-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace22
tag
válasz
Gargouille #36498 üzenetére
F1 gondolatok:
Az övcsipesz karistolását elemcsere esetén meg lehet akadályozni, ha egy darab papírt csúsztatsz a csipesz és a test közé.
A töltőnél levő O gyűrűket nem szilikonzsíroztam, hanem 8B grafitceruzával besatíroztam. A tailcap menetét teflonos szilikonzsírral kezeltem (bár nem sokat kell akkut cserélni a beépített töltő miatt). A grafitozás amúgy az övcsipesz karcolásmentes felpattintásában is segít.
A kapcsoló keménysége függ az akku méretétől! Panasonic védett és nem védett akkuval teljesen más az érzés. A sok beépített védelem miatt nem indokolt a védett akku használata amúgy sem.
S2+: nem egy kategória, a beépített töltő (és védelmek) miatt inkább a Lumintop EDC25 vagy a Nitenumen TA01 kategóriája (mindkettő két kezelőgombos és nagyobb az S2+-nál).
Amúgy van a Convoy családnak S2+ méretű, beépített töltős változata is, a BD03...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Crypto Trade
- Milyen RAM-ot vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mercedes topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest