Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Nekem is van az oled-en valami állitható rgb, de én az első bekapcsolás után OFFoltam is.
Ilyesmi, kör alakú:
Nálam is több profil van, játékokhoz külön, aztán zero rpm mind a 14 ventinél, összes rgb OFF.
Icue-ba egy pár órát rászántam az elején, onnantól 1 gombnyomás minden, a profilokat import/exportálni is lehet, nem veszik el semmi.
Az rgb-t pedig úgy testre lehet szabni, hogy az Icue-t kirakod teljes képernyőre, a murals alatt megjelenik az összes rgb eszköz, megfogod és oda húzod, ahova akarod, nagyítod-kicsinyíted, forgatod.
Pl az egérpadra ráhúzod az egeret, mert az ott van irl is.
Gyakorlatilag a képernyőn csinálsz egy virtuális buildet a gépedről, onnantól ha mondjuk áthúz egy repülő a képernyőn, akkor az pont úgy és csak ott köszön vissza rgb szinten, ahogy elrendezted.
Csináltam régebben egy részletes leírást valamelyik topikban, de a nagy leállás vész magával vitte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő