Hirdetés
- OLED TV topic
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Milyen notebookot vegyek?
 - SSD kibeszélő
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
 - AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik

- 

PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

jeni
félisten
válasz

Balázzs

üzenetére
						erre meg van a három megoldás a CRT TV-re való csatlakoztatás alapján
1.VGA TV átalakító PC konverter VGA RCA SVIDEO kábel
2.ha hátulra akarod kötni,hogy kényelmesebb legyen-SCART adapter RCA S-VIDEO csatlakozóval
3. kell egy pc hangkimenetre egy ilyen-3.5 JACK RCA kábel-igaz analóg formában menne ki a hang-de legalább müködik-akár a TV-re is kötheted. amúgy ilyen kábelt találtam itthon.csak az első kettőt vettem meg és postával együtt 9000 Ft-ba került.
én is így oldottam meg ,hogy a Sony TV-n tudjam használni. és müködi elég szépen,bár a 4:3 rendszerben vannak korlátok a felbontás terén.
mivel két hete elromlott a Philips 16:9 TV-m csak így tudtam megoldani,s marad így míg nem veszek LED LCD TV
 - 

Pista0001
addikt
válasz

Balázzs

üzenetére
						S-video kimenetet eddig egy alaplapon láttam (VIA procis csodákat leszámítva), S939 foglalatos DFI mATX alaplap volt (volt is ilyenem, nagyon jó cucc volt a maga idejében). Mai lapokon biztos nem fogsz találni, tehát a megoldás egy belépő szintű és megfelelő korú passzív VGA vásárlása (HD2xxx vagy HD3xxx széria ATi-ból, nVidiákat nem ismerem ilyen téren), vagy - ha létezik ilyen - akkor valami D-sub vagy HDMI átalakító beszerzése (D-sub-ról szerintem esélyes). A belépő szintű alaplapokon jellemzően van D-sub (sima VGA) csati, így ez utóbbi szerintem a célnak megfelel.
Az optikai kimenet relatív elterjedt, szerintem fogsz olyan alaplapot találni amin van, és olcsó is. Ha ilyet mégsem találsz, ha van alaplapi tűsor formájában S/PDIF aljzat, akkor csak egy optikai kivezetést kell hozzá venned. Aprón lehet találni, vagy rendelésre összerakott gépekkel foglalkozó kisebb számtechüzletekben is lehet szerezni, mert korábban több alaplaphoz tartozék volt.
Azokat a ventiket célszerű Arctic F8 PWM-ekre (vagy ha elférnek akkor F8 Pro PWM-ekre) cserélni. Olcsók, közösíthetőek, így egy PWM-es csatira kötve az alaplap együtt tudja őket szabályozni. Ha tudsz szerezni Ninja Minit, akkor ez a két venti elég lehet az egész rendszer hűtésére (meg ugye a tápé), a Ninja Minire nem is kell a saját ventije (ami jó, mert k***a hangos). Ha más procihűtő lesz végül, akkor is jobbak lehetnek mint az eredetiek, főleg ha az alaplap másodlagos ventialjzata is PWM-es.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?

- OLED TV topic
 - PlayStation 5
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Milyen notebookot vegyek?
 - SSD kibeszélő
 - Mozilla Firefox
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - További aktív témák...

- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
 - Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
 - Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
 - Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
 - Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő