Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SONY LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Van ilyen kepzes? Linket plz, meg nem hallottam róla.
-
Pár tárgyam van még hátra, én estis vagyok (nappali C-s tanterv), évek óta dolgozom, a matek tudást amit az ELTE-n szedtem fel, talán semennyire nem használtam a munkám során. Talán néha a gráf elmélet és a valszám ami jól tud jönni, de nagyban függ attól, hogy mivel fogsz majd foglalkozni. Ha 3D, meg játéktervezés, akkor linalg, anal azért kelleni fog. Üzleti alkalmazások fejlesztéséhez meg kb. semmi szükség rá. Programozásból meg a munkahelyemen 3 hónap alatt többet tanultam mint az egyetemen összesen. Én már csak a papír miatt akarom végigszenvedni.
-
válasz
üzenetére
Egyenfuggo. Nekem nehezen megy, de legfokepp azert mert nem foglalkozom vele eleget. Van olyan ismerosom aki nappalin siman vegzett 3 ev alatt, kozben melozott, plusz megcsinalt egy 2 eves OKJ-t is, persze arra nem jart be
Estin talan kevesebb a felev kozben levo szamonkeres, kevesebb beadando van, meg nincs plusz minusz orak elejen, kevesebb a gyakorlatra szant ido is, tobbet kell otthon keszulni. Ha szorgalmas vagy akkor menni fog, ha meg nem, akkor huzod mint én 
-
válasz
boros44
üzenetére
A matek nehez. Ahogy hallottam a BME-n nincs sok elmeleti matek, itt viszont szinte mindegyik matekos targy olyan. Kemeny vizsgak, baromi sok formalis anyag. A progos resz egy resze elavult, masik resze hasznos, de kijelentheto, hogy nem itt fogsz megtanulni programozni, max az alapokat kapod meg, amivel utana konnyen elsajatithatsz barmilyen nyelvet. B-n inkabb c++, ada meg funkc. nyelvek mennek, a C szakon meg a JAVA-t nyomtatják.
Ha hajlando vagy benyelni a rengeteg elmeleti matekot, akkor gyere.
-
En is gondolkodtam laptopon, de vegul letettem rola, jegyzet olvasasra eleg egy 6"-os telo vagy egy tablet. A laptopot meg macera magaddal cipelni es legtobb esetben (10-bol 9-szer) be lehet menni a gepterembe ha nelkulozhetetlen a szamitogep. Nem kell laptop

-
Wááóóó IK-s fórum?
Azt hiszem megy a kedvencek közé 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SONY LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bluetooth hangszórók
- PlayStation 5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Escape from Tarkov
- C# programozás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mellette ugyan ugy tudsz melozni.
Estin talan kevesebb a felev kozben levo szamonkeres, kevesebb beadando van, meg nincs plusz minusz orak elejen, kevesebb a gyakorlatra szant ido is, tobbet kell otthon keszulni. Ha szorgalmas vagy akkor menni fog, ha meg nem, akkor huzod mint én 

ő tanított anno Prog-ból engem is.

Azt hiszem megy a kedvencek közé