- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
tag
válasz kovacszk #3201 üzenetére
Én annak látom értelmét, ha egy egy magos procinál bevan kapcsolva a HT, mert a windowsok több szálon képes dolgozni. 2 magnál szerintem értelmetlen, mert a programok fele és a windows XP (ez menne rá) se képes rendesen kettőnél több magot rendesen kezelni.
Én így látom.
fabicska
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
fabicska
tag
válasz kovacszk #3192 üzenetére
Nekem továbbra is 2 kérdésem lenne:
1. hol helyezkednek el a hangszórók, és milyen minőségben szólnak?
2. hány MHz-re veszi vissza a proci órajelét a Super.... (SHE) Energy Saving módban?Lehet, hogy még lesz pár kérdésem. Ez a 2 nagyon érdekelne, a tesztek ezekről nem számolnak be.
fabicska
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
fabicska
tag
válasz Matthewsz #3190 üzenetére
itt van-e
Katt.
Download menüpont alatt oprendszert kiválasztva, az Utilities résznél rögtön elérhető...
Én ebből indultam ki.Egy 1201N gazdi beszámolhatna a konkrét tapasztalatokról.
fabicska
-
fabicska
tag
-
fabicska
tag
Bocsánat a sok helyesírási hibáért, csak elég kényelmetlenül írtam. Szerkeszteni már nemtudom a hozzászólásomat!
-
fabicska
tag
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem az eee pc 1201 N-el kapcsoltban, mert ilye szeretnék venni.
1. BIOS-ban kikapcsolható a processzor Hyper Threading támogatása?
2. Hol helyezkednek el a hangszórók, és milyen hangot adnak ki.
3. Hány MHz-en járatja a kétmagos Atomot a Asus Super Hybrid Engine power saving, high, és super performance módban?Előre is köszönöm a válaszokat.
fabicskaEgy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
fabicska
tag
Na megint én agyok, kicsúsztam a szerkesztési időből.
Annyit még hozzátennék, hogy most annyira visszavette az órajelét, olyan 400Mhz körülre, hogy a kép teljesen összesett, és csak az akkumlátor eltávolításával tudtam a rendszert újraindítani.
Nagyon megijeszt ez a probléma.
Mit javasoltok?Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
fabicska
tag
Sziasztok.
Tegnap vettem észre egy "hibát" az eee pc-mbe, mikor lehúzom töltőről, a proci órajelét visszaveszi 720MHz-re 960MHz helyett, mikor Super Performance Energiállapotban van a laptop. (Értelemszerűen a 900Mhz-es verzióról van szó.)
Mikor Energy Saving funkcióra kapcsolok, akkor a 620 Mhz helyett olyan 430 MHz körülre veszi vissza, ami meg már nagyon kevés, semmire se elég.
Érdekes, mert ha visszadugom a töltőt, akkor minden átmegy normálisba.
Vissza a szervízbe, vagy más lehet a probléma?
Akinek lenne ötlete, az ne tartsa magába. Nagyon szépen köszönöm.
fabicskaEgy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Amazon Kindle
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Edge E431 / 14" HD / i5-3230M / 8GB DDR3 / 240GB SSD + ajándék Lenovo Thinkpad T400!
- 1.5 éves 2025 májusig terjedő gyári garanciás OMEN by HP Laptop 17 (i7-13700HX, NVIDIA RTX 4070)
- MacBook 16 INCH M3 MAX jó áron eladó SOK-SOK GARIVAL!!!
- Macbook Pro 16" M1 Pro 32 GB ram, 500 GB ssd, 39 ciklus
- Dell Latitude E5570 notebook (i7 , 16 GB RAM , 256 GB SSD + dokkoló)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest