- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
cinemazealot #46131 üzenetére
Igazad lesz, ez valamitől még függhet, mert valóban ott van.
Tegnap este csak notin meg az RPi-n ellenőriztem (és mondom, angol leírások mellett szereplő képeken se volt ez az opció, pedig alatta szövegesen részletezte), a projektort ezért nem akartam bekapcsolni.
De ma ránéztem TeamViewerrel és valóban ott van ez az opció, de be is volt kapcsolva és HDMI-n keresztül az erősítő volt megadva a továbbítási eszköznek. (amúgy ott - ha jól emlékszem - 16-os Kodi van, notin és RPi-n meg 15, ráadásul nem is a gyári skin... de azt le fogom cserélni, vannak vele azért gondjaim).
Szóval rosszul emlékeztem, ellenben be volt kapcsolva, úgyhogy nem ez lesz a gond :/ -
cinemazealot
addikt
válasz
cinemazealot #46131 üzenetére
No, az ALSA fent volt, de ott semmit nem tudtam érdemben állítani. Végül egy pavucontrol nevű beállító felületen kellett belőni azt, hogy a HDMI kimenetre engedje ki az AC3 és DTS hangsávokat is, illetve hogy ugyanez a kimeneten engedélyezve legyen a passthrough (forrás). Innentől kezdve a Kodiban is megjelent a passthrough menüpont, az erősítő pedig annak rendje s módja szerint dekódolta az AC3/DTS hangokat.
(#46127) _Smooth
Valószínű, hogy szoftveres (driver) beállítás kérdése Windows alatt is, hogy a Kodiban megjelenhessen és kiválaszthatóvá váljon a passthrough.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tidal
- Motoros topic
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest