Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
aktív tag
válasz
kovacszk
üzenetére
Én annak látom értelmét, ha egy egy magos procinál bevan kapcsolva a HT, mert a windowsok több szálon képes dolgozni. 2 magnál szerintem értelmetlen, mert a programok fele és a windows XP (ez menne rá) se képes rendesen kettőnél több magot rendesen kezelni.
Én így látom.
fabicska
-
fabicska
aktív tag
válasz
kovacszk
üzenetére
Nekem továbbra is 2 kérdésem lenne:
1. hol helyezkednek el a hangszórók, és milyen minőségben szólnak?
2. hány MHz-re veszi vissza a proci órajelét a Super.... (SHE) Energy Saving módban?Lehet, hogy még lesz pár kérdésem. Ez a 2 nagyon érdekelne, a tesztek ezekről nem számolnak be.
fabicska
-
fabicska
aktív tag
Bocsánat a sok helyesírási hibáért, csak elég kényelmetlenül írtam. Szerkeszteni már nemtudom a hozzászólásomat!

-
fabicska
aktív tag
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem az eee pc 1201 N-el kapcsoltban, mert ilye szeretnék venni.
1. BIOS-ban kikapcsolható a processzor Hyper Threading támogatása?
2. Hol helyezkednek el a hangszórók, és milyen hangot adnak ki.
3. Hány MHz-en járatja a kétmagos Atomot a Asus Super Hybrid Engine power saving, high, és super performance módban?Előre is köszönöm a válaszokat.
fabicska -
fabicska
aktív tag
Na megint én agyok, kicsúsztam a szerkesztési időből.
Annyit még hozzátennék, hogy most annyira visszavette az órajelét, olyan 400Mhz körülre, hogy a kép teljesen összesett, és csak az akkumlátor eltávolításával tudtam a rendszert újraindítani.
Nagyon megijeszt ez a probléma.
Mit javasoltok? -
fabicska
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap vettem észre egy "hibát" az eee pc-mbe, mikor lehúzom töltőről, a proci órajelét visszaveszi 720MHz-re 960MHz helyett, mikor Super Performance Energiállapotban van a laptop. (Értelemszerűen a 900Mhz-es verzióról van szó.)
Mikor Energy Saving funkcióra kapcsolok, akkor a 620 Mhz helyett olyan 430 MHz körülre veszi vissza, ami meg már nagyon kevés, semmire se elég.
Érdekes, mert ha visszadugom a töltőt, akkor minden átmegy normálisba.
Vissza a szervízbe, vagy más lehet a probléma?
Akinek lenne ötlete, az ne tartsa magába. Nagyon szépen köszönöm.
fabicska
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- Asus ROG GL552VW
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest