Hirdetés
- Apple MacBook
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
sziasztok!
Pesten hol lehet most jó áron dvd lemezt szerezni?
Régebben a verseny utcába jártam, de az úgy hallottam hogy bezárt.előre is köszi
-
dany27
őstag
Hali
Pioneer írókhóz milyen DL lemezt érdemes venni a következő márkák közül:
-maxell
-tdk
-philips
-verbatimXbox-hoz kellene majd.
Előre is köszi!
-
dany27
őstag
hali
nem tudja valaki hogy most milyen árba mennek a DVD lemezek a verseny utcain??
Legfőképp verbatim ára érdekelne....
Legutóbb eléggé "drágán" vettem mivel akkor igen fenn volt az euró(300-310Ft is adtak egy euróért akkor).Előre is köszi!
-
dany27
őstag
hi
Bocs lehet nem pont ide illik!
nem tudja valaki hogy mi történt a verseny utcai helyel? Mert tegnap voltam ott olyan fél4 fele és bevolt zárva minden!Előre is köszi!
-
dany27
őstag
hi
Szerdán voltam pesten és a keletibe ért be a vonat így gondoltam kimegyek a Verseny utcaira és veszek pár lemezt! És kellemesen csalódtam mert már még olcsóbb lett vagy én fogtam ki jó árust mert én már 50Ft/db áron vettem
Gyorsan vettem is 4 henger verbát.
Én azt hidtem h it van 1 ilyen árus azt majd keresni kell de igen keményen nyomják mert vannak ott sokan még van nekik tán "orosz katona" is
Eddig sajna kénytelen voltam vidéken venni és itt 80pénzért adták darabját ott meg majdnem felVerba és Pio 4ever
-
dany27
őstag
Hi
Mi a véleményetek a BenQ márkájú DVD-R lemezekről??
Mert kapok egy pár hengerrel ajábékba és nem tom hogy merjek e vele hosszú távra tervezni, mert ilyent még sose használtam..... Eddig csak verbatimot!Nem akarom hogy pár hónap után le kelljen őket selejteznem ;)
Előre is köszi!
-
dany27
őstag
válasz
raziel01 #1717 üzenetére
az haggyán én 80Ft-ért veszem darabját a verbatimnak
Kicsit ideges lettem amiko itt írják h 1350ért egy 25 pakkot
De majd ha jön a nyár ismerősömnek szólok h hozzon nekem pestről!
Valaki küldhetne privibe egy megbízható "piacot" ahol normális (nah simlis) cucot árulnak! -
dany27
őstag
-
dany27
őstag
sziasztok
Vettem nemrég 2*25db Verbatim DVD-R 16X lemezt, már az új dizájnút és ilyent még nem tapasztalatam ebből az 50ből már 3at rontott az író (vagy pötty volt rajt vagy megvolt folyva)
Szerintetek ez csak selejt vagy vmi mással van dolgom??
MCC médiakodú! Volt itthol már ebbeől az újból itthol lemezem és abban nem volt még ilyen hiba!
Létezik hogy hamis?? -
dany27
őstag
tökéletesen igazat adok neked! Én se vennék sose TDK dvd lemezt tök mind1 h mennyivel olcsóbb a verbatimnál akkor is verbatim! Történt egyszer hogy vettem egy 50es hender TTH02 média kodú TDK-t nah azzal mit szoptam kiírtam rá az anyagot erre pár hét múlva nem tom vissza olvasni sőt volt amit írás után egyből! Nah akkor megfogadtam hogy TDK-t soha többet csak Verbatimot! TDKnál még a Valuepack by traxdata is jobb(Ritek média kódja van), ebből van olyan ami már több mint egy éves és simán vissza olvasom róla!
Egy helyen valaki azt írta h TTH02es TDK az jó csak a MCC-s nem nah ezt nem értem mert aki nekem hozza DVDket az mondta h most tud adni occsón TDKt mondom neki nekem az nem kell me szoptam vele és erre azt mondta h ez MCCs nem a hamisított!
Nah akkor ez hogy van ?? melyik a hamis és melyik nem ?? Amúgy érdekes egyik ismerősöm adott DVDt h írjak neki valamit rendes bolti volt rajta az Artjus matrica meg minden, nah mondom ezt megnézem és az is TTH02! nah akkor ez hogy van? -
dany27
őstag
én sajna vettem másokat is be is szívtam némelyikel az a röhej hogy kaptam egyik ismerősömtől ajándékba egy csomó value pack by traxdata márkájú DVDt és jobban bírja mint a TDK a TDKről két hét után nem olvastam vissza semmit de vol olyan h kiírtam és má utánna se...(TTH02)
A Value pack még mindíg jó pedig egy éve van rajtuk cucc! DE azt nem értem h beraktam egy bolti TDK lemezt és annak a MIDje is TTH02 de a Verbában még nem csalódtam csak így tovább verbatim
DE most akitől veszem az aszongya h ő neki van nem TTH02 hanem CMCs média kodú ez nem tom milyen lehet nah mind1 most az a 10Ft nem számít a Verba 80Ft a TDK meg 70Ft
Ennyit nem ér meg h fitty azt nincs rajt semmiVerbatim+Pioneer 4ever
-
dany27
őstag
ma beszereztem pár henger Verbatim DVDt és nagy meglepődésemre új csomagolásban van mondta az akitől vettem hogy a bele úgyan az mint a régi kék csomizásúnak csak a design más és télleg úgyan az az mcc-s MID szvsz szentem ez egy jó minőség már megírtam beleőle több százat és eddig egy hiba volt össz visz az is azért me szar volt a nero!
-
dany27
őstag
pont ugyn ez a MIDje mint a te képeden TTH02!
Jah és megnéztem direkt egy másik TDK-ét is ami tuti h bolti és annak is U.A.
Csak úgy beraktam egy Value Pack lemezt és arra jöttem rá h nem is arita utód hanem ritek belű cucc végülis....Akkor most ezt a TDKt nem értem ugyan az a MIDje mint a boltinak mégis az amit úgy vettem hengerbe qrva szar!
-
dany27
őstag
sziasztok
egy olyan gondom van h multkor vettem 50db TDK dvdt az olyan szarok voltak hogy csak na volt amelyikre kiírtam a cuccot má utánna nem tudtam vissza olvasni a cumót de volt ami bírta kb 2-3hétig most Verbatim van itthol ezzel semmi gond nincs príma árú de TDKt tudnák 20Ftal occsóba 70Ft/db áron kérdeztem is akitől vettem a Verbatimot h nem mondta még senki h iszonyú szar a TDK elkezdi ő is ezt használ meg ilyent adott el csomótés senki se panaszkodik mondjuk a TDKtén se tőle vettem! Ezé fordulok hozzátok hogy szentetek megéri az a 20Ft vagy haggyam inkább maradjak Verbatimnál??
Valaki azt is mondta h az lehet h hamisított TDK volt... Me amit haver vett boltba annak egy picit a színe is más...
UI: még a Value Pack is jobban bírja az még mindíg jó nem úgy mint a TDK....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- BestBuy ruhás topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Filmvilág
- PHP programozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest