Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
koczka.pm
újonc
válasz
skoda12
üzenetére
Kösz a linket, nem rossz.. ((:
Amit én szoktam nézegetni.. csinálgatni: http://www.spoj.com/problems/classical/Mellesleg az ott tanulók szolgáltatnának kis infóval, tapasztalattal? Nagyon sok helyen csak a negatívumokat lehet olvasni, hogy matek így.. matek úgy.. olvastam valamelyik fórumon egy kommentet, miszerint az illető azért ment ELTE-re, hogy megtanuljon programozni és kiakadt, hogy őt ott nem tanították meg kódolni..
Az én meglátásom az, hogy egy programozónak egyik nyelvről a másikra át kell tudni térnie relatíve rövid (2-3 hét) alatt másik nyelvre.. Sokkal fontosabbnak tartom, hogy az ember a mögöttes elmélettel tisztában legyen legyen szó algoritmushatékonyságról, vagy akár az OOP paradigmákról..
Remélem a hozzáállásomnak megfelelően választottam a két intézmény között ((:De érdekelne, robotikával és MI-vel mennyire lehet foglalkozni az ELTE-n? ((:
Illetve milyen TDK lehetőségek vannak?üdv: pmtys
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Debian GNU/Linux
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő