Hirdetés
- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz
King Unique #893 üzenetére
Mindig is voltak minőségbeli ingadozások az egyes szériák között, ez manapság az olcsóbb gyártási költségek miatt gondolom még inkább érvényes. Legutób én is indiai Verbatimot vettem és szinte tökéletes lemez!
De nem kell ebből különösebb gondot csinálni, az általad gyengének titulált lemez sem rossz annyira szerintem.
Amúgy miért az MM-ben veszel lemezeket? Az ottani ár töredékéért is hozzá lehet már jutni ezekhez. Ugyanazt árulja az MM is, mint mások, máshol olcsóbban.
-
gg72
veterán
válasz
King Unique #891 üzenetére
Szerintem az írás minőségéhez nem sok köze van annak, hogy miből írod ki őket: képfájlból, vagy sem. Ami nem egyértelmű számomra, hogy a két lemez, amit megírtál, ugyanabból a sorozatból való, vagy nem? Mert ilyen különbségek simán adódhatnak abból is, hogy a lemezek nem ugyanaz a hengerből, szériából, stb. származnak.
-
gg72
veterán
válasz
kuki_muki #634 üzenetére
Az ISO nem tartalmazza a rétegváltás helyét. Ha még megvan a lemez, akkor az ImgBurn-nel rippeld be úgy, hogy a háttérben megy az AnyDVD.
Másik lehetőség (én így szoktam): DVDFab-bal berippelem az egész lemezt (nem ISO-ban), majd ImgBurn-nel készítek a mappából egy képfájlt, itt ki is lehet választani, hogy hol legyen a rétegváltás helye, majd ImgBurn-nel kiírom. Eddig mindig 100%-ban sikerült.
[link] -
gg72
veterán
válasz
kuki_muki #603 üzenetére
Csinálj egy lemezolvasási tesztet Nero CD/DVD Speed-del!
[link]
Én továbbra is a lemezre gyanakszom, hiszen 3 megírt lemez még nem jelent semmit. Én rengeteg DL-lemezt megírtam már az ImgBurn-nel úgy, hogy a program választotta ki a rétegváltás helyét (vagyis ő automatikusan felajánl néhány lehetőséget, amelyek közül lehet választani) és eddig semmilyen problémám nem volt. Csak Verbatimra, ill. időnként Ricoh-ra írok. -
gg72
veterán
Ahogy Balinov is írja, az ImgBurn tökéletes megoldás (nem csak) DL lemezek írására, a rétegváltás optimális helyét is kiszámolja, ezt előnézetben meg is lehet tekinteni. Én is ezt használom, eddig 100% bevált!
Mivel a program magyarul is "beszél", így könnyen eligazodni benne, ha nem akarunk mindent aprólékosan, manuálisan beállítani. -
gg72
veterán
Tudja valaki, hogy lehet-e és ha igen hogyan HD-DVD-t sima DVD-ra másolni, tömöríteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Sandisk 1TB SD kártya
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- WD Gold 8TB új (WD8004FRYZ)
- Eladó 240GB SSD-k
- 500 GB-os 500GB 750 GB-os 750GB Western Digital Saegate Toshiba Samsung SATA HDD barátságos áron
- 320GB 250GB 200GB 160GB 80GB SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST Samsung SATA HDD
- 320GB 250GB 160GB 120GB 80GB Western Digital Samsung Saegate SATA HDD-k barátságos áron
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest