Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy a cég ahol dolgozom NAS-t használ évek óta, amit tudok használni egy ideje, és használom is (de csak mint mezei felhasználó), ahol ugyancsak gigabites net van, viszont kevés tárhelyem van, és ezért törekszem egy otthoni olcsó, de jó NAS szerverre, és ezért várok még, mert tudatos vásárló lévén, tudom, hogy 1 hónapon belül jön várhatóan a DS214, DS114, és kapható lesz a WD Cloud.
De egyrészt úgy érzem a világon semmi közöd nincs hozzá, hogy ÉN mióta és hogyan és mit használok, másrészt ha trollkodni akarsz, van ezer másik fórum, ahol ezt megteheted.
De csak mert teljesen ráérek:
Ez egy átlagos nap, 4 olyan user életében, akik használják amire lehet a NAS szerver-t 2013-ban.Hm, akkor én és a másik kolléga sem átlagos Akkor mégse mindenki az, elég régen használok szervert otthon és elégé belelátok a képességeibe és a korlátaiba is.
Átlagos nap =/= átlagos userrel, ahogy az átlagos kenyér sem egyenlő az átlagos házzal.
Csak neked sem úgy kellene előadnod az egészet, mintha így használnád, amikor nem használod, nálam ez csapta ki a biztosítékot.
Mindenhol használtam a HA szót, ami csak várható az elkövetkezendő hónapban, ahol nem azt használom ma is a céges NAS szerverről.Mivel te átlagról beszélsz
Azóta sem, én a saját esetemet írtam le.Maradjunk annyiba, hogy vannak felhasználói szokások, és ki hogy használja a gépét. De ne általánosíts.
Az, hogy valaki nem használja ki azt a részét amire talán a legjobb a NAS szerver, az sajnos nem az én problémám, de még mindig nem általánosítottam, azóta is csak saját példát hoztam fel.Nem tudom mivel vagy mikor bántottam meg a kis lelkivilágodat (mert máshol is kötekedtél), de ha eredendően vagy ilyen, akkor Én kérek elnézést, van autista gyerek az ismeretségi körömben.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Autós topik
- Spórolós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.