Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- Milyen notebookot vegyek?
- RAM topik
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Volt egy stream régebben, ugyan ez az eFootball bajnokság. Ott a (végül bajnok) Man. United-es srácokat szanaszéjjel szo.atta a játék. Nevetséges gólok születtek. Sík ideg is volt mindegyik, konkrétan azt hittem le fogja tenni a kontrollert. Nagyon kellemetlen volt.
Nagyon várom már a 24-es frissítést mert kicsit hitehagyott vagyok jelenleg. Nem tudom élvezni most. Irtózatosan lassú, körülményes, teljesen vak csapatoknak is alig tudok gólt lőni. És továbbra is abszolút érezni amikor egyik csapat tolva van. Mindegy nem kell ebbe megint belemenni. De a 24-es Update vagy megmenti ezt a játékot, vagy beveri az utolsó szöget a koporsójába szerintem. Pláne hogy küszöbön az UFL megjelenése is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Windows 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest