Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alemida
tag
Megjelent a pad 7 sorozat, promócióban billentyűzetes tokot adnak hozzá, legördülő menüben a viszonteladói partnerek:
https://xiaomiofficial.hu/termekinformaciok/promociok/xiaomipad7sorozat/ -
beleriand72
tag
Nem értem. Ősszel állítólag megjelent a Pad 7 kétfajta verzióban Kínában, talán Indiában is. Most kellett volna bejelenteni a CESen, hogy mikor jön európába, erre meg jön a hír, hogy még az idénre tervezik bejelenteni a bivalyerős Pad7et. Akkor most van vagy nincs, jön vagy nem. Ezért nem vettem Karácsonyra Pad6ot, mert hogy 1-2 hónapot akkor várok a Pad7re, nade akkor kb mennyit várjak?
-
Koviszabi85
újonc
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Geekwills webshopról rendelt-e már valaki? Mennyire megbízható, bármi tapasztalat? Gondolom, mivel nincs EU-s raktára, így vám és adójárulék egyből. Onnét lehetne Xiaomi pad 7 pro-t rendelni.
Köszönöm a választ -
Ponty2
csendes tag
válasz
janeszgol #13 üzenetére
Pár hete törtem össze az enyém képernyőjét. Imádtam az s5e-t! Legjobb műszaki kütyüm volt ever! Gyönyörű AMOLED kijelző / vékony / könnyű. Simán jó volt meg 2024-ben is persze a proci már döcögött benne. Lett helyette Xiamoi pad 6. Sajnos az új OLED kijelzős tabletek árai botrányosak. Főleg az S széria.
-
sohajda90
tag
Lehet, hogy nem, de többért többet kapsz. Itt 126 HUF átkonvertált árat írnak a 7 Pro-ra, na az itthon hivatalos garival bizots, hogy 150-200 között lesz, na most OP Fronton a Black Friday ajánlat:
-12/512 GB-os tablet (tehát dupla RAM és több ROM verzió)
-nagyon jó minőségű wireless füles
-billentyűzetes tok, ami bluetooth-on távirányítóként is működik
240.000 Ft, szerintem ez egy életképes alternatíva! -
sohajda90
tag
Ujjlenyomatolvasó sajnos tényleg nincs az OP-ban, de szerintem szoftvertámogatásban jobb, mint a Xiaomi. Rendszeresen jönnek rá a security updatek, megjelenéskor (vagyis idén 2Q) 3 Android főverzió frissítést és 4 év security update-t ígérettel adták ki, ami szerintem Androidos táblagépek között korrekt...
-
válasz
Luck Dragon #22 üzenetére
Akkor hajrá.
-
-
válasz
Luck Dragon #19 üzenetére
Te inkább iPad párti vagy, nem? De lehet, hogy rosszul emlékszem. Jó kis vas a 6S Pro, de 225 ezret nekem nem ér, nem tudnám kihasználni az erejét.
-
szaszimi
tag
Amikor a redmi telefonok 6200as aksikkal jonnek, ezekbe a tabletekbe miert nem fer el egy 12-13 ezres minimum?? Masik iranyba mennek
-
-
sohajda90
tag
Ha nem fontos a 16:10-es vagy milyen képarány, ami filmezéskor jön jól, mert nem lesz akkora fekete sáv alúl/felül, akkor szerintem ennél simán jobb vétel a OnePlus Pad 2, ott is 144 Hz-es IPS kijelző van, csak 7:5-ös képaránnyal, ami közelebb van az iPad 3:2-es arányához, ami web böngészésnél, split screen multitaskingnál, dokumentum szerkesztésnél jobb, mint a 16:9/10, filmezésnél rosszabb, ugyanúgy meg van a 67W-os gyorstöltés, de az erősebb "sima" Snapdragon 8 Gen 3 van benne, 12/256 GB-os az egyetlen memória kiszerelés, és 500 EUR-ért adnak hozzá tokot, ceruzát vagy bluetooth fülest OnePlus-tól rendelve. Sanszos, hogy black friday körül még a billentyűzetes tokot is hozzácsapják...
-
A Xiaomi nagyon ráérzett, hogy mi kell a népnek, ha táblagépről van szó.
Egy elégedett Pad 6 user.
-
-
janeszgol
félisten
Tetszenek a tabletek. Ha nem is oled, legalabb nem a szokasos ocska minosegu ips/pls.
Bar a kedvenc tabletem meg mindig a Tab S5e, csak eljart felette az ido. -
-
-
-
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Átvert a korai marketing engem is, de így is megveszem a Pro-t, ha van kintről olcsón valami áfa mentes verzió, írjatok rám.
-
joey04
titán
meg ujjlenyomat olvasó is csak a pro-ban van elvileg.
-
-
kbyte1024
veterán
A Pad 5-öm csere érett,lehet ezek egyike lesz az utód. Ha kintről jó áron lehet beszerezni akkor nincs is kérdés
-
Nem is kérdés, melyiket kell megvenni. Nincs nagy különbség árban.
-
roli543
őstag
Ütős ajánlatok! Jöjjenek csak ide is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha sikerül Európának kis felárral megúsznia, remek ajánlat lehet itthon mindkettő.
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest