- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztoldy
senior tag
válasz
Napfénysüti #16 üzenetére
Én edzéshez és futáshoz is használtam az előzőt, az újat egyelőre csak edzéshez.
A pro2 tökéletesen használható volt mindkettőhöz, néha picit meglazult a fülemben, ilyenkor kis nyomással gyorsan passzentosra lehetett illeszteni, de kiesni sosem esett ki. Direkt fejrázással sem esik ki.
Ahogy korábban írtam a pro3 érzésre jobban illeszkedik a fülembe már a gyárilag felrakott gumival is, edzésnél kevésbé tapasztaltam a "lazulást", futást egyelőre még nem próbáltam benne.
Szerintem ha megtalálod a megfelelő méretű gumit, amivel megfelelően illeszkedik, akkor nem lesz problémád vele. Én szoktam azt is csinálni, hogy azt a gumit teszem egyikről a másikra, ami már bevált, bejáratódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest