Hirdetés
Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Csak pár napig kell hanyagolnom a gépezést és máris érzékennyé válik a szemem 100Hz-től is. Valamint erősen romlott a vakíró képességem. Jajj, nekem, kiszáll belőlem a koczkaság!
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Már sokszor lett volna szükségem olyan programra, ami megmutatja, melyik fájlt törlését milyen háttéralkalmazást tiltja meg.
Process Explorer
Feljegyezve."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Innen legalább nem vész el a jegyzet:
Itthon, amit magnóval be tudtam fogni:
1. 89.5 MHz - Juventus
2. 90.3 - Tilos
3. 90.9 - Jazzy
4. 92.1 - Klasszik
5. 94.1 - Mária
6. 94.8 - MR2 Petőfi
7. 95.3 - Klub
8. 95.8 - Infó
9. 97.6 - Best of Rock
10. 98.0 - Civil
11. 99.5 - Rádió Q
12. 100.3 - Lánchíd
13. 100.8 - Neo
14. 102.1 - Magyar Katolikus
15. 103.3 - Class
16. 103.9 - Rádió 1
17. 104.8 - Budaörs
18. 105.3 - MR3 Bartók
19. 105.9 - Gazdasági
20. 107.8 - MR1 Kossuth"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Mostantól igyekszem monitoron keresztül is önmagamat adni. Vagyis nem akarom már okosabbnak, visszafogottabbnak és kultúráltabbnak kiadni magam, mint amilyen vagyok. Abból eddig csak baj származott mindig.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Bejelentkezésnél félregépeltem a nevemet és nem vettem észre. Nem értettem miért nem enged be a rendszer: kertirulez
-
JetiRulez
őstag
Azt hiszem ezt mostantól smiley-ként fogom használni az illő szituációban.
blablabla.
Pont illik a szöveg végére.
[ Szerkesztve ]
-
JetiRulez
őstag
Megjelent az Irány a Gettó! Mihelyst ki is próbálom.
Egy külön blogbejegyzést azért szerintem nem ér meg.
[ Szerkesztve ]
-
JetiRulez
őstag
2. órája vagyok itt a könyvtárban, mert egyszerűen több nap elmaradását bepótolni 1 óra alatt nem lehet. Szerencse, hogy most szinte senki nincs itt rajtam kívül, csak 2 gépnél ülnek Vérpistikék.
Az e-maileimre válaszolni,
az Expresszen hirdetést feladni/ keresni (azonnal fel is hívtak, miután feladtam ),
Vatera aukcióimat módosítani,
számtech érettségi feladatok és segédletek + gyakorló feladatok és feladatminták letöltése,
internet szolgáltatók keresése, versenyeztetése,
hardver monitoring programok keresése letöltése,
Logout-ra és Facebookra vetni egy pillantást.
Nem semmi teljesítmény ennyi időn belül.
Már 2 és negyed órája..., mivel olyan rém lassú gépek ezek, hogy ha épp töltök le valami fájlt, teljesen használhatatlanná válnak. Még szerencse, hogy egyelőre van ennyi szabadidőm."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Ez érdekes és megfontolandó. Már hallottam az alternatívákról korábban is, de lassan ideje lesz átállni is.
Takaríts tisztítószerek nélkül, avagy A szóda erejével"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Hát nem semmi, hogy ilyen beszólása legyen valakinek. Azt hiszem megérett a következő blogbejegyzés. Hadd csámcsogjanak rajta egy jót A Fórumlakók.
-
JetiRulez
őstag
Persze, hogy az a csavarhúzó esik bele az olajos gedvába, amelyik kéne. -.-
Ma valahogy semmi se megy gördülékenyen."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Úgy érzem már csak a meztelen csajok miatt is érdemes volt kimenni ma a BNV-re. De szép háttérképet lőttem róluk!
[ Szerkesztve ]
-
JetiRulez
őstag
Jegyezzük fel, hátha szükség lesz rá egyszer valakinek valamikor. Nekem vagy havernak, vagy tudja a rozsseb, aki olvassa.
Egyszerű szimulátor cockpit házilag
Egy cockpit naplója...
Cockpit napló, kiegészítés...
Második Cockpit napló...
SIM-GEAR, The Lightning SST
Egy kézifék történeteFFFUUUUU-
Nincs hangszerkesztő a Nokia 3410-en."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Mámé'? Me' társalogtam OFFba'?
-
JetiRulez
őstag
Epic Sax Guy!, mint Nokia csengőhang. Én meg gyorsan replikáltam. Ez lett a csengőhangom. Itt a kotta:
4a1 4- 8a1 16a1 16a1 16g1 16a1 8- 4a1 4- 8a1 16a1 16a1 16g1 16a1 8- 4a1 8- 4c2 4a1 4g1 8f1 8- 8e1 8e1 8f1 8#f1 16e1
A sebesség pedig 125 BPM.
-
JetiRulez
őstag
Tanulságul: Szombaton pucoltam meg 30 kg bogyiszlóit kesztyű nélkül és azóta "lángol" a kezem.
-
JetiRulez
őstag
Végre szélessávú képe van a két nagy kereskedelmi csatornánk. Legalább nem rágom egész hétvégén apám fülét, hogy ugyan állítson már be egy normális képarányt. "Nem! Jó az úgy. Töltse ki a teret!" Nem zavarja, hogy mindenki "dagadt".
2011 végén..."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Skymaster fülhallgató kilőve. 2500 Ft-ért vettem már ennél sokkal jobbat is. Megvan a mély, de a szín kritikán aluli. Pedig egy ilyen gyártótól többet vártam.
-
JetiRulez
őstag
nem_tom ma megtanulja tőlem, hogy kell kitakarítania a gépét, úgy igazából.
-
JetiRulez
őstag
Takarítás volt ma. Bármit kezdtem el ma suvickolni, legyen volt (legyen volt, van ilyen?) az ablak, szekrény, padló, stb..., mindenhonnan érződött közben az undorító gusztustalan nikotin szag. Minden, ami csak a lakás falain belül van, szívja magát megfelé (csak szépen "magyarul") ezzel a trágyával. Sajnos egyedül vagyok itthon, aki nem bagzik.
-
JetiRulez
őstag
Magentáék tagadják, hogy 10 nap kimaradás volt az internet szolgáltatásban a környéken. Hülyének néznek engem. Ráadásul mer ilyet mondani, hogy 72 órán belül elhárítottuk a hibát. Nálam van a bizonyíték. A szerelési azonosító és hogy mikor kezdték, illetve fejezték be a hibaelhárítást. Csak meg akarják fizettetni a teljes havidíjat.
-
JetiRulez
őstag
Péntek óta ismét van net ma délutántól. Valahogy nem igazán izgat. Megnéztem az e-maileket, a közösségi oldalakat, a Vaterát, de semmi érdemleges nem történt.
Azt hiszem ideje tanulni. Holnap 3 dolgozat."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Hajnali 4 óra. Micike nyávog, felül a mellkasomra és nyomkodja az arcomat tűhegyes karmaival. Le-lelököm az ágyról, végül fél 5-kor belefáradok és kiengedem.
Tudja, hogy úgyis ki fogom engedni."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Mégis ismerőseimnek volt igaza valószínűleg: "Hülye vagy Peti! 10 osztályba iratkoztál estire? Miért nem jöttél 9 osztályba Rákospalotára?"
-
JetiRulez
őstag
Biztonsági őr vagyok.
-
JetiRulez
őstag
Egyik vevő érdeklődött e-mailben a csomagról. Leesett, hogy elfelejtett feladni múlt héten. Holnap megy elsőbbségivel és bocsánat kérve vagyon.
-
JetiRulez
őstag
A májkrémes kenyér természetesen "olvasófelületével" lefelé esik a padlóra éppúgy, mint a telepítőlemezek.
-
JetiRulez
őstag
Figyelmetlenség. Venni kellett volna faternak egy jegyet a Hobo Blues Band búcsúkoncertre. Szerintem sokat jelentett volna neki.
-
JetiRulez
őstag
Kishíján leégettem a gépemet.
CPU fan kikötve, megy a terhelés, de ottfelejtettem. Negyed óra múlva 110°C a proc. Húzom ki a gépet, nyúlok a bordához és jujj megégetett, tényleg annyi volt kb. Mostmár minden rendben, hagytam lehűlni és visszatettem a ventit."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Ezt a napot kicsit elbasztam. Aludni kellett volna délután 2 órát. Mostmár nem lehet, mert program van és későn jövök haza. Akkor holnap nem szabad gép elé ülnöm, hogy tanulni is legyen időm és ki is aludhassam magam.
Megint a kockulás...
Ez egy drog."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Kíváncsi vagyok, milyen hozzászólások kerülnek ide nemsokára.
[link]"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Ha balul sül el a holnapi nap, ha nem, Én becsületszavamra megígérem, hogy megváltozom és azután jó ember leszek. Nem hazudok tovább minden ismerősömnek, mint a vízfolyás és nem fogok többé elfutni a problémák elől. Mégegyszer nem zúdul rám a felstócolt baj. Tisztességes ember lesz belőlem, akire büszkék lehetnek a szülei és barátai.
Aktív témák
Hirdetés
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest