- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- Formabontó analóg klaviatúra a Sunder keze nyomán
Aktív témák
-
Cruz
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #37 üzenetére
Nem egészen :)
''BIOS ROM checksum error
Detecting floppy drive A media
Insert system disk and press enter.''
Nekem pl akkor írt ki ilyet amikor úgy húztam túl a gépemet, hogy már nem bírta az fsb-t, vagy !!! olyan időzítést állítottam be a memónak amit az szintén nem bírt !!!.
mivel abitom van ezért az insert billentyű segítségével indult újra alapbeállításokkal a bios, de a cmos clear, elem kivétel is ugyanezt eredményezi.
Szóval ne flesselgessétek a biost mert nem tartotok még annál a lépésnél a hibakeresésben.
Egyszerűen nyugodjatok me hagyjátok kiakpcsolva a gépet. És a fent leírt módszereket próbáljátok meg mégegyszer. Ha úgysem jó, akkor lehúzigál minden csati a tápról, kivesz memória, összreak megint és indít újra.
Üdv
C.
Ps: még egy kérdés! Látom az adataidnál, hogy húztad a procit. Akkor is húzva volt amikor a memóidőzítést állítottad?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8550U I 8GB I 128SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest