Hirdetés
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Azt olvastam - már bezártam azt az oldalt de megtalálható a google segítségével úgy, hogy rákeresünk a játékra és az elmúlt 24 órára szűkítjük a találatokat - hogy ez megvásárolható prémium izé is csak novemberben fog élesedni.
A Master League-ről pedig kb. még ennyi infó sincs. Már többször kifejtettem engem csak ez a része érdekel de ez is csak a SmokePatch team patch-ével ha ők nem csinálnak hozzá akkor tuti nem fogom megvenni az ML DLC-t - gondolom az fog kelleni a SmokePatch alkalmazhatóságához.
Persze ha az is ilyen 10-15k közötti összeg lesz akkor megyek FIFA-ra, és a hajukra kenhetik.Szerintem a korrekt az lenne ha:
- ahogy ígérték a játék ingyenes lenne azzal a pár csapattal és persze lehetne online - sok játékkal pontokat szerezve akár ingyen is egy tűrhető csapatot felépíteni a FUT-ban is valahogy így megy ott sem kötelező vásárolni
- aztán lehetne venni persze játékosokat, vagy játékban felhasználható coinokat stb. de ezek is mondjuk max 5k értékben
- az ML DLC is max 5k ennél több pofátlanság hiszen 10k felett már bőven a korább játékok teljes árán akarnának egy KVÁZI ingyenes játékhoz egy KIS DLC-t eladni.Ez olyan mint ha ingyen adnának egy PS5-öt 2 kontrollerrel és minden játék ingyenes de csak havi 50 ezer forintért lehetne játszani vele, tehát egy év alatt 600 ezer forintot fizetnél be, és mondjuk OFFLINE játékra nem lenne alkalmas a gép, csak internet kapcsolattal lehetne nem online játékokkal is játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest