Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy a cég ahol dolgozom NAS-t használ évek óta, amit tudok használni egy ideje, és használom is (de csak mint mezei felhasználó), ahol ugyancsak gigabites net van, viszont kevés tárhelyem van, és ezért törekszem egy otthoni olcsó, de jó NAS szerverre, és ezért várok még, mert tudatos vásárló lévén, tudom, hogy 1 hónapon belül jön várhatóan a DS214, DS114, és kapható lesz a WD Cloud.
De egyrészt úgy érzem a világon semmi közöd nincs hozzá, hogy ÉN mióta és hogyan és mit használok, másrészt ha trollkodni akarsz, van ezer másik fórum, ahol ezt megteheted.
De csak mert teljesen ráérek:
Ez egy átlagos nap, 4 olyan user életében, akik használják amire lehet a NAS szerver-t 2013-ban.Hm, akkor én és a másik kolléga sem átlagos
Akkor mégse mindenki az, elég régen használok szervert otthon és elégé belelátok a képességeibe és a korlátaiba is.
Átlagos nap =/= átlagos userrel, ahogy az átlagos kenyér sem egyenlő az átlagos házzal.
Csak neked sem úgy kellene előadnod az egészet, mintha így használnád, amikor nem használod, nálam ez csapta ki a biztosítékot.
Mindenhol használtam a HA szót, ami csak várható az elkövetkezendő hónapban, ahol nem azt használom ma is a céges NAS szerverről.Mivel te átlagról beszélsz
Azóta sem, én a saját esetemet írtam le.Maradjunk annyiba, hogy vannak felhasználói szokások, és ki hogy használja a gépét. De ne általánosíts.
Az, hogy valaki nem használja ki azt a részét amire talán a legjobb a NAS szerver, az sajnos nem az én problémám, de még mindig nem általánosítottam, azóta is csak saját példát hoztam fel.Nem tudom mivel vagy mikor bántottam meg a kis lelkivilágodat (mert máshol is kötekedtél), de ha eredendően vagy ilyen, akkor Én kérek elnézést, van autista gyerek az ismeretségi körömben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- LG OLED 65C11LB 165CM 4K SMART PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- Marantz SR 7009 házimozi erősítő
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest