-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm15
senior tag
válasz
SunMount3r #52880 üzenetére
Logitech Harmony mellé kell infrás vevő is a PC-be? Esetleg a beépített infrás házakkal kompatibilis? Igazából hagyományos távirányító formát keresnék.
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #52880 üzenetére
Nekem a légegerek nagyon jöttek be. Pontatlan, remegős, és állandóan újra kell "kalibrálni"
EZT a fajtát vettem. Két nap után a fiókban landolt. A legnagyobb problémáim vele:- légegér állandó újra kalibrálása, azaz, ha elmászik, akkor táv kikapcs, kurzorra irányít, majd újra bekapcs, különben volt, hogy már 90 fokkal el voltam fordulva a képernyőtől. Ami ugye elég vicces, de a giroszkóp pontatlanságából adódik.
- nincs jobb egérgomb.
- vagy a távkapcs, vagy a billentyűzet oldala aktív, függően attól, hogy melyik van felül. Ezt automatikusan érzékeli. Ám a billentyűzet felőli oldalon, elég nehézkes a kurzornyilak használata.
- A teljesértékű használathoz forgatni kell.Amit aztán vettem, az az előző Rii-m ujabb verziója lett, és minden tekintetben kiküszöbölte az előző verzió hibáit. A régi pl ha alvó állapotba ment, kellett pár mp az ébredéshez, amíg újra konnektál, valamint nem volt rajta háttérvilágítás.
Amúgy kiváló volt.Most EZ van helyette, és minden szempontból tökéletes választás nekem. Légegér ugyan nincs, de van helyette tapipad, ami sokkal pontosabb, nem annyira remegős, és könnyebb is vele célozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest