Aktív témák
-
cgate
csendes tag
válasz
Realradical #16 üzenetére
Hi!
A memó most nincs nálam, kölcsönadtam kipróbálásra. A srác elvileg hét elején közli hogy kell-e neki. Ha nem és még aktuális az ajánlatod a tiéd. Kicsit közelebb nem tudunk találkozni a Pólustól? Elég messze lakom onnan... -
cgate
csendes tag
UP
-
Realradical
őstag
No mizu?
-
cgate
csendes tag
válasz
Realradical #13 üzenetére
Csá!
Ma vagy holnap? Ma csak az esti órákban érek rá (úgy 8-9 körül). Ha még megfelel akkor neked, legyen ma, de ha nem holnap egész nap ráérek -
Realradical
őstag
Elviszem 8K-ért ha ma el tudsz jönni vele a Pólus centerhez
-
cgate
csendes tag
UP
-
cgate
csendes tag
UP
-
Spin
aktív tag
-
cgate
csendes tag
Nem jó...
Most vettem két 512-es Infineont, amik mennek duálban, így most már tényleg el kéne passzolnom az 512-es Hynixet!!!
-
Spin
aktív tag
d43-as?
-
Spin
aktív tag
csere?512-es 400-as infineon ramra?
-
cgate
csendes tag
Senki?
UP -
cgate
csendes tag
Senki? Pedig tök jó memória...
-
cgate
csendes tag
Sziasztok!
Eladó 1 db fent említett memóriamodul. A memóriát májusban vettem, kifogástalan állapotban van, nem tuningoltam sosem. Garancia még van rá, a User's-ben vettem, jövő hétre el is hozhatom.Irányár 8k, ennél alább nem adom. Az átvétel akár már holnap is megoldható, vagy bármikor a héten. Jelentkezzetek minél többen!
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest