Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Házimozi belépő szinten
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dantes
tag
Egyszerűen nem emlékeztem, hogy írja a nevét.
Arről nem nyitok vitát, hogy kit miért kell/kellene tisztelni. (Egy tanárt mondjuk azért lehetne, mert ért valamihez, ami hasznos, és továbbadja ezt a tudást. Tisztelem ezért mondjuk Porkoláb Zoltánt. Fóthi esetében valami teljesen másról van szó.)
Még egyszer utoljára: A tárgyal nem az a baj, hogy alapalgoritmusokkal foglalkozik. Nem is az hogy absztrakt. Hanem az, hogy bebizonyítja hogy a lináris keresés miért is oldja meg az adott feladatot! Aztán amikor én kezdtem, ezt nyomták tovább a tömörítésre, meg mit tudom én milyen marhaságokra, amiket most már talán algoritmusokból adnak le - kicsit tanulva a hibákból - formális bizonyítás nélkük. Ha valaki védeni akarja a tárgyat, akkor ezt magyarázza meg, hogy miért is jó!
A tárgynak esetleg lenne értelme doktori iskolán, DE nem első egy két félévben!
Ez egy olyan szakma, ahol lehetne tanítani értelmes dolgokat is. Azzal is lehetne szűrni. De a bevproggal, meg az analízissel nem a megfelelő embereket szűrik ki. Így a fentebb említett emberek maradnak benn. Ha jól emlékszem az IIER-nek van ajánlása az informatikus képzésre, ott 2 félév analízist írnak. Az ELTE-n 4 év van.
De persze, aki akarja higgye el, hogy ez a képzés jó! Mert hiszen Fóthi, meg Simon is megmondta.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házimozi belépő szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő