Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
Sziasztok,kis segítség kellene...
Vettem egy tv-t végre,van egy régi sony erősítőm,és szeretnék valahogy 5.1 et kicsikarni belőle...
Tehát mivel ezen a sony-n még HDMI nincs,így a csatlakozást csak optikai kábellel hoztam össze.
Viszont nem tudom hogy kell.
Tehát a pc ből most az erősítőbe megy a kábel,de nincs hang akár hová kapcsolom az erősítőt...
Viszont a tv-n meg van hang,oda hdmi vel megy ki a kép a tv re (meg ezek szerint a hang is)
Tehát akkor az erősítőre hogy tudnék digitális jelet küldeni?Vagy esetleg próbáljam meg a hangot a tv-ből egyböl az erősítőbe? -
dezs520
senior tag
Sziasztok,találtam egy régi gépet,azt hiszem intel...talán jó ha van 1GHz es a procija...
Rá akartam dobni kisérlet képpen az openelec-t,de van annyi verzió hogy nem ismertem ki magam...azt tudom hogy nem amd,ion,meg dualcore,de olyan "uniszex"-et nem találtam...
Másik hogy le töltöttem az ion verziót hátha alapon,kicsomagoltam,de nem találtam benne azt az exe fájl-t amivel a pendrive boot funnkciót meg tudom csinálni...
Dobna valaki egy linket melyik lenne nekem jó?!
Köszi... -
dezs520
senior tag
válasz band1103 #4956 üzenetére
Ne haragudj,nem személyre szabott volt a mondani valóm,de sajna ez nagy általánosságban így működik,és valóban,a nevem alatti besorolásra gondoltam!
Én nem tartozom semeik táborhoz,mégis kicsit az Intel felé húzok(tudom kicsit ellentmondásos)erősebb,stabilabbnak gondolom.
A gép természetesen nem játékra kell,de mint mondtam nem szeretném kicentizni az erő háztartást.
És ne gondold,hogy "hiába pofásztunk ennek a kis fa..nak,hiába járattuk a pof..."mert igazán hasznos dolgokat,érveket vonultattatok fel,amiket nagyon köszönök
És még 1× elnézést a kirohanásomért... -
dezs520
senior tag
válasz misirulez #4952 üzenetére
Szia,ugy 2-hónapja voltam 1 kisebb Pc boltban,ott kérdeztem a te féle lapod,ami 1épként számomra is 1nagy lehetőség(tulajdonképp ez a két lap között vacilálok)nem volt nekik,és csodálkozott hogy minek nekem az a lap,hiszen az csak egy "AMD"...
"-miért nem építed Intel köré."
Tudom hogy ha valaki szavára nem szabad adni az az eladó(vannak kivételek)Akkor kicsit szöget ütött a fejembe és most hogy megláttam ezt az uj lapot...
De logikus amit mondassz,bár kicsit maximalista vagyok,és félek hogy ha 1 kicsit is besszaggat 1080 alatt,akkor foghatom a fejem,bár amint írtátok ilyentől nem kell félnem -
dezs520
senior tag
válasz band1103 #4939 üzenetére
Vicces dolgokat írogatsz te nekem(de legalább írtál)Nem igazán értem,hogy mire írtad hogy a keresőt használtad...ha visszaolvastál volna,akkor látnád,hogy ezen már túl vagyok,sőőőt még a "gugli a te barátod "on is(van aki eszt írta)tehát már mindenen túl vagyok,és legvégső estben fordultam hozzátok,és azért legvégső,és nem legelső,mert némeik emberke 1-2 1gyszerű kérdésre olyan bunkón tud válaszolni,mintha Ő szarta volna a Spanyol...és mindez azért mert a nevem alatt az látható ami.
Az összeggel is tisztába voltam meik milyen árban van,mint már írtam az ártol független véleményt szerettem volna,és egy teszt számomra nem elég,szerintem te is jobban örülsz 1-2 felhasználó saját szavainak...
A teszt szerint az Intel jobban szerepelt,és lehet drágább,de a hozzá való procibol(Core 2 Duo) származó plussz,majd kárpótol.
Köszönöm a segítséget -
dezs520
senior tag
Köszönöm a hozzászolásokat.
Elvileg nem igazán tudok külömbségekröl beszélni,lévén hogy nem értek hozzá,de valóban úgy látom,hogy kicsit várnom kell valami normális tesztre.
A GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H mellett az szól elsősorban,hogy Core2 Duo támogatott,és a létező összes csatlakozó megtalálható a hátulján,elvileg a gyártásánál is kifejezetten a HTPC építőknek kedveztek,és e szerint tervezték meg a lapot(a kevés tesztböl ami van ez jött le számomra) -
dezs520
senior tag
Ha tudnám,hogy mi a külömbség a két lap közt,akkor nem kérdeznémígy csak két linket tudok nektek adni...
Ez az első versenyző.:http://www.argep.hu/main.asp?suche=Gigabyte+GA-MA78GM-S2H&x=36&y=10
Ez pedig a másik.:http://www.argep.hu/main.asp?suche=Gigabyte+E7AUM-DS2H&x=41&y=11
Remélem jók a linkek,az ár az 1értelmű,de ha azt nem vesszük figyelembe,vagy 1általán érdemes elindulni N'vidia fele? -
dezs520
senior tag
Sziasztok,a 4905 kérdésre ha megtennétek hogy le reagáljátok.
Annyira nem értek hozzá,épp ezért fordultam hozzátok... -
dezs520
senior tag
Sziasztok,kérdezném tőletek,hogy a GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H laprol miért nem esik szó(keresőbe 4 találat volt)
Annyira nem jó?vagy még drága?vagy jó,de annyira nem amennyivel drágább a konkurens
No1 lapnál (GIGABYTE GA-MA78GM-S2H)
A nemrég közzétett teszben,véleményem szerint jól szerepelt.
Tehát érdemes e köré építeni a rendszert?
A válaszokat előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest