vannak sorolva videóval-kampány térképpel együtt, csak épp játszani nem lehet velük.
Erre csöpp enyhítést adnak a preorder bónuszok, na ezek nincsenek benne a sima változatban, viszont ha külön kell őket megvenni(újabb DLC-ről nem is beszélve!) akkor megint ott tartunk hogy kétszer vettük meg az akciós játékot."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
válasz cikasz #54909 üzenetére
A Steamtrades.com oldalra belépsz a Steam fiókodon keresztül(Sign in through Steam), felkeresed a hirdetését, a komment mezőbe beírod angolul, hogy szeretnél tőle 10 dolláros Company of Heroes 2-t, és a gördülékenység érdekében akár azonnal meg is kínálhatod egy barát meghívóval.
Mikor visszaigazol és elérhető is lesz, akkor megvitatjátok hogyan tovább. Vélhetően előre kéri majd a pénzt(Paypal számla formájában)/kulcsot, de általában is az a szokás hogy az megy előbb, akinek kevesebb a pirospontja. Átverésről nem feltétlen kell tartani nagyüzemi árusoknál, egy Steamrep/Trade ban, és a biznic összeomlása sokkal jobban fájna neki, mint 10 elcsalt CoH2.6 TF2 kulccsal is lehet fizetni, de nem feltétlen éri meg, Steam Marketen 1,5€ egy TF2 kulcs, ami 2700 forintra hozná ki, 10 dollár Paypal fizetése 0,64 dollár kártyás utalási díjjal együtt is 2300 forint, direkt Paypal számláról ingyenes utalással csak 2200 forint.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz szami777 #54820 üzenetére
Mondjuk ha komolyan érdekel, akkor továbbra is tudom ajánlani a CoH2 Sztímtrédz Edisünt 10 dollárért. Ez kb 300 forinttal drágább lesz, de rendes régiófüggetlen Heroes 2 Preorder Retail (27532)-ként aktiválódik, és benne van az első single/coop DLC + az előrendelői parancsnokok, ami akciózva is 4+4 euró.
Azért ajánlgatom ilyen vehemenciával, mert ez nem lesz egyhamar olcsóbb, előrendelőit elvileg nem is kapni, a CoH2-ket sima retailként(231430 Company of Heroes 2 + 231451 Company of Heroes 2 - Standard Game) regisztrálja, Collectors Edition meg emberi áron a jó ég tudja mikor lesz, de ha lesz is, abban is csak +5 multi parancsnok és skin van ehhez képest, plusz single/coop tartalmat az utolsó két DLC tartalmaz, amit mindenkinek külön kell venni(igaz azok teljes áron 12€-ért is olcsóbbak mint a CE upgrade akciós 14€-ja, és most egyébként is a középső DLC parancsnokai a legerősebbek ).
Viszont továbbra is Steamtradez, mellékhatások elkerülése érdekében józan parasztság ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Dilikutya #54776 üzenetére
Azért csak 11 évesnél öregebb, ha már facse helyett ide írogat.
A filmbéli WWII helyszíneken kívül meg a játékok nagyon nem is mutatnak be semmit. Mintha Pearl Harbour-nál kezdődött volna a háború, és Normandiában ért volna véget.Etalon meg, pff, nekem a Sudden Strike/Blitzkrieg és a Battlefield 1942 jobban tetszett. Akkor most melyik az etalon?
"hangulatot nem sikerül megteremteni manapság" Vagy csak megöregedtél. C64/AMiga arcok pl kiutálnak mindent ami nem pixelrengeteg.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz grizlisandor #54697 üzenetére
Második ad régiófüggetlen, bármikor felhasználható kulcsot. Instant Access-hez össze kell társítani az Amazon fiókot az Origin fiókoddal, és ha kellően nyugati haladó profilúnak talál, akkor azonnal hozzáadja a játékokat.
Nyilván a kód a jobb választás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest