Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Riasztó topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fxdave
újonc
Még annyit elfelejtettem hozzá tenni , hogy a burkolatot nem kötöttem össze tehát : a D-sub fémházát a Dvi-D fémházával, lehet hogy azon is megy adat?
Jah és a válaszokat előre köszönöm!
-
fxdave
újonc
Sziasztok van egy ASUS GTX 750 ti videó kártyám. 2db DVI-D található rajta, viszont a PCB -n megvan a helye a DVI-I nek is, és nekem pont az kéne hogy ráköthessem a másik monitoromat.
Gondoltam nekiugrok. Van egy "DVI-I to D-sub" átalakítóm. kitördeltem pár lemezkét belőle meg a 4 analóg pin-t, így most tökéletesen belemegy a DVI-D foglalatba. Szétszedtem a burkolatát és forrasztottam az analóg pinekre vezetéket így most van egy "DVI-D + 4 pin ->VGA " átalakítóm őőőő nagyjából ..
Szóval ez megvolt.. bedugtam már felis ismerte a monitoromat a vga driver, és most jött volna az hogy a 4 pin -t odaértetem a PCB -n a megfelelő helyre. Csakhogy semmi nem történt. (feels badman)
Kérdéseim tehát:1. hát egy analog signal gondolom nem egy nagy feszültség elképzelhető hogy csak akkor fog működni ha beforrasztom ?
2. Esetleg ha már az ASUS DVI-D -t tett az nvidia által megtervezett DVI-I helyére , elképzelhető hogy kihagytak pár alkatrészt hogy olcsóbb legyen ?
3. van esetleg olyan bolt ahol ezt megcsinálják nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő