Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Miert nem probalsz BME infot? Ott is kemeny a matek (allitolag, en gimiben spec maton mindig elso 10-ben voltam az orszagos matekversenyeken, szal nem volt problemam), de elmeleti programozas helyett van inkabb 'gyakorlati', azt ertem ezalatt, hogy ott is van ilyen 'papiron irjal pascal programot', de legalabb konkret nyelven... Aztan meg jon a rahedli nyelv, bar szerintem nem ez a lenyeg, ha megvan a szemleleted, akkor barmelyik uj nyelven doksival 10 perc mulva elboldogulsz...
-
zsiga667
addikt
Tildyhez hasonlóan én is jártam egy évet progmatra (illetve a második félévben csak a haverok miatt mentem be néha...), és tényleg gyilkos. Nem mondom, ha szereted a matekot akkor jó lehet, de egyébként felejtős. Sajnos elsősorban matematikust csinálnak belőled, és mellé kapsz egy kis segítséget a programozáshoz is.
Bev.prog-ot és Anal-t nagyon fogod utálni első félévben, de ha mindkettőből megvan a kettes akkor még van esélyed hogy talán egyszer elvégzed. Ha nem, hagyd ot amíg még csak egy évet vesztettél... -
tildy
nagyúr
A francot programoztunk. 2 félév alatt egy programnyelvet nem láttam. Programozni? negat mű, meg hasonló matematikai kifejezéskkel, ha nem nű, akkor ... ha nű akkor és eleme, és ha midnen stb...
Akkor azt hiszem te is besz.ptad ezt a szakot, ha modnhatom így. Én is ezt hittem, de pofára estem.
------------------------------------------------------------------------------
HHehe azok nekem pont nem voltak meg. Pedig midnen előadásra bejártam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WireGuard VPN a mindennapokra
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő