Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Tettem vele egy próbát (0.3 beta1 perzisztens pendrive, live mód)
- A Region settingsben egyedül spanyol van, sikerült véletlenül rákattintanom, de a pipát nem engedte kiszedni, aztán spanyol lett a rendszer. Hiába választottam a listából utána magyart vagy angolt, cseszett akármit is csinálni, tekert egyet a töltésjelzője, aztán ennyi.
- Magyar bill kiosztást beraktam, feltettem a tetejére a listában, de semmi... Na akkor logout-login, de logout után behalt.
- A Software center továbbra is ugyanaz a szar, lassú. Feltettem a synaptic package managert, Applications menüben hiába kattintottam az ikonjára, semmit nem csinált (terminálból elindult).
- Fel akartam tenni 1-2 dolgot synapticban, bepipáltam őket, nyomnék az installra, de a gomb nem aktív.
- Touchpad natural scroll már bekapcsolható alapból, működik is, de egérnél még mindig nem kapcsolható be a beállításoknál. De mi miért nem lehet oda is betenni egy nyomorul opciót akkor már?
- Na, akkor shutdown. Hát shutdown közben is lehalt.
Oké, a pendrive nem a legjobb tesztelni, de azért a rendszer még tényleg elég béta.

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs