- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Burcsi állítólag rendes, én most nála akarom csinálni a BevMat2 gyakot.
Webgrafikákról nem tudok mit mondani.
Webprog1:
Én a proginfós T szakirány Webfejlesztés2-jét csináltam, az elvileg ugyanaz, mint WebProg1. Az első beadandónál volt meglepetés, arra számítottunk, hogy Webfejlesztés1 szintű dolog lesz (Abonyi-Tóth Andor féle), tévedtünk
Javascript és PHP a tananyag, nem olyan vészes. Illés nagy arcmod: tárgy honlapja
-
peterszky
őstag
Sik sikert mindenkinek
Majd írjátok meg, hogy mik voltak.
-
peterszky
őstag
proginf.org sokáig ment
-
peterszky
őstag
ProgTech 4-es, újjééé.
Logikamama következik -
peterszky
őstag
Nem, ez jó
Akarok egy ilyen pólót, most -
peterszky
őstag
Ebben a félévben nem kapunk tankönyv/jegyzet támogatást? Tavaly ilyenkorra már kiutalták, ha jól emlékszem (talán 2000 Ft volt).
-
peterszky
őstag
Aki ide írkálni szokott, az általában programtervező informatikus/matematikus szakra jár az ELTÉ-re
Tehát vehetjük úgy is, hogy programozó.
Tanítás:
Legtöbb tárgyból előadás és gyakorlat is van. Az előadások anyagát egy kicsit nehezebb megemészteni (nekem legalábbis). Gyakorlatvezető választás igen fontos, a problémás arcokat el kell kerülni, különben bukta lehet a vége. Előadást meg általában egy tanár tart, vannak jók és rosszak is.
A leadott anyag némelyik húzosabb tárgyból nekem egy kicsit sok, másnak lehet, hogy nem (anal, bevmat).Szórás:
Van. 600-as évfolyamoknál majdhogynem kötelezőnek is mondható. Szemléltetésnek, sokak kedvence, a BevProg:
1. félév - BevProg 1 EA - 365 fő
progmat 24
proginfA 144
proginfB 185
tanár 122. félév - BevProg 2 EA - 335 fő
progmat 122
proginfA 81
proginfB 125
tanár 73. félév - ProgTech 1 EA - 252 fő
progmat 82
proginfA 38
proginf B 102
egyéb 31Ebből talán látszik, hogy ez a tárgy igen szépen szórja a népet és emellett van még bőven
Tanulás:
Ha az első féléves tárgyak meglesznek, akkor a ráépülők között már kicsit komolyabb számítógépes órák is elérhetőek lesznekElső félévben matek-matek hátán és Unix/VMS, ami számítógépes (scriptek írása pl).
Ami nekem eddig 3 félév alatt volt prognyelv(specikkel együtt):
c++, javascript, php, shell script, dcl script, egy kis rexxHa valamilyen konkrétabb kérdésed is van, akkor írj nyugodtan.
-
peterszky
őstag
Hunyadvári jegyzete
2. A Chomsky-osztályok és az algoritmussal definiált nyelvek kapcsolata
Első tétel:
Lo € Lrekfel, Lo € Lparcrek
Azt gondolom, hogy emiatt igaz mindkét állítás -
peterszky
őstag
Még 2 óra a Számelm eredményhírdetésig
Mit ül ennyit rajta?
1 óra alatt Gáborral összedobtuk az EAF zh-t, ő írta a kódot én meg debuggoltam -
peterszky
őstag
-
peterszky
őstag
MEGVAN A FONYA!!!!!
2-es -
peterszky
őstag
Ma csak Hunyadvári volt benn a Bolyaiban, senki más. Most írták a FoNy2-esek is, velük sokat beszélgetett.
Kérdések, amire emlékszem:
-0 verem (3 def)
-Rekurzív defek: láncmentesítésnél a H(A) halmazok, Kleene tételénel az L^k i,j halmaz meg mégvalami
-direktszorzat automata
-vda maradéknyelv + nyelvi egyenletrendszer
-kis bar-hillel lemma -
peterszky
őstag
"Tisztelt felhasználók!
Az adatbázis labor szerverszobájának erősáramú szerelése miatt ma este 10-től a munkálatok befejezéséig nem lesz használható az adatbázis labor és a hozzá tartozó szerverek.
Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet!
Üdvözlettel
Informatikai Csoport"Kérdezd meg CsA-t, hogy használhatod-e a fi-t, úgyis vége a progkör beadásoknak
Ma voltunk FoNy vizsgán, khm, érdekes volt. Remélem sikerülni fog, mennyi idő alatt javítja ki Hunyadváry?
-
peterszky
őstag
Az a lényeg. Én is kérdeztem tőle egyet, szerencsére válaszolt is rá. A második tesztes kérdéseket nagyrészt a gyakfóliákon meg lehet találni.
Azt csiripelték a madarak, hogy számelm vizsga poénos
Az arc kétszer körbejárt, a többi időt az asztalnál ülve töltötte és néha elszunyókált.
mod:
ETR nyitólap de szép lett -
peterszky
őstag
Tök jó, nyelvi laborban is lesz egy eaf2 zh, gyorsan át is jelentkeztem oda, kicsit jobbak a billentyűzetek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest