-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
SaGa59 #11099 üzenetére
Kicsit próbálgattam még.
A Megjelenés lapon tedd be a "Bekezdések közötti térköz eltávolítása" pipát. Ha használod a Heurisztikus feldolgozást, akkor ott legyen benne a pipa az "Üres sorok törlése a bekezdések között" négyszögben.
Játszani kell ugyanitt a "Sorkiegyenlítési értékkel". Ha 0.5 alatti, akkor sűrűbben darabolja szét a bekezdéseket, ha fölötte van, néha összehúzza őket. Úgy tűnik, az oldalak végén félbemaradt mondatokkal nem sokat tud kezdeni, ott majdnem mindig megtöri a bekezdéseket.
A "Sorkiegyenlítési érték" ott van a PDF bemeneti lapon is, nem tudom melyik az erősebb, érdemes talán egyformára tenni őket.
Ez az érték arra jó, hogy megpróbáljuk vele megakadályozni, hogy az adott pdf-ben, amikor kisebb lesz az oldal, az A4-esben végig érő sorok átalakuljanak egy-egy nagyjából másfél soros bekezdéssé, de ne is vonjon össze több, egymást követő rövidebb sort egyetlen bekezdéssé.Van itt valahol egy calibre fórum, ha jól tudom, ott talán többet is tudnak mondani...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest