Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laca 012

őstag

válasz Laci.M #3698 üzenetére

Igen, itt erről az erős visszalépésről beszélek (dühöngök) egy ideje.... Nem tudom miért jó ez az Asusnak.. :W
    A párom K50i -jében is 150-es van, de még azt is keveselltem, azért volt az én laptopomban 300-as..
    Az a gyanúm, hogy költségcsökkentésről beszélünk, mert míg az alaplapon van egy blt_con nevű csatlakozónak is hely (be sincs forrasztva) mégis a Wifi kártya oldja meg kombóban a bluetooth-ot is.. Ahelyett, hogy külön beletették volna, pedig a fizikai helye is ki van alakítva..(sőt külföldi fórumokon láttam utólag beforrasztottat is, tehát az USB kapcsolat is ott van)
    Mivel spec. "ilyen" indokból gyártott kártya, lehet ezért nem ismeri a telpítő.. A vezetékest meg nem tudom.. Azt még mielőtt felrakod asus forrásból, meg tudod nézni, hogy a gépen található illesztőprogramok között ott van-e. Mivel csak egyszer raktam fel az enyémre nem gyári visszaállítóról, sajnos nem emlékszem pontosan, hogy nekem felismerte-e egyből a vezetékest, mert kapásból leszedtem még előtte, pendrive-ra raktam az összes letölthető dolgot és lehet fel is toltam egyből..

A kártyacsere nálam szerencsére nem jár garvesztéssel, mert a billentyűzet alatti egyik csavaron volt csak matrica, amit ép állapotban könnyedén le tudtam szedni. Nem is raktam vissza, hanem csak egy másik matrica hordozójára, úgyhogy csak ha vissza kell vinni valamiért, csak akkor kerül vissza rá! A kártyát pedig minden látható nyom nélkül lehet cserélni, csak átrakni a foglalatban, meg átpattintani az antenna csatikat.. :C

ION: Én ugye nem a gyárilag hozzá adott oprendszert használom, mert a 1015-höz a 1215-tel ellentétben csak startert adtak, ami nem is tudja az optimust kezelni. Nálam először fel kellett rakni a GMA3150 driver telepítőjét az intel honlapjáról, majd az asus honlapjáról az ion-ét. Ezután az asus honlapjáról még a "GraphicsSwitch" szoftvert és miután azzal átkapcsoltam utána látta az ION kártyát, azután települt csak az NVIDIA Optimus.

Új hozzászólás Aktív témák