Új hozzászólás Aktív témák
-
pubwart
aktív tag
okke. Nagyon örülök neki
-
kapcs-ford
őstag
-
kapcs-ford
őstag
kétségeket félre..
pubwart: ne aggódj, nyugodtan szállíthatod a hdd-t a kézipoggyászodban mindenféle ólom etc.. keret nélkül.
Jómagam egy kis kartondobozba szoktam rakni. Egy hdd a kéziben a másik meg a nagyban. Ha így átélt kb. 18 átvilágítást akkor remélhetőleg nálad sem fog minden adat azonnal törlödni és átkapcsolni önmegsemmisítő funkcióba.
Egyébként meg a laptopon nem lát át a reptéri cucc.. adódott hogy együtt néztem az átvilágításnál a monitort a csajjal és csak a laptop formája látszódott. a rengeteg kábel, üdítő szendvics etc pedig nem![Szerkesztve]
-
csiga997
őstag
''Oh dear, did somebody say mattress to Mr Lambert?''
kattos, mi?
Egyébként, a témába vágóan, semmi problémát nem jelent az átvilágítás, mivel röntgensugárzással és nem mágneses úton történik. A bezacskózás/alufóliázás se sokat számít, however, ugyanis, ha megpróbálod leárnyékolni a sugárzás elől a cuccodat azzal csak azt éred el, hogy a kezelő csavar egyet egy gombon és máris megnövelte a sugárzást, hogy belelásson. És légy nyugodt, addig fogja tekerni, amíg át nem világította a cuccodat. Ergo: az eredő sugárdózis ugyanakkora vagy nagyobb lesz.
(Egyszer pl. beletekertem egy 600 gigás vinyót (egy rossz laptopházban, természetesen) egy 80mm-es ólomköpenybe, mert bizalmas adatok voltak rajta és nem szerettem volna, ha a vámos látja, erre úgy feltekerték a gépben a sugárzást, hogy Pakson azóta nem bírják újra bekapcsolni a kettes blokkot. Még szerencse, hogy ki volt nyomtatva minden, mert különben cseszhettem volna...) -
pubwart
aktív tag
jó, csakhát nem veszem az ilyen poénokat, mert számomra ez nem ilyen vicces
-
pubwart
aktív tag
-
LukE
veterán
lol
ott volt a vegen a ''''
gondolj mar bele csak egy kicsit is. kinyomtatni a vinyot tartalmat, aztan beszkennelni, OCR-ni, es visszairkalni a HDD-re? nooormális?
egyebkent akar ra is tapaszthatnad a vinyot egy b***nagy hangfal magnesre, nem lenne semmi baja, mert annal sokkal nagyobb magneses terero kellene, hogy atmagnesezze a korongot.[Szerkesztve]
-
pubwart
aktív tag
500 gigát kiírni nem eccerű. Túllépem a súlyt, ha viszem a lemezeket...
[Szerkesztve]
-
pubwart
aktív tag
hát az k*rvafasza, mert darabokban akarom kivinni a gépet, de hát így akkor nem tudom mi legyen. Mert nincs laptopom, és nem akarom hogy elvesszen minden, hafele dettó.
Ilyen üres laptopházat hol eleht szerezni??? Ami megvéd ezeketől Mert ha így van, akkor inkább megyek busszal, nem is idegesítem magam ilyenekkel, merthát ez nem kóser móka.[Szerkesztve]
-
csiga997
őstag
Ha benne van a laptopban akkor nincs vész, mert az megvédi, viszont ha csak úgy magában van, akkor minden adat törlődik. Azt javaslom, hogy szállítás előtt minden adatot nyomtass ki majd a formázott winchestert vidd fel a gépre. Utána érkezés után csak be kell szkennelni a kinyomtatott dolgokat és máris visszakaptad az adataidat.
A másik lehetséges mód, ha szerzel egy rossz laptop-házat és abba teszed a vinyókat, gondosan ügyelve rá, hogy mindenhol fedje. A laptop megvédi az adatokat.
Én is mindig így csinálom. -
pubwart
aktív tag
Sziasztok!
Én elektronikus dolgokat szeretnék szállítani repülőn. Azt tudom, hogy a laptopokat átvilágítják és hogy ezt így ''elvileg'' nem árt nekik, de hogyha mondjuk az ember csupán csak sima vinyót szállít, akkor mi a helyzet? Akkor nem fog tönkremenni minden adat az átvilágítás miatt??? Azt mondják a reptéren, hogy nem, de én ebbe nem lennék ilyen bizts.
Szerintetek? Várom a véleményeket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dark Souls sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AliExpress tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Pentium G4400 16GB DDR4 120GB SSD GTX1050Ti 4GB!
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest