- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Milyen nyomtatót vegyek?
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
PerczelZita
tag
Amint a képen is látszik, Ritek F16.
Amúgy én azt olvastam a PC World-ben vagy a Chipben, hogy mindig csak egyesével tokozott, márkás lemezt vegyünk, feltételezem utalva arra, hogy általában a gyártók a minőségellenőrzés során a jobb darabkat csomagolják be a dobozba, a maradékot pedig ömlesztve. Gondolva arra, hogy aki százat vesz, annak nem számít, ha valahány százaláka rögtön a kukba megy.
Ezért én mindig egyesével tokozott, márkás lemezt (általában taiwani Verbatimot) vettem eddig, és az elmúlt hét évben egy LG íróval valamennyit meg is írtam, hiba nélkül. Soha nem kellett olyannal foglalkozni, hogy nem tudom beolvasni a lemezt. Az is tény, hogy az LG íróval legfeljebb surface tesztet lehet végezni, ezért fogalmam sincs a minőségről.Tegnap kipróbáltam egy Sony korongot is, ez már 340 Ft volt.
Ez már egy nagyságrendel jobb eredményt hozott a Maxellhez képest.Viszont észrevettem, hogy bármilyen márkájú lemezt írok, bármelyik szoftverrel és bármekkora sebességgel, és bármit is ír ki a szoftver, az írás csak kb. 1.6x körül mozog (kb. 2000 kB/sec) ezért az írás, az ellenőrzés több, mint egy óra!!! Valami még mindig nem lehet jó ezzel az íróval.
Alaplap P4VM80, író: Samsung sh-222bb, windows XP. Van valakinek valami ötlete???
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Hardcore café
- NIOH
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, ÁRON ALUL! 0 óra, 0 GB!
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest