Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ron Swanson #5827 üzenetére
Van ilyen kepzes? Linket plz, meg nem hallottam róla.
-
Pár tárgyam van még hátra, én estis vagyok (nappali C-s tanterv), évek óta dolgozom, a matek tudást amit az ELTE-n szedtem fel, talán semennyire nem használtam a munkám során. Talán néha a gráf elmélet és a valszám ami jól tud jönni, de nagyban függ attól, hogy mivel fogsz majd foglalkozni. Ha 3D, meg játéktervezés, akkor linalg, anal azért kelleni fog. Üzleti alkalmazások fejlesztéséhez meg kb. semmi szükség rá. Programozásból meg a munkahelyemen 3 hónap alatt többet tanultam mint az egyetemen összesen. Én már csak a papír miatt akarom végigszenvedni.
-
válasz
#74220800 #5773 üzenetére
Egyenfuggo. Nekem nehezen megy, de legfokepp azert mert nem foglalkozom vele eleget. Van olyan ismerosom aki nappalin siman vegzett 3 ev alatt, kozben melozott, plusz megcsinalt egy 2 eves OKJ-t is, persze arra nem jart be
Estin talan kevesebb a felev kozben levo szamonkeres, kevesebb beadando van, meg nincs plusz minusz orak elejen, kevesebb a gyakorlatra szant ido is, tobbet kell otthon keszulni. Ha szorgalmas vagy akkor menni fog, ha meg nem, akkor huzod mint én
-
válasz
boros44 #5751 üzenetére
A matek nehez. Ahogy hallottam a BME-n nincs sok elmeleti matek, itt viszont szinte mindegyik matekos targy olyan. Kemeny vizsgak, baromi sok formalis anyag. A progos resz egy resze elavult, masik resze hasznos, de kijelentheto, hogy nem itt fogsz megtanulni programozni, max az alapokat kapod meg, amivel utana konnyen elsajatithatsz barmilyen nyelvet. B-n inkabb c++, ada meg funkc. nyelvek mennek, a C szakon meg a JAVA-t nyomtatják.
Ha hajlando vagy benyelni a rengeteg elmeleti matekot, akkor gyere.
-
En is gondolkodtam laptopon, de vegul letettem rola, jegyzet olvasasra eleg egy 6"-os telo vagy egy tablet. A laptopot meg macera magaddal cipelni es legtobb esetben (10-bol 9-szer) be lehet menni a gepterembe ha nelkulozhetetlen a szamitogep. Nem kell laptop
-
Wááóóó IK-s fórum?
Azt hiszem megy a kedvencek közé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest