Új hozzászólás Aktív témák
-
Most tudtam csekkolni a helyzetet, örülök, hogy sikerült! Ezek szerint bejött a tipp.
Biztosan lesznek még további kérdéseid, emiatt javaslom a Linux - abszolút kezdőknek! topicot, rengeteg Ubi alapú probléma ugyanaz és ott nagyobb a pörgés, én is ott olvastam valamikor a black screen probléma megoldását, egyébként fogalmam nem lett volna az egészről, mivel se laptopom nincs sem az eOS- t nem ismerem, kezdőknek való Linux Mint Cinnamont használok.
Jó, hogy nem tántorított el ez a megoldhatatlannak tűnő probléma. Van pár ilyen a Linuxban, de az itteni topicokban kapsz segítséget majd azokra is! Kicsit gáz, hogy ilyen esetekben nem ír ki semmit a hibáról a Linux, csak dob egy fekete képernyőt! Simán megoldható lenne, de ez van, pedig nagyon rámentek a kezdőknek való disztrókra, mégsem sikerül sok esetben a felhasználóbarátság!
Egy hátránya van ezeknek a kezdőknek készült disztróknak, sokan ezeket kipróbálva 1-2 hét után már látni se bírják a Windowst! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kérdezz nyugodtan (akár itt, akár a kezdős topikban), azért van a fórum. 

Egy hátránya van ezeknek a kezdőknek készült disztróknak, sokan ezeket kipróbálva 1-2 hét után már látni se bírják a Windowst!